- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Da backup je zakon, ja sam sve sto sam na 720 imao lako prebacio na 1020, stvarno korisno.
Glupo je, odavde sam, ne iz UK recimo
O tome se pričalo na wpcentral... Mislim da će to biti rešeno... Nekim updatom...
Meni ne smeta...
Neke app krenu odmah, neke ne...
Mene prilicno nervira sto u opciji share u browseru, files-u itd nema whatsapp i slicne aplikacije, nego samo mail, onenote, message
Ček, ček, upravo isprobavam ovo.
Otvorio sam B92, FB, Line, WPcentral i TT sa kojeg ovo čitam, šaltam aplikacije iz multitaskinga i nijednu ne učitava ponovo, sve je onako kako je ostavljeno, nema ni resuming stranice, L820. Gde grešim?
Ni ja nisam dobro razumeo... Dobro, pa jeli te to jako smeta?!
Ti bi vole momentalnu reakciju po pokretanju preko live tile-@...?!
To sam i mislio. Ako se dobro selam, na to si se žalio i pre godinu dana i ok, upravu si, jeste glupo ali je još više činjenica da nisi promenio naviku već dozvoljavaš da te banalnost izluđuje i godinu dana posle.
Opet problem do aplikacije/developera...
Konstantno se zalite na lokalne probleme... Koji su nedostatci samih aplikacija trece strane.
+1A mi ovde konstantno branimo wp (microsoft) kao da nam zivot od toga zavisi. Budimo malo realni. Sta mene za**le da li je greska do microsofta, nokie, developera, Pere, Mike, Zike, Ante...kad do mene, kao krajnjeg korisnika, stize poluproizvod? Kao kad bih kupio mercedesa, a na njemu probusene gume, a onda se ja tesim, dobro, dobro, nije do njega, do michelin-a je. Van pameti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari