Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Na 1020 radi sve super, nisam primetio nikakve bagove, a koristim 8.1.1 DP.

Meni na 1520 ovo zadnje ažuriranje PfD radi savršeno...hteo sam downgrade na 8.0 pa Cyan al' tako dobro fercera da sam odustao

Blago zujanje zvucnika kad koristis Nokia Camera aplikaciju (mozda jos i neku), izgubljena glatkoca animacija barem na slabijim telefonima. Za sad to..

Glam me, panorama, verovatno i refocus. Inace, imam drain. U toku noci mi ode 20%. Ne istera mi dan a slabo ga koristim. Obrisao sam neke novije aplikacije koje sam instalirao, facebook, sad mi samo whatsapp radi u pozadini pa cemo videti.

Blago zujanje zvucnika kad koristis Nokia Camera aplikaciju (mozda jos i neku), izgubljena glatkoca animacija barem na slabijim telefonima. Za sad to..

Da i dalje je prisutno to blago sustanje , mada ja ne koristim vise nokia kameru na 720 , ova MS je dosta poboljsana a i mnogo se brze pokrece.

A sto se tice glatkoce animacija, bas naprotiv, ja sam uradio clean install preko NSU , i sve je savrseno glatko, osedaj je onaj "seems faster" :D .

Nisam uradio i update 1 , rekoh neka bar na kratko da imam zvanican softwer, a i update 1 jedina bitnija stvar oni folderi ali mogu i bez njih dok ne izadje zvanicno.

Potpuno istu stvar sam i ja napravio, Cyan+8.1 preko NSRT, M$ kameru sam od izdavanja postavio kao default jer se duplo brže pokreće od NC, update 1 nisam jer nema ništa meni bitno.

520 i 720 su hardverski potpuno jednaki, ako kod tebe radi glatko, onda mora i 520.
Borisu preporuka za reinstall preko NSRT.

Poslednja izmena:
Dali vam radi Live tile od Stora na 8.1.1 ??? Meni je to ukljuceno ali ne vrti na plocici nista...
Jel to ne radi na providnim plocama??

Potpuno istu stvar sam i ja napravio, Cyan+8.1 preko NSRT, M$ kameru sam od izdavanja postavio kao default jer se duplo brže pokreće od NC, update 1 nisam jer nema ništa meni bitno.

520 i 720 su hardverski potpuno jednaki, ako kod tebe radi glatko, onda mora i 520.
Borisu preporuka za reinstall preko NSRT.

Hm, mogao bi da probam ako me ne bude mrzelo, nadam se da ne lozite i da ne bude uzaludno cimanje. 2 sata je trajao OTA :) Da li bi hard reset uradio istu stvar?

Sta tacno donosi ovaj Cyan, sve sto su oni stavili to su sve funkcije 8.1 a ne cyan :D Osim onih living images sta su uradili ?

Tako je od Black-a uopste nema novih features-a , bzv.
Mozda Debian Red aka GDR1 donese nesto novo..

Poslednja izmena:
To je u principu ista stvar.
Odradi hard reset, vrati backup aplikacija, imenika, sms.. pa ćeš onda biti siguran da nije softverski problem.

Jer sam citao na WP central sto se tice animacija, posle hard reseta, kao maalo je bolje, al i dalje nije glatko ko na 8.0, isto ima i resuming homescreena itd. Tako da ste vi verovatno u fazonu 'necu da priznam da nije glatko kao ranije' :p

Kada napraviš hard reset, i konkretno ustanoviš da nema razlike onda pričaj, pusti ti WP central i slične.. ,
a ako tebi nije bitno da isprobaš SVE kako bi postigao najbolji rezultat, meni još manje..

Boris i isprobavanje, to ne ide zajedno. :d nikada :d

Meni je juce konacno stigao update za Lumiu 820 i uopste nemam problema sa tecnoscu animacija, sta vise, deluju mi brze nego pre, najozbiljnije (brze u smislu da se brze otvaraju opcije, imenik i sl). Za sada sam jako zadovoljan, samo jos bateriju da istesiram. I jedino sto me trenutno nervira je sto u notification centru nisu omogucili precicu za mobile data, jer zbog toga imam plocicu viska, nadam se da ce i to omoguciti kasnije. Sad se ceka Update 1 :)

Ko koristi 1020, 1520 .. Itd zna da nema bagova niti kocenja, za 512mb modele to nije cudo, svaka cast MSu sto i pusta uspesno update za te modele.

Xbox music je dobio update, animirani live tile sa informacijama trenutne pesme, sve su bolji i bolji (moze se reci da ce uskoro biti kao na WP8 po brzini),samo jos da ubace flac :)

Poslednja izmena:
Meni je juce konacno stigao update za Lumiu 820 i uopste nemam problema sa tecnoscu animacija, sta vise, deluju mi brze nego pre, najozbiljnije (brze u smislu da se brze otvaraju opcije, imenik i sl). Za sada sam jako zadovoljan, samo jos bateriju da istesiram. I jedino sto me trenutno nervira je sto u notification centru nisu omogucili precicu za mobile data, jer zbog toga imam plocicu viska, nadam se da ce i to omoguciti kasnije. Sad se ceka Update 1 :)

Nemoj cekati update 1, imas ga vec ako registrujes na DP ;)

Nemoj cekati update 1, imas ga vec ako registrujes na DP ;)
Da znam, al taj DP me nesto odbija. Mozda gresim, al kad dodje zvanicno update, onda moram da prvo downgradujem tu DP verziju, pa onda opet update, a ne radi mi se bas to, a i strpljiv sam ja :) Kad bi on trebalo da se pojavi inace?

Ja nemam live tiles, sve plocice su kao na wp 8.0. Je'l to do podesavanja i kojih ili se ceka jos neki update? Instalirao sam onaj zvanicni preko phone update (nikad nisam imao dp).

Prilozi

• wp_ss_20140828_0001.png
    wp_ss_20140828_0001.png
    82.2 KB · Pregleda: 119
You can now see incredible artist art & visualizations when playing music on your LIVE TILE! Requires Update 1 (OS Version #8.10.14141 & higher)

Katastrofa ,kad pustim pesmu na live tile se vrte neki brojevi ,a ne ime pesme ,a na 8.0 mi je lepo pisalo ime pesme .

Katastrofa ,kad pustim pesmu na live tile se vrte neki brojevi ,a ne ime pesme ,a na 8.0 mi je lepo pisalo ime pesme .

e7emesyh.png

Lepo prikazuje ime pesme i izvodjaca , kakvi brojevi :D

Lose ti je to tagovano.

Cak su ubacili i bolju podrsku za id 2.3

Poslednja izmena:
Ma fora je sto su mi sve pesme bile lepo tagovane ,a od kako sam instalirao 8.1 sve se izmesalo mozda ostale 2,3 pesme tagovane kao treba .

^ Upravo ono sto je meni trebalo! :d Hvala!!!

Kako vama radi Tapatalk? Ako se ne varam bio je skoro update i tek sam ga sinoc posle instalacije WP8.1 pokrenuo i skroz je poblesavio. Prvo, morao sam da napravim novi nalog, jer mi stari nije prepoznao (ajde mozda sam zaboravio sifru, al mi email nije prepoznao kao da vec postoji, samo username, iako sam preko sajta uspeo da se ulogujem sa istom tom sifrom i emailom/username-om), a sad mi i dodavanje foruma baguje. Ne znam sta su zeznuli, al ne secam se da je pre bilo tako "komplikovano" :/

Nazad
Vrh Dno