Sto se vremena tice, vec sam napisao u drugoj temi, ubedljivo najbolja je accuweather.Zasto?Pa zato sto je to mozda prva zvanicna aplikacija za vreme koje je izasla za wp8, redovno je azuriraju, izgleda bolje na windowsu nego na androidu, ima puno korisnih informacija(izl. i zalaz. sunca, vetar, udari vetra, padavine, real feel, vidljivost, uv index i jos mnogo toga).Pored toga veoma je tacna i od pre nekoliko dana ima i upozorenja za Srbiju, dobijena od RHMZ i meteoalarma.Takodje ima i mozda najbolji lockscreen.Jedina mana je sto ne radi kada se stavi srpski jezik i live tile mi se ne svidja.
Sto se ostalih tice(moje misljenje):
-Amazing Weather HD: nije azurirana 6 i vise meseci, lose slike za lockscreen, interfejs aplikacije mi se uopste ne svidja, kao ni grafikoni unutar aplikacije, ne azurira u isto vreme live tile i lockscreen, pa su cesto razlicite temperature...
-Msn Weather: po meni, najgora od svih!Uzasno netacna, letos sve druge aplikacije prikazuju vedro i 20C, ona oblacno 13C, uzas!Pored toga je i spora, baguje, ne azurira se redovno, jos ubacili glupe reklame, jedino dobro sto ima srpski jezik i lep interfejs.
-Weather to go, prognoza: nisu lose, koristio sam ih neko vreme, nemam nikakve konkretne zamerke...
Ako neko ima jos nesto da doda, slobodno...
Imam neke aplikacije da preporucim koje mozda nisu toliko popularne, ali veoma korisne:
-Clipboarder
-File Attacher(za slanje attachmenta preko email-a)
-Stop n' go(najbolji stopwatch&timer)
-Seven - 7 Minute Workout
-5translate(jeste da se placa, ali je ubedljivo najbolji prevodilac, pored toga ima i dictionary)