Ja sam bas imao u isto vreme vise aplikacija za prognozu instaliranih , i pratio svaki dan sve cetri i poredio sa wether2umbrela i sa stvarnim merenjima napolju , 5 dana , i "Prognoza" je bila najtacnija, kao i vreme u srbiji , AccuWeather je bila isto prilicno tacna i Vieather koja uzima podatke sa accu. Evo sada cu da testiram i Amaizing, njega sam skinuo kad je bio free ali nesto mi se nije svideo.
edit: mora da se drkas ??? Amaizing weather hd mi pokazuje sada 15° C za Krusevac

hahahaha... Precizna u pm !
Ali meni se uopste ne svidja accu aplikacija, a i ne placa mi se da sklonim reklame.
Prognoza je definitivno najbolja, probao sam ih skoro sve . Ne morate ni da je platite , posaljite mail developeru sa wpnovosti i poslace vam vaucer free .
Sto se tice stopwatch, ja gledam da koristim sto je moguce manje aplikacija za sto je moguce vise stvari , tako da za : Lampu, Konvertor jedinica, Stopericu, Tajmer, Kompas, Konverciju valuta, Uglomer, Brzinometar, Libelu, Snimanje zvuka i merenje jacine zvuka , za sve to koristim #1 tool kit, nabavio sam ga kad je bio free i stvarno ima svasta kao sto sam i naveo i sve radi odlicno , brzo pokrece itd, probajte ga.
Ustvari lazem za konverciju valuta koristim Callista Currency Converter, zato sto ima i Bitcoin valutu , i RSD naravno , i developer prihvata sugestije , rekao sam mu jednu stvar sta da promeni i posle nedelju dana je dosla sa updatom.