Nema sta najbitnije je ko i na kakav nacin koristi telefon. Aplikacija ima, i vremenom to mora biti samo bolje. Sta ja koristim na telefonu: Exchange mail, Gmail, Navigaciju, Social programe (tweeter, face, whatsup, viber), Office programe da pogledam neki file, B92 aplikaciju, kameru da zabelezim neke trenutke. Sve to radi koliko vidim odlicno. Igrice me recimo uopste ne zanimaju, kad sam napolju nemam vremena za to, kad sam kuci ili na putu tu je Ipad.
Skydrive i Office su vrhunski odrađeni. Kontakti su savrseno odrašeni i tu nema sta da trazi ni iOS ni Android. Ovaj sistem sa ikonicama, pa još se navikavam, ne znam da li postoje neka varijanta za custom izgled istih? Treba tu mozda jos poliranja, ali setimo se Androida pre godinu dana recimo da ne idemo dalje. Videcemo dalje u koriscenju sta se desava, ocekujem pre ili kasnije da mi nesto zafali, mada ja dolazim sa iOS-a, moj nacin koriscenja mi ni tamo nije pravio probleme.
Sta znam za sad mi WP8 deluje fino, taman je toliko slobodniji od iOS koliko treba. Opet sve radi fino out of the box te me uopste ne zanima, koliko RAMa je free, da li je izasao neki ROM, sta je ispod haube who gives a shit...
Kazem videcemo još....