Šta je novo?

Windows Phone 8.1

342e65b0faa74749117a760eb1b068cc.png

I meni je onda zabagovano vec mesec dana... Konstantno je ovakva potrosnja, lumia 520 je u pitanju, a i na 920 kod devojke je tako...

^^ Tebi se to nešto da prostiš ujebalo :D Restartuje ga možda se nešto zabagovalo. Inače pročitah sad šta je novo u ovoj verziji

Koji je ovo boldovani build ? Denim ? Zadnji dev prew je 8.10.1492.280 , čudno...

Koliko sam skapirao ovo mu dođe sledeći update , ovaj boldovani build . Znači da će ubaciti mogućnost za više prečica u sledećoj verziji i real time live tile .

Pre nekog vremena onaj insajder izbacio koje se verzije testiraju u ms trenutno https://twitter.com/Nawzil8/status/528797789371658240

Dobar je ovaj update za Battery Saver ;) nego mogli bi da nam puste taj build za gdr2 :) za nas "developere" :D a taj build je vec mesecima u razvoju za w10, bice to jos veci boom od wp8.1

Poslednja izmena:
Kod mene na l1520 viber otvsra 3-5s od nule tj nije radio u pozadini, kad je vec u pozadini 1-2s. WA od nule za max 2 sek a kad je vec u pozadini 1s. Ocigledno na slabijim modeli viberu treba dosta duze. Ali i moja lumia je dosta sporija od ip5 gde viber leti za sekundu :)

Kada uđete u "ease of access" da li vam text size stoji na najnižem? Ja sam nešto čačkao i sad ne znam kako je po default-u.

Šta nema ? Meni sam skinuo i već instalira ...

Naravno dp je u pitanju .

Poslednja izmena:
Ja video vest na WC-u :D i odem u update i on već skinuo pola, evo još se instalira.

Probaj da restartuješ, baš čudno.

Inače odmah sam zapazio live tile procenat baterije, ostalo vidljivo ne verujem da ima mnogo toga , ipak je ovo manji update sa raznim poboljšavanjima, tek sledi gdr2.

Usa region, možda je i to u pitanju .

Poslednja izmena:
Meni nema još uvek, klikćem džabe, 1520...na kom si regionu?

Poslednja izmena:
Skinuo vrlo brzo, znači da je samo par MB u pitanju, sada instalira...

Čitam na WC-u :d da je ovo samo patch za onaj novi Battery Saver, sada pokazuje % na live tile..

Imam taj novi Live Tile, nema procente a stavljao sam i USA region pa restartovao i ništa

Region nema niti je ikada imao veze sa update-om. Iskljucivo product code i naravno da li je DP ili ne...

Jeste DP...koji product code, videću sad
RM937 Malezija...

Poslednja izmena:
Provjeri aplikaciju Preview for Developers na mobu, možda ti nije aktivirana ??

Nije bila aktivirana posle zadnjeg ažuriranja, hvala čovek! Evo instalira.

Poslednja izmena:
Kada ce Retardirani MS da uz update ostavi i neki changelog, zar je toliko tesko da nam napisu ukratko na tom ekranu uz skinut update pre instalacije... Na wiki se tek posle nedelju dana pojavi u WP History, kako su azurni to je katastrofa.

Gle cuda odma i na wiki info..

8.10.14203.306
November 13, 2014 ◾"Critical Update", although not critical
◾Bug fixes
◾Allows for real-time Live Tile for the Battery Saver App (also allows you to add Battery Saver to the Quick Settings found in the Action and Notification Center)

A obozavam ih sa ovim Bug Fixes...

Poslednja izmena:
Ma somovi, umesto da na "zavesu" stave data on/off oni se glupiraju...

I 2G/3G. Ja kuci imam dosta los 3G signal pa se telefon cesto seta tamo ovamo i taj toggle bi znacio dosta, da mogu da zakljucam telefon na 3G kad treba...

Šta je još novo? Osim što je battery saver dobio live tile?

Nazad
Vrh Dno