Sta je ovaj microsoft domain account ?
ma nisam hteo da dozvolim instaliranje zeznu sam se kako mogu da otkazem instaliranje tog jezika da mi ne pokazuje ns azuriranju za softver
Da li ti kapiraš da ja pišem mane i šta meni fali na ovom OS. Da pišem viberu? Shvatiću ovo kao šalu. Koristom dropbox, kao i mnoge druge stvari, neću sigurno zbog WP da ih se odrekenm.Kada ces da skapiras da Share UI na WP i Androidu nije isti i da na WP-u zavisi od same implementacije istog u samoj app, znaci ako developer nije ubacio Share UI istog nece biti kada zelis da share-ujes nesto. Pisi Viberu to da ugradi, a Dropbox pored OneDrive-a ne koristim, koj ce mi...
Nemam quiet hours, verovatno treba da prebacim na USA i da aktiviram žensku, onda dobijam tu opciju? tako pročitah na drugom forumu, predpostavljam da je mislio na quiet hours, sećam se da sam to ranije imao.Mozes jednim klikom da ugasis sve tonove,ubacis gore u action centar quiet hours i kliknes...
Naravno dosta stvari nije moguce zbog zatvorenosti sistema nije ni fora da bude kao android ,wp je sada nesto izmedju ios i androida sto se tice otvorenosti i meni je to sasvim ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari