Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ja za live tile koristim "vreme u srbiji" koja odlično ažurira podatke, a za ostalo "weather" (the weather channel, koji ima hourly prognozu, i za deset dana itd.

Jedino što "vreme u Srbiji " neće da mi se pojavi na glance screen-u... za razliku od MS weather

Vreme u Srbiji je sasvim ok. Ja lično koristim Amazing Weather, kupio na popustu nekom kada je bila.. Aplikaciju stvarno vredi kupiti, najpreciznija ja jer vuče podatke sa Weather underground. Na kome inače pratim prognozu preko web-a

Ja i dalje koristim Prognoza aplikaciju i mislim da je ubedljivo najbolja.

Slazem se ,najpreciznija i po meni najlepsa . A i onaj lik sto je napravio ,uvek je tu za odgovore ,sta god te interesovalo :)

Poslednja izmena:
Jel moguce fleshnuti rom na 925 iz nekog drugog regiona.. Konkretno moja je HK.. ? I koji region ima Denim za L925...

Ljudi, odakle vam ove tamno plave pozadine?Mnogo dobre...

Imaš app Wallpaper HD a moja je recimo custom :D
60c54cd6d39b8e8c6f7ba4c5e40198c1.jpg

Sto se vremena tice, vec sam napisao u drugoj temi, ubedljivo najbolja je accuweather.Zasto?Pa zato sto je to mozda prva zvanicna aplikacija za vreme koje je izasla za wp8, redovno je azuriraju, izgleda bolje na windowsu nego na androidu, ima puno korisnih informacija(izl. i zalaz. sunca, vetar, udari vetra, padavine, real feel, vidljivost, uv index i jos mnogo toga).Pored toga veoma je tacna i od pre nekoliko dana ima i upozorenja za Srbiju, dobijena od RHMZ i meteoalarma.Takodje ima i mozda najbolji lockscreen.Jedina mana je sto ne radi kada se stavi srpski jezik i live tile mi se ne svidja.
Sto se ostalih tice(moje misljenje):
-Amazing Weather HD: nije azurirana 6 i vise meseci, lose slike za lockscreen, interfejs aplikacije mi se uopste ne svidja, kao ni grafikoni unutar aplikacije, ne azurira u isto vreme live tile i lockscreen, pa su cesto razlicite temperature...
-Msn Weather: po meni, najgora od svih!Uzasno netacna, letos sve druge aplikacije prikazuju vedro i 20C, ona oblacno 13C, uzas!Pored toga je i spora, baguje, ne azurira se redovno, jos ubacili glupe reklame, jedino dobro sto ima srpski jezik i lep interfejs.
-Weather to go, prognoza: nisu lose, koristio sam ih neko vreme, nemam nikakve konkretne zamerke...
Ako neko ima jos nesto da doda, slobodno...
Imam neke aplikacije da preporucim koje mozda nisu toliko popularne, ali veoma korisne:
-Clipboarder
-File Attacher(za slanje attachmenta preko email-a)
-Stop n' go(najbolji stopwatch&timer)
-Seven - 7 Minute Workout
-5translate(jeste da se placa, ali je ubedljivo najbolji prevodilac, pored toga ima i dictionary)

Meni se AccuWeather rusi kad ga pokrenem...
Nokia 925...

I kod mene,Lumia 735.

Stavite jezik na engleski, onda ce da radi.Slao sam im mail, odgovorili su da ce da poprave.Uskoro ce da je azuriraju da bude univerzalna, pa ce valjda tad da je poprave...

+1 radi na engleskom jeziku,hvala.

AccuWeather jeste možda najbolja besplatna weather aplikacija.
Ne slažem se samo što se tiče Amazing Weather-a (moje mišljenje). Aplikacija je update-ovana par puta. Mada je radila dobro od samog izlaska.. Lockscreen je sjajan, kao i live tile. Što se tiče merenja, temperatura je najpreciznija od svih aplikacija koje sam probao. Najbolji interfejs aplikacije za vreme koji sam video ima WeatherFlow. Ali nije toliko precizna..
Što se tiče stopwatch aplikacija, dodao bih ChronoMts... jako dobar

AccuWeather jeste možda najbolja besplatna weather aplikacija.
Ne slažem se samo što se tiče Amazing Weather-a (moje mišljenje). Aplikacija je update-ovana par puta. Mada je radila dobro od samog izlaska.. Lockscreen je sjajan, kao i live tile. Što se tiče merenja, temperatura je najpreciznija od svih aplikacija koje sam probao. Najbolji interfejs aplikacije za vreme koji sam video ima WeatherFlow. Ali nije toliko precizna..
Što se tiče stopwatch aplikacija, dodao bih ChronoMts... jako dobar

Ja sam bas imao u isto vreme vise aplikacija za prognozu instaliranih , i pratio svaki dan sve cetri i poredio sa wether2umbrela i sa stvarnim merenjima napolju , 5 dana , i "Prognoza" je bila najtacnija, kao i vreme u srbiji , AccuWeather je bila isto prilicno tacna i Vieather koja uzima podatke sa accu. Evo sada cu da testiram i Amaizing, njega sam skinuo kad je bio free ali nesto mi se nije svideo.
edit: mora da se drkas ??? Amaizing weather hd mi pokazuje sada 15° C za Krusevac :D hahahaha... Precizna u pm ! :D

Ali meni se uopste ne svidja accu aplikacija, a i ne placa mi se da sklonim reklame.

Prognoza je definitivno najbolja, probao sam ih skoro sve . Ne morate ni da je platite , posaljite mail developeru sa wpnovosti i poslace vam vaucer free .

Sto se tice stopwatch, ja gledam da koristim sto je moguce manje aplikacija za sto je moguce vise stvari , tako da za : Lampu, Konvertor jedinica, Stopericu, Tajmer, Kompas, Konverciju valuta, Uglomer, Brzinometar, Libelu, Snimanje zvuka i merenje jacine zvuka , za sve to koristim #1 tool kit, nabavio sam ga kad je bio free i stvarno ima svasta kao sto sam i naveo i sve radi odlicno , brzo pokrece itd, probajte ga.

Ustvari lazem za konverciju valuta koristim Callista Currency Converter, zato sto ima i Bitcoin valutu , i RSD naravno , i developer prihvata sugestije , rekao sam mu jednu stvar sta da promeni i posle nedelju dana je dosla sa updatom.

Poslednja izmena:
Vreme u srbiji tacnije(sto se tice trenutne temperature) u odnosu na prognozu licno proveravao.

Ja sam bas imao u isto vreme vise aplikacija za prognozu instaliranih , i pratio svaki dan sve cetri i poredio sa wether2umbrela i sa stvarnim merenjima napolju , 5 dana , i "Prognoza" je bila najtacnija, kao i vreme u srbiji , AccuWeather je bila isto prilicno tacna i Vieather koja uzima podatke sa accu. Evo sada cu da testiram i Amaizing, njega sam skinuo kad je bio free ali nesto mi se nije svideo.
edit: mora da se drkas ??? Amaizing weather hd mi pokazuje sada 15° C za Krusevac :D hahahaha... Precizna u pm ! :D

Ali meni se uopste ne svidja accu aplikacija, a i ne placa mi se da sklonim reklame.

Prognoza je definitivno najbolja, probao sam ih skoro sve . Ne morate ni da je platite , posaljite mail developeru sa wpnovosti i poslace vam vaucer free .

Sto se tice stopwatch, ja gledam da koristim sto je moguce manje aplikacija za sto je moguce vise stvari , tako da za : Lampu, Konvertor jedinica, Stopericu, Tajmer, Kompas, Konverciju valuta, Uglomer, Brzinometar, Libelu, Snimanje zvuka i merenje jacine zvuka , za sve to koristim #1 tool kit, nabavio sam ga kad je bio free i stvarno ima svasta kao sto sam i naveo i sve radi odlicno , brzo pokrece itd, probajte ga.

Ustvari lazem za konverciju valuta koristim Callista Currency Converter, zato sto ima i Bitcoin valutu , i RSD naravno , i developer prihvata sugestije , rekao sam mu jednu stvar sta da promeni i posle nedelju dana je dosla sa updatom.

#1 tool kit je dobar, slazem se :)
Sto se tice AW hd, meni je precizna. Doduse podeseno je da preko gps-a nalazi lokaciju, mozda to ima neke veze. I update-uje se na sat vremena..Jbm li ga sto ti je tako neprecizno. Ove domace nisam mnogo koristio ali uglavnom su bile precizne.

Ja na Accuweather nisam video reklame, jedino ima reklame za USA lokacije, tad pokazuje reklame jer je njima dostupna i opcija minute cast, mozda zbog toga, za nase gradove reklame nisam video(na 2g i 3g mrezi).
Kod Amazing Weather-a mi smeta onaj grafikon, kad izaberete prognozu po danima, pa onda ima na istom grafikonu za temperaturu i jacinu vetra(ne secam se bas detalje), nemoguce je da te vrednosti budu prikazane na istom grafikonu, npr. temperatura max=4C, a vetar 20km/h, a grafik ide do 5C(pogledajte).
Ja kao kalkulator, konvertor, konvertor valuta koristim calculator^2(ne znam gde bese znak za kvadrat;)).
Za gps podatke koristim GPSInfo, posto tu imam i kompas, iako l520 nema magnetometar.
Za lockscreen od danas koristim iOS Wallpapers, na vasu preporuku, i odusevljen sam.Mnogo mi se svidja sto sam menja pozadinu bez skidanja slika sa interneta.

Da li mozete da pristupite windows phone prodavnici preko racunara? Npr.
http://www.windowsphone.com/en-us/store/featured-apps
ja ne mogu vec nekoliko dana?

Interesantno , bliži se ...

Phone Insider

The Phone Insider application provides registered Windows Insiders the ability to receive pre-release OS updates on their phone, directly from Microsoft

Poslednja izmena:
Kod mene neće da otvori link. Jel to nešto kao ona aplikacija preview for developers?

Vrh Dno