Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Problema svake druge nedelje ima za beta verziju (što je normalno moraš se složiti) problem nije ovaj kao što si ti napisao, većinom je problem sa push-om ponekad. Znači to je beta.

Standard verzija radi normalno. TT2

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?308164-Tapatalk-tema/page3

Otprilike se desava ovo sto se ovde spominje pri dnu strane pa sam zato pomislio da ima veze sa samim forumom pre nego sa aplikacijom. Ali ako kazes da je to sve reseno sad onda je problem na strani aplikacije definitivno. Doduse videh na jos par mesta da se ljudi zale na slican problem a drugi forumi su u pitanju. Mada i ovo u zvanicnom change logu dovoljno govori: - Fix: Login problems in some phpBB forums like games.on.net, still working in global solution for this issue.

Dakle info za ostale koji bi eventualno da kupe istu, Benchmark je neupotrebljiv totalno za sad. Mislim mozete da citate i to je to.

EDIT: Bice da uopste nisam ulogovan iako pise kao da jesam. Medjutim kad hocu da pretrazujem forum izbaci mi da nisam ulogovan. phpBB forumi koliko vidim rade kako treba ali sa vBulletin ima problema.

Poslednja izmena:
Da, ali to je problem BETA programa. Da opet napomenem, takvih problema nema sa standard verzijom.

Verovatno koriste slične stvari beta ova i WP, pa odatle i problemi. Ko hoće nek se bakće sa tim. Niko nema problem na standard verziji, problem je na beti, a standard verzija savršeno radi. Valjda sam dosta puta ponovio da se razume da je problem do verzije. ;)

Poslednja izmena:
Rekao sam ja bio Peci, pa je on preneo i Silver je update-ovao API :) A i vidiš kad je taj post pisan...

Ja to uopste ne kapiram, koliko vidim vezano je samo za kontakte i kalendar, wtf, kome to treba u zivotu.. a u GDR2 se dobija caldav i cardav pordrska, koja je upravo vezana za te dve stvari, pa jos veci wtf.
Nigde se ne pominje gubitak gmail, gtalk sync-a itd.. (koji i ovako nisu radili zvanicno)

Pa mislim nema zvanicnih gmail i gtalk aplikacija. Kad pravis mail nalog i stavis gmail neces dobijati push notifikacije vec ides na add acount, pa advanced pa vamo tamo.. i onda preko excange-a valjda stizu mejlovi, uradio sam po nekom uputstvu pa ne znam, ali stizu mejlovi najnormalnije na taj nacin.
A za gtalk takodje postoje third party aplikacije..

Pa na push sam i mislio... Znaci radi onima koji su podesili, ali od danas nece raditi sudeci po vestima, mislim onima koji danas uzmu da podesavaju? Dobro je, vec gledam, ima li sta ovde da ponudi WP kad neko koristi Google servise. Ko da mora official da bude (iako je bolje) vazno je da radi push.

Nigde se to ne kaze :) Samo pominju kalendar i kontakte.. sto su svi u fazonu Kurir vesti, cak i Bench.. Mislim i da jeste tako moglo je tako i da se napise, a ne ovako da se samo prevede vest..

Evo sta konkretno to znaci

http://www.engadget.com/2013/08/01/google-sync-windows-phone-support-extension/?utm_medium=feed&utm_source=Feed_Classic&utm_campaign=Engadget

Poslednja izmena:
Videh danas na WP Central da je produžen period do kraja godine. Do tada valjda izađe GDR2 i za Nokije :D

Pa na push sam i mislio... Znaci radi onima koji su podesili, ali od danas nece raditi sudeci po vestima, mislim onima koji danas uzmu da podesavaju? Dobro je, vec gledam, ima li sta ovde da ponudi WP kad neko koristi Google servise. Ko da mora official da bude (iako je bolje) vazno je da radi push.

Pa nisu ti Google servisi za lek... Zašto se toliko svi vezuju za te materijalne stvari...koristiš ono što je najbolje, što ti je dostupno ili ono sa čime raspolažeš u datom trenutku :) Pa uvek možeš da namestiš prosleđivanje mailova sa gmaila na hotmail, kontakte možeš da uvezeš, a verovatno i kalendar :)

Borise meni nije jasno samo ovo oko Gmail-a. Na 920 sam najnormalnije isao Add account>Google>Sign In i on mi se normanlo pojavi u mail opcijama radi push i sve, i povuce mi sve kontakte...

Ne znam, mislim da meni nije stizalo nista, samo kad udjem u aplikaciju onda vidim mejlove, na ovaj drugi nacin dobijem zvucnu notifikaciju i vibraciju, kao i na lock screenu, ali nema toasta..

Nego par dana nisam gasio uopste mobilni net a ni wifi, i definitivno nije do toga sto se tice pouzdanosti jiTalk klijenta. Ne dobijam pola poruka, cesce iskulira na edge-u nego na wifiu.. a pokazuje me da sam tu (away) drugim ljudima.

Sta je sa onim da komp vidi telefon kao usb drajv? Vidim ga samo preko one desktop aplikacije, upotrebljivost joj je nula, ne mogu da provalim kako da iskopiram nesto na telefon uopste..

Sta je sa onim da komp vidi telefon kao usb drajv? Vidim ga samo preko one desktop aplikacije, upotrebljivost joj je nula, ne mogu da provalim kako da iskopiram nesto na telefon uopste..

Meni vidi, I to dobro, evo upravo kopiram neke pesme na SD...

Morao sam rucno da skinem drajver sa MS-ovog sajta (meni nije htelo, zabadao IE jer samo preko njega moze da se skine pa mi ortak izasao u susret i skinuo drajver)... jedva naterah WINDOWS PC da vidi WINDOWS telefon :d :)
Mada i dalje ga Total Commander ne vidi, samo My computer.. (kaze mi ortak da mu se i S2 tako ponasa, samo u My Computeru..)

Poslednja izmena:
Na lumia 820 normalno radi gmail ne kasni I to je to, glatko mozes da prebacis kontaktke sa Google_a I nema problema uopste. Logicno je da Microsoft forsira live service kad je u pitanju wp... Kao sto je apple forsirao sve svoje pa se *****.... Sa mapama. Najiskrenije zelim da zazivi wp8 jer po meni IMA prostora da mnogo napreduju I drzim palceve nokiji jer pravi izuzetne telefone...

Izgleda nema nacina da sakrijes video fajl, sad sam probao sve moguce aplikacije.. Cisto ako nekog zanima tako nesto pored poziva i poruka :)

Koje live tile-ove koristite? Mislim na one koji imaju poente da budu full velicine ili pola. Trenutno samo weather flow i photos koristim u srednjoj velicini jer samo tu vidim svrhu, sve ostale su mi najmanje/staticne..

Koju app koristite za FB chat.. na ovoj klasicnoj ne mogu da saljem slike..

Jel free sad?

Dokle god budu zezali sa aplikacijama I cenama a da ne govorim o sporoci napredka, bice mi I dalje wp second device

Vrh Dno