Facebook i facebook beta su identične aplikacije ujedno i najbolje za wp takve kakve su. Zanimljivo je da uvek beta prva dobija update i mi nije jasno zašto uopšte postoje obe
Cekaj meni jos nije legao update za normalan Facebook ap , a beta je puno drugacija od Facebook .
Jel zna neko u cemu moze da bude problem, prebacio sam sd karticu iz starog telefona u novi i ne mogu da nadjem slike, ni 1 sliku ne vidi, a muzika i snimci su tu?
jednostavno kao da ne znam gde smesta slike
Jel zna neko u cemu moze da bude problem, prebacio sam sd karticu iz starog telefona u novi i ne mogu da nadjem slike, ni 1 sliku ne vidi, a muzika i snimci su tu?
Display, Device Hub, Extras+Info i Call&SMS filter update.
Jel vam radi call&sms filter? Meni ni posle apdejta iako je sad na srpskom a bio je na engleskom do danas. Pretpostavljam da je isti problem kao sa MS camera aplikacijom.
Radilo je i meni do 8.1 DP. Srediće sigurno i to do izlaska zvanične verzije. Nisam lud da se prebacim na engleski samo zbog toga 😀 A ne smem da se igram da reinstaliranjem sistema zbog Twitter beta.
Ova koju sam ja uspeo da ugrabim ima samo Social hub u odnosu na ovu javno dostupnu verziju ali integracija u sistem je upravo to što mi se sviđa i nema čačkanja telefona dok ne apdejtuju javnu. Na istin način je rešena integracija kao i kod FB.
Moli čita SVE, podržava titlove, čita naše znakove (ČĆŠŽĐ), boljeg nema na wp-u.
Ne znam ako cemo o brojkama WP ce u neko skorije vreme prestici IOS, mnogo vise OEM partnera ce praviti WP telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari