Mislim da vecina hejtuje FB, ukljucujuci mene![]()
Mislis da ga ja obozavam, ali sta cu, kad pitam neke ortake jel imaju mail da im posaljem sliku ili nesto, gledaju me kao da sam ih pitao da li imaju gefufnu.. Ali su zato cesto na fb, pa mi zato i treba takav msg, inace koji ce mi moj...
Gosn ProMaster, FB messenger ne postoji za WP, kao sto postoji za Android ili iOS. Znaci imas MS app za FB koja ima ocajan chat, pa zbog toga za chat koristim mobilnu verziju FB-a, tj preko IE-a I pravo da ti kazem ista iOS app I bas je do jaja I mislim da ima mogucnost slanja fotografija preko chata. A, ako nema, sta da se radi, znas kako se kaze vise srece neki drugi put![]()
To ima Rap Dialer, al ja nisam u fazonu 3rd party aplikacija za tako bitne stvari..
Vidis nije bas cool sto svaku manu strpate/mo pod tepih i kao "ma ok nebitno", nerealno je prvo za sebe a onda i za buduce korisnikeTim stavom onda nista ne smeta i sve je cool, cak i kad budes imao pravi konkretan problem (kao onaj sa baterijom) i to ces staviti pod "ma nebitno, ionako uvek negde imam punjac", ili ga neces uopste prijaviti
![]()
AirDroid meni spada pod bas bitnu manu.. i za vecinu ovih stvari sto ja sad ispadam neki negativac i smaram, je bila prica da postoje od strane ljudi ovde, a ne postoje![]()
Pa ne, ali znas u cemu je stvar, ono pozivanje koje sam opisao.. Lako ga mozes zameniti kroz search skoro pozivanih kontakata, jer ja i verujem mng drugi imaju 90% ljudi koje cesto zovu i oni su u onoj listi a cim pocne sda kucas prva dva slova oni izadju i problem resen, mada bi bilo korisno da ima, ali sad nije mana od koje treba praviti nzm sta.. A za problem sa baterijom nzm, meni baterija traji od jutra do veceri, kao i na svim prethodnim telefonima, a cini mi se da danas od kad sam ``ugurao`` GDR2 u 920, da je cak i baterija bolja i to sa sve ukljucenim onim satom non stop i aktiviranom double tap unlock opcijom.. Ali videcemo jos..
Nisi razumeo šta je Boris hteo da kaže i po prvi put mogu da se složim sa tim. Hoće da kaže da fali nešto i ti (u ovom slučaju, a ostali u drugim), pa ima to ali 2-3 klika... Ima ovo, ali drugačije je, pa moraš da se navikavas ili uopšte ne postoji krštena aplikacija kao npr što tebi treba FB messenger... Ima ovo ali... Sve ima ovo, a ALI uvek postoji. Nigde nema neko da je rekao, e to ima i radi isto kao na androidu i na iOS-u.
Razumeš sad. Nadam se.
Sta vam pise u settings/battery, meni se to sad zove battery saver, mislim da nije ranije, i nemam vise ono kad je napunjena baterija vec samo remaining time..
Instalirao sam pa obrisao onu battery aplikaciju, da li je ona tu nesto poebala..
Inace battery saver je ugasen.
Ma jok..
Ne svrljaj sa strane![]()
I sta sad, nemam vise informaciju kad sam skinuo bateriju sa punjaca?!
Restartuj telefon, meni se vratilo![]()
FB chat ne koristim na telefonu, ali je teško sr**e kod WP FB aplikacije što u private messages ne može da se pogleda nijedan attach u poruci niti da se okači nešto (slika i tome sl)
Sad će neko da kaže, pa koristi preko IE, međutim ja sam navikao da koristim posebnu aplikaciju za FB i tako mi odgovara![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari