Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Pa treba da aktiviras preview, preko aplikacije.

Hah... Jes ****te . Mora ponovo dev unlock. :) .

Ne znam za bateriju nisam nesto ni koristio tel od juce samo podesavam sad sve.

Ali imam jedan problem, tri aplikacije nece da se instaliraju, Endomondo , Prognoza , i Video tuner.

Poslednja izmena:
aba9yju2.png
izgleda jos jedan update uskoro. nego, je l radi nekome nokia play to ? meni ta aplikacija nikada nije radila.. mislio sam da ce proraditi kada sam sa 8.0 presao na 8.1 ali i dalje ne radi. samo izbaci da je doslo do greske i da restartujem tel, ali to ne pomaze..

Neko ovde rece da u ie moze maksimalno 7 taba ,ja sam otvorio 15 ,mozda je moglo i jos nisam probao.

To je bio limit na 8.0. Nego nema poente ni 45, kad se pri svakom prebacivanju na neki od tabova iz pocetka ucitava stranica. To je generalno jedino sto me nervira na IE.

Sklopili su dogovor za Ashe, mogli bi i za WP.

Nije :)

Da li postoji neki drugi muzicki plejer osim Micros***-ov. Posedujem Lumiu 520.

proradio Spotify!
i pre sam stavljao region US ili UK, ali nije radio
e sad radi!

edit: cvrc
free users imaju samo 6 pesama na svakih sat vremena i idu rendom
da bi išle redom i da bi pristup bio neograničen, treba se registrovati
kad se klikne za registraciju, dobija se stranica koja kaže da nije dostupan u našoj zemlji, iako mi je region UK

Poslednja izmena:
Zna li neko kako da iskljucim suggestions u porukama?

proradio Spotify!
i pre sam stavljao region US ili UK, ali nije radio
e sad radi!

edit: cvrc
free users imaju samo 6 pesama na svakih sat vremena i idu rendom
da bi išle redom i da bi pristup bio neograničen, treba se registrovati
kad se klikne za registraciju, dobija se stranica koja kaže da nije dostupan u našoj zemlji, iako mi je region UK

Moraš preko npr tunnelbeara aplikacije da se registruješ , možeš sa compa , onda skineš spotify registruješ se . Kasnije možeš na telefon sa tim profilom.

Problem je samo što oni posle nekog vremena provere adresu i ako nisu u us ili uk onda te blokiraju. Opet upališ tunnelbear on potvrdi lokaciju i voziš dalje.

Tako sam ranije koristio, ne znam da li često proveravaju. Ako ti nije cimanje namestiš i uživaš, po meni odličan servis.

Poslednja izmena:
užasno me nervira to sa Spotify i to što je last.fm ukinuo radio za mnoge zemlje, pa i Srbiju

hvala!

Ja sam na 1020 odradio update na 8.1 cyan pa onda uradio DP za update 8.1.1 :D

To je drugo, ovde se misli na DP 8.1.1 Black uređaje. Ja nisam ni otišao na 8.1.1 nakon Cyan update. Jednostavno ništa što donosi 8.1.1 bar meni nije bitno a baterija je dosta bolja ovako. Kad bude neki veći update onda naravno...

Link za šta? Za sada 1020 ATT, 1520 ATT, 920 Tmobile. Ostatak uskoro.

Hello Folks,

As part of our effort to resolve the issue with updating to Cyan while on the Preview for Developer program, we have rolled out the Cyan update to three specific device types this afternoon.

Customers on the following devices and participating in the Preview for Developer program can now take the Cyan update:
•Nokia Lumia 1020 - Branded on AT&T
•Nokia Lumia 1520 - Branded on AT&T
•Nokia Lumia 920 - Branded T-Mobile Germany

We continue to work on releasing the other devices to receive Cyan as part of the Preview for Developer program and hope to have more information in the future.

Izvor: MS

Zna li neko kako da drugar vrati svoju Lumiu 625 na WP8? Dok je imao WP8, sistem mu je nudio update na 8.1. On to odradio ali bi sada da se vrati na 8.0. Softwer mu ne daje opciju da downgradeuje.

Blago zujanje zvucnika kad koristis Nokia Camera aplikaciju (mozda jos i neku), izgubljena glatkoca animacija barem na slabijim telefonima. Za sad to..

Nazad
Vrh Dno