Uzeh Ativ S pre par dana i koristio ga malo. Nisam ni folije sa njega odlepio jer ne znam sta da radim. Prodajem ga, ali nekako jos nisam 100% siguran u tu odluku. 
Sto se tice samog telefona ovako preko folija je stvarno utisak dobar. Sam win je brz i nema nikakvog laga, IE je extra brz(pametna mreza
), tastatura je super, lako se kuca. Pricao sam samo kratko nekih pola minute, cisto da ga probam, lepo se cuje nema sta, iako je sagovornik bio na ulici. Sve pohvale. Licno meni, solidno izgledaju plocice, ali znam da ce jako brzo dosaditi i sigurno ce mi "nedostajati" normalne ikonice. Pogotovo sto ne volim meni "list" tipa. Sto se tice fizicke velicine telefona, meni ne smeta(visok covek, sake lopate). E, sad... nisam koristio nikakve servisa tipa, push mail, google talk, instaliranje aplikacija(iz razloga prodaje telefona) pa ne mogu da tvrdim kako bi mi se svidelo kako to funkcionise u realnom radu. Ali generalno utisak o WP 8 je prilicno ok. Mozda za sekundarni broj kupim neki (slabiji) WP telefon. 
Sto se tice samog telefona ovako preko folija je stvarno utisak dobar. Sam win je brz i nema nikakvog laga, IE je extra brz(pametna mreza