petar.ostoja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2012
- Poena
- 170
Ja uvek punim originalnim tj onim koji sam dobio uz telefon, a puni ga na 1.3A. A opet sam imao taj bug :|
Denim stigao na Lumiu 720 pre nekoliko dana.Imam utisak da baterija malo duže traje a možda se i varam, zavisi od korišćenja, od 1do skoro 2 dana. :guitar:
Denim stigao na Lumiu 720 pre nekoliko dana.Imam utisak da baterija malo duže traje a možda se i varam, zavisi od korišćenja, od 1do skoro 2 dana. :guitar:
LOL nisi sigurno dobio Denim, to je bug u extras aplikaciji.. Posto je ona pripremljena za Denim a nemas Denim fw...
Sutra mi stize nova memorijska kartica. Jel bi trebao da je formatiram na kompu u fat32 ili ne?
Posto necu biti kuci neko vreme.
Na telefonu odradi format i to je to..
![]()
Meni su SwiftKey i ona Sony tastatura zakon, često grešim na ovoj wp tastaturi. Kad bi napravili wordflow i na srpskom....
Wordflow je stvarno odlična , koristim je kad trebam nešto da otkucam na eng i fenomenalno radi , kad ne mogu da se setim kako se piše neka reč on sam završi
Ja sam inače zadovoljan tastaturom, precizno radi. Ranije na androidu sam mnogo menjao i uvek se vraćao ovoj fabričkoj. Prosto ne koristim isti rečnik tako da mi swiftkey nije završavala posao kada mi treba za neko dopisivanje , ne može nikako da mi pohvata koliko dugo koristio.
Ni meni se ne svidja wp stock tastatura, mnogo masim. Mada to je vise do velicine ekrana na L525 nego sto je do tastature. Ali da, worldflow na srpskom bi bio prava stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari