Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ja uvek punim originalnim tj onim koji sam dobio uz telefon, a puni ga na 1.3A. A opet sam imao taj bug :|

Denim stigao na Lumiu 720 pre nekoliko dana.Imam utisak da baterija malo duže traje a možda se i varam, zavisi od korišćenja, od 1do skoro 2 dana. :guitar:

Ja punim sa 1.2A punjac od Nokie N97 mini , jer mi je na original kabal prekratak. I ne secam se da mi se za ovih godinu ipo dana nekad baterija ispraznila do kraja, bila je na kriticnom nivou ali nikad se nije tel ugasio. I procente mi pokazuje odlicno.

Evo primer juce skinuo sa punjaca u 8:30h, navigacija radila bar 3 sata, sto here drive sto gmaps, malo surfovanja , nekoliko razgovora neki i malo duzi, dopisivanje i whatsapp.
I eto u 0:40h baterija 17% . Tako da sto se tice baterije na 720 ja sam vise nego prezadovoljan. :) .
wp_ss_20141106_0002.png

Denim stigao na Lumiu 720 pre nekoliko dana.Imam utisak da baterija malo duže traje a možda se i varam, zavisi od korišćenja, od 1do skoro 2 dana. :guitar:

LOL nisi sigurno dobio Denim, to je bug u extras aplikaciji.. Posto je ona pripremljena za Denim a nemas Denim fw...

Piše verzija softvera Lumia Denim, ma šta to značilo. A piše svašta i na tarabi. ,)

dev preview

Poslednja izmena od urednika:
Sutra mi stize nova memorijska kartica. Jel bi trebao da je formatiram na kompu u fat32 ili ne?
Posto necu biti kuci neko vreme.

Sutra mi stize nova memorijska kartica. Jel bi trebao da je formatiram na kompu u fat32 ili ne?
Posto necu biti kuci neko vreme.

Na telefonu odradi format i to je to..

6123894e2bb8af84fe7cfa1f06a8e78c.png

To kaoprvo nije SS sa mog telefona :D skinuo sam sa googla radi primera posto imam 1020 a on nema micro sd...

Inace taj logo oznacava Wifi HotSpot, tj da si pokrenuo da sa svog telefona delis wifi (internet) sa drugima, kao da je tvoj fon ustvari wifi ruter.

Jel postoji mogucnost da se namesti 3x4 keyboard? Jel moze to ova stock tastatura, a ako ne moze, jel ima neka custom i kako radi?

Taman joj se svideo 630 i to narandzasti, ali morace onda izgleda na neki android :(

To mi nikako nije jasno da ljudi koriste te stare tastature , ajde ranije kad su bile hardverske gumirane tastature pa si mogao da udaraš po njima bez gledanja i kucaš poruke, sada to na ts nema nikakvog smisla . Ali ajde navike su čudo ...

WP tastatura je meni fenomenalna, 3 klase iznad ove na Androidu. P.S. Ne, necu da instaliram drugu :)

Ne mogu sad ja nju da ubedjujem kad je njoj to bitno. Ja nikad ne bih mogao da se vratim na tu tastaturu pogotovo sto swiftkey kida + brzina kucanja na qwerty tastaturi. :)

A taman sam je odvukao od ovih dinar krseva androida, jer nece da da vise para i rekoh nek uzme onda WP, ali onda dodjemo do tastature i eto, mora kako god okrenes android :/

bolje jeftin wp nego jeftin android. samo ce imati muke sa androidom.

Pa ti i nemas jeftin Android a da je pritom dobar da ne pravi probleme u radu, prosto je tako.

to i kazem. wp ima svojih mana, ali bar uvek isto radi, bez obzira sta se instalira na njega. a svi ovi jeftini androidi jedva rade posle 5 instaliranih aplikacija. jednostavno, ne mozes ti biti toliko nezahtevan korisnik koliko on moze sporo da radi :)

Meni su SwiftKey i ona Sony tastatura zakon, često grešim na ovoj wp tastaturi. Kad bi napravili wordflow i na srpskom....

Meni su SwiftKey i ona Sony tastatura zakon, često grešim na ovoj wp tastaturi. Kad bi napravili wordflow i na srpskom....

Wordflow je stvarno odlična , koristim je kad trebam nešto da otkucam na eng i fenomenalno radi , kad ne mogu da se setim kako se piše neka reč on sam završi :D

Ja sam inače zadovoljan tastaturom, precizno radi. Ranije na androidu sam mnogo menjao i uvek se vraćao ovoj fabričkoj. Prosto ne koristim isti rečnik tako da mi swiftkey nije završavala posao kada mi treba za neko dopisivanje , ne može nikako da mi pohvata koliko dugo koristio.

Ni meni se ne svidja wp stock tastatura, mnogo masim. Mada to je vise do velicine ekrana na L525 nego sto je do tastature. Ali da, worldflow na srpskom bi bio prava stvar.

Wordflow je stvarno odlična , koristim je kad trebam nešto da otkucam na eng i fenomenalno radi , kad ne mogu da se setim kako se piše neka reč on sam završi :D

Ja sam inače zadovoljan tastaturom, precizno radi. Ranije na androidu sam mnogo menjao i uvek se vraćao ovoj fabričkoj. Prosto ne koristim isti rečnik tako da mi swiftkey nije završavala posao kada mi treba za neko dopisivanje , ne može nikako da mi pohvata koliko dugo koristio.

Isto i kod mene , worldflow koristim na engleskom bas zbog spelovanja . Inace sporije kucam sa njom nego normalno na qwerty , valjda jer sam navikao na nju.
I tastatura na wp mi je odlicna. Najbolja koju sam koristio do sada.

I ja na 520. Ali i ortak sa 630 pravi greške. Najčešće umesto razmaka otkucam b.

Ni meni se ne svidja wp stock tastatura, mnogo masim. Mada to je vise do velicine ekrana na L525 nego sto je do tastature. Ali da, worldflow na srpskom bi bio prava stvar.

Meni je super bila na 720 a jos bolja na 1020 upravo zbog ekrana, inace super tastatura , a izbor emoticona je ogroman ;) inace na svakoj tastaturi se prave greske ;)

Poslednja izmena:
Da ali na nekoj manje a na nekoj više.

Poslednja izmena:
Brat ima l70, i na njoj ne masim uopste, bas zbog tih 4,5 inca, nije sve nabijeno.

Vrh Dno