- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Na 1020 radi sve super, nisam primetio nikakve bagove, a koristim 8.1.1 DP.
Blago zujanje zvucnika kad koristis Nokia Camera aplikaciju (mozda jos i neku), izgubljena glatkoca animacija barem na slabijim telefonima. Za sad to..
Blago zujanje zvucnika kad koristis Nokia Camera aplikaciju (mozda jos i neku), izgubljena glatkoca animacija barem na slabijim telefonima. Za sad to..
a i update 1 jedina bitnija stvar oni folderi
Potpuno istu stvar sam i ja napravio, Cyan+8.1 preko NSRT, M$ kameru sam od izdavanja postavio kao default jer se duplo brže pokreće od NC, update 1 nisam jer nema ništa meni bitno.
520 i 720 su hardverski potpuno jednaki, ako kod tebe radi glatko, onda mora i 520.
Borisu preporuka za reinstall preko NSRT.
To je u principu ista stvar.... Da li bi hard reset uradio istu stvar?
To je u principu ista stvar.
Odradi hard reset, vrati backup aplikacija, imenika, sms.. pa ćeš onda biti siguran da nije softverski problem.
Meni je juce konacno stigao update za Lumiu 820 i uopste nemam problema sa tecnoscu animacija, sta vise, deluju mi brze nego pre, najozbiljnije (brze u smislu da se brze otvaraju opcije, imenik i sl). Za sada sam jako zadovoljan, samo jos bateriju da istesiram. I jedino sto me trenutno nervira je sto u notification centru nisu omogucili precicu za mobile data, jer zbog toga imam plocicu viska, nadam se da ce i to omoguciti kasnije. Sad se ceka Update 1![]()
Da znam, al taj DP me nesto odbija. Mozda gresim, al kad dodje zvanicno update, onda moram da prvo downgradujem tu DP verziju, pa onda opet update, a ne radi mi se bas to, a i strpljiv sam jaNemoj cekati update 1, imas ga vec ako registrujes na DP![]()
Katastrofa ,kad pustim pesmu na live tile se vrte neki brojevi ,a ne ime pesme ,a na 8.0 mi je lepo pisalo ime pesme .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari