Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

U Skydrivu, web verzija u podesavanju imas opciju da li zelis da tip office fajla bude MS (docx, xls...) ili Open office (odt...)... Ne moze oba u isto vreme, tako su odlucili da odaberes... Ja drzim na MS-ov format, mada nemam nista protiv OpenOffice-a.
Telefon u skladu sa tim podesavanjima cita izabrani format i pise isti.

Doc je fajl, ali snimljen iz OpenOffice-a, ocigledno ni to ne moze..

Ajde preporučite neku aplikaciju za vremensku prognozu.AccuWeather pokrenem krene i pukne.

the weather channel

Meni Breez najsimpatičnija, jer je totalno drugačija od svih ostalih. :) A i ono što je meni najbitnije, tačna je. Jedini problem je što ima neki bag kad se uključe lokacijski servisi za nju, pa treba ručno ukucati mesto.

Nego, stiže li nekom ovde onih 20 dodatnih gigabajta za Skydrive? Ja još nemam ništa, a svuda po svetu se javljaju kako su ih dobili. :/
I koliko je to marketinški trik? Jer će navodno to trajati samo godinu dana, a nakon toga se gube. Ja verujem da će to biti produženo u nedogled, kao i Whatsapp, recimo.

Nece, traje godinu dana, pa posle moras da brises ili da doplatis.. Treba na mejl da stigne neki aktivacioni kod.

Meni je stiglo i aktivirao sam, ali moj MS nalog je sa fiktivnom US adresom, pa možda to ima veze.

Vieather . Ona vijetnamska, najbolja, po meni. I odlican live tile sa 5 dana prognoze.

Meni uzas radi, bench zakucava, double tap to zoom ne radi, umesto da zumira uvek prihvati onaj prvi tap i ode na neki link, podforum, tu gde si tapnuo..

BcMa_dlCMAAL4bK.png:large

Stize dual-sim Lumia sa onscreen tasterima.

ljudi :)
imam jedno pitanje, imao sam na pocetku, kad sam upalio telefon dok nisam povezao naloge i to, onaj pristup muzici (iz music&videos) kad moze da se udje na onaj dal nokia music store il tako nesto, kad pustim pesmu pa mi to sto slusam bude u pozadini i kad zakljucam telefon i to... medjutim nakon sto sam povezao naloge to mi je nestalo, vrv sto sam iz srbije kao i svi :D
jel znate foru da se to vrati?

Pogledaj moj post o nokia mix radio, skoro sam napisao uputstvo. Al pre toga moras skinuti mix radio preko one proxy metode, izguglaj.

Nego jel moramo ove glasine da prenosimo kao zvanicne vesti? Ocigledan photoshop, premali razmak od live tilesa do tastera..

Meni onscreen tasteri uopste nisu primamljivi, ne razumem toliku pomamu za njima.. I drago mi je sto je preduslov za WP fizicki tast + fizicki tast za kameru..

Pogledaj moj post o nokia mix radio, skoro sam napisao uputstvo. Al pre toga moras skinuti mix radio preko one proxy metode, izguglaj

skinuo sam ga normalno bez proksija... uradio sam onaj fazon sa zemljom radi bez problema.

mozda se nismo najbolje razumeli, mislio sam na ono nokia music ili kako vec :)

To je to, sad se zove Nokia Mix Radio. To ti treba, i onda kad ga skines uradis onu foru sa Nokia nalogom..

Izvinjavam se na glupom pitanju ali ja ne mogu da nadjem znak + kad kucam poruke!? Znam da se zadrzi na nekom znaku za druge opcije ali ne znam gde je 'ebeni +... Ispadoh neznalica ali sta da se radi.

Meni onscreen tasteri uopste nisu primamljivi, ne razumem toliku pomamu za njima.. I drago mi je sto je preduslov za WP fizicki tast + fizicki tast za kameru..
Ma nikom oni nisu primamljivi. Pisalo je u vestima pre neki dan. To je zbog pojeftinjenja procesa izrade samog telefona...

Kada pređeš na brojeve "&123" stisneš "strelicu desno" iznad "abcd" i dobiješ dodatne simbole, pa i +

Ma nikom oni nisu primamljivi. Pisalo je u vestima pre neki dan. To je zbog pojeftinjenja procesa izrade samog telefona...

Neka ukine MS licencu e to ce smanjiti cenu telefona, a ovo na on screen tasterima treba da je opcija...

To je zato što pokušavaju da ubede proizvođače android telefona da stave WP na postojeći hw. Čak i besplatano nude WP, ali to i dalje predstavlja trošak proizvođačima jer moraju da osvoje tim za podršku WP telefonima i ne odgovara im da udju u kolo sa Microsoftom zbog Nokie.

To je zato što pokušavaju da ubede proizvođače android telefona da stave WP na postojeći hw. Čak i besplatano nude WP, ali to i dalje predstavlja trošak proizvođačima jer moraju da osvoje tim za podršku WP telefonima i ne odgovara im da udju u kolo sa Microsoftom zbog Nokie.

Da sigurno je zbog toga. Sve samo da se unisti Android i sve samo zbog Androida . Sve ostalo je nebitno ;)

Kad cemo opet da pravimo liste aplikacija koje imamo instalirane na telefonu ? Nismo odavno, ja sam instalirao dosta novih , dosta starih promenio. Kad budem nasao vreme pravim listu :)

@micro: nema to veze sa uništavanjem androida, već je to očajnički pokušaj da ubede proizvođače telefona da stave WP u ponudu. Proizvođači imaju dve ozbiljne zamerke. WP je zaostao i kupovina Nokie. Mislim da bi MS trebao da počne da plaća proizvođače da ubace WP u ponudu.

Nazad
Vrh Dno