Mislim da je veći problem što moderator koristi prilično neprimerene reči prilikom opisivanja "falininki" nečega što nije Android, tako da svi mi vlasnici drugih sistema ispadamo mag*rci zbog naše kupovine.
Evo, samo u poslednjem obraćanju imamo sledeći citat:
Servis je nešto što ne postoji na wp i ios i zato su jadni.
Mislim da je to prouzrokovalo sarkastične komentare.
Evo, meni nikad nije palo napamet da ovako nešto može da se odradi (program za WiFi prebacivanje slika na komp) i deluje mi simpatično korisno. Pa ipak, izjaviti da su svi ostali sistemi jadni zbog ove nemogućnosti je prilično neprimereno. Naročito kad to dolazi od moderatora foruma.
Za konkretan primer, meni će i WP8 učiniti sličnu stvar uz maaaaalko više muke, tako što ću kad mi dođe vreme punjenja baterije, telefon spojiti na USB umesto na punjač i tako ga napuniti, dok se slike same ne sinhronizuju posle 3-4 minuta (bez mog kliktanja bilo čega).
Kad smo već kod prebacivanja fotografija, verujem da je mnogo korisnija aplikacija photobeamer koju mislim da nemaju ni Android ni iOS i mnogo češće može biti od praktične koristi, pa ne bih rekao da su ostali sistemi krš što je nemaju, već bih je naveo kao komparativnu prednost WP8.
Evo youtube klip, ako nekog zanima kako funkcioniše:
http://www.youtube.com/watch?v=fbvm1At-vGc
Toliko od mene.

Inače, ne znam ko je stavio link za youtube aplikaciju pre 5-6 dana, ali da pohvalim da je neverovatno dobra i sigurno je među 5 aplikacija po kvalitetu koje sam probao.
Edit: da se ispravim, vidim da na komentarima da postoji slična aplikacija za iOS, pa se izvinjavam na grešci