Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Da to je i meni vec dva puta izbacio gresku kada sam pokusao da se logujem preko TT accounta, znaci jedino preko fb naloga je hteo.
Sve ostalo radi super, kao i na Kompu .

e7emesyh.png

Ovo ja nemam tj providne plocice, umesto toga sve mi je isto kao na WP8. Kako da namestim ovakav pocetni ekran iliti providne plocice?

Pa moras pozadinu neku da stavis, kako da budu providne same od sebe? :) Sve ti je to tamo gde si birao boju tile-a do sad.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da stave da može boja teksta i ikone live tilea da se izabere....ili bar crnu da stave...misim da bi bilo do j.

Ili stavis crnu pozadinu. Ali to je samo za start screen. Opako izgleda

@ MICRO
Да...безвезе....нисам то мислио....

Poslednja izmena:
Ili stavis crnu pozadinu. Ali to je samo za start screen. Opako izgleda

To je lepa kombinacija...

U programu RapDialer može da se namesti i boja transparentnog tile-a , ekstra izgleda(kad je svetlija pozadinska slika)....ne znam dal još neki program ima ovo podešavanje ?

Poslednja izmena:
Sto bi mu dao telefon opciju da downgradeuje :) To mora preko Nokia Recovery tool ili kako je vec pravi naziv..

I, niko ne zna, jel?

Preko Nokia Sortware Recovery Tool to više nije moguće jer je sad aktuelna nova Cyan 8.1 verzija. Preko Nokia Care Suite je u teoriji moguće, u smislu ako nađe na internetu odgovarajući FW, skine, ubaci u odgovarajući folder NCS instlacije na PC i onda preko recovery opcije u programu izabere tu verziju softvera i instalira. Nemam 8.0 za 625, imam za 920 samo, tako da nisam od pomoći po tom pitanju...

Preko Nokia Sortware Recovery Tool to više nije moguće jer je sad aktuelna nova Cyan 8.1 verzija. Preko Nokia Care Suite je u teoriji moguće, u smislu ako nađe na internetu odgovarajući FW, skine, ubaci u odgovarajući folder NCS instlacije na PC i onda preko recovery opcije u programu izabere tu verziju softvera i instalira. Nemam 8.0 za 625, imam za 920 samo, tako da nisam od pomoći po tom pitanju...
Upravo mi je tako rekao, da cak ni preko NSRT nema opciju za downgrade.
Odakle ti taj tvoj FW od 920, jesi ga skinuo sa telefona ili si ga nasao na netu??

Preventivno sam skinuo preko NCS dok je još bio dostupan. NSRT nikad nije ni nudio opciju downgrade-a već prosto one click reinstalaciju softvera na trenutno aktuelnu verziju...

Verovatno može da se nađe i 625 FW negde da se skine ali pitanje koji product code i slično...

tuve8a8e.png
Kada krenem da instaliram Prognozu, meni izbaci gresku a region je Srbija... Wtf? Jel i vi imate isti problem?

И код мене неће...писао је аутор да има неких проблема са store-ом ....

Aha to je :D eee opet sam u bunilu.. Vreme u Srbiji ili Prognoza?
Sta je tacnije za Srbiju?

Ako moze mala pomoc za kalendar, tj malo detaljnije objasnjenje. Kako upisujem rodjendane u kalendar, a da su bas tako oznaceni?
Imam ja vec upisane rodjendane ali kao obicne beleske u kalendaru, kako da ih samo oznacim kao rodjendan?

U 8.1 se izgubilo ugradjeni FB chat (meni -> caskanje -> na mrezi) koji je postojao ma 8.0. Moze li to kako da se naesti da opet bude tako. Lumia 520.

Nije još uvek izašao za ove naše, možda čovek neće da menja... Mislim ni ja ne bih... Stići će, možda ima nekih problema sa 1520.

Paaaa...ne bih da menjam, glupo mi je, hvala u svakom slučaju...

Vrh Dno