Šta je novo?

Windows Phone 8.1

+1
Sreća pa mogu da koriatim Intesa mobi na nexus7, onaj mini cd za pc tek ne mogu da svarim :)

Znam, maltene sve jace banke imaju aplikaciju za WP osim Intese a jedino mi njena treba :)

Sto je najveci crnjak, Intesa je najjaca banka u Srbiji, ima najvecu bazu klienata a mnoge mnogo manje banke vec neko vreme pruzaju m banking za WP...

Pisao sam im i na Twiteru i slao email i uvek se sve svodilo na odgovoru: Radimo na aplikaciji, ocekujte je krajem 2014 godine.

Ono sto me je iznenadilo je njihova blagajnica koja je bila toliko sigurna da mi proda tu uslugu, da je malo falilo da mi na WP telefon posalje aktivacioni sms sa linkom za Android verziju.

Strasno je kada neznanjem nabijas samopouzdanje i pokusavas da prodajes, verujem da im to kod nekih polazi za rukom.

Kao sto rekoh, dokle god neka bitna faca ne pogura pricu oko te aplikacije, ne verujem ovako da ce nesto od toga biti, tako ovde sve funkcionise.

Meni je nebulozno da zbog aplikacije napustim banku, ali kad bi se pojavilo takvih hiljadu , mislim da bi itekako razmislili.

Pogledajte m banking aplikacije banaka u EU, milina.

Opet kazem, ignorisanje platforme je u pitanju, sama platforma WP je veoma stabilna i sigurna, samo da je veca volja domacih developera.

Ono sto mnogi ne znaju je da taj mbanking vise banci donosi korist nego klientu, jer u velikoj veri rasterecuje bankarske sluzbenike i pritisak na Back Office - pozadinske sluzbe gde se mnoge stvari odradjuju vezano za transakcije. ATM + E/M banking = manji broj zaposlenih / veci prostor za exploataciju bankara.

Poslednja izmena:
Nesto nisam video da i Erste banka ima aplikaciju.

Stvarno je zacarani krug to oko aplikacija. Jedni nece da se cimaju jer se ne isplati zbog malog broja wp korisnika, a ljudi nece da kupuju telefone jer nema aplikacija.. :)

Stvarno je zacarani krug to oko aplikacija. Jedni nece da se cimaju jer se ne isplati zbog malog broja wp korisnika, a ljudi nece da kupuju telefone jer nema aplikacija.. :)

Tako to ide, niko neće da gubi vreme, developeri ne mogu da prate napredak svih platformi i logično je da se odlučuju za jednu, eventualno dve najpopularnije, tu WP u startu ispada jer su u startu u debelom zaostatku. Sreća je da postoje developeri entuzijasti inače ni ovo sad ne bi imali. Ostaje nam da čekamo masovnu zasićenost nekom od dve najpopularnije platforme da bi stvari krenule napred malo brže, mislim da smo na dobrom putu :)
Da ne bude da hejtujem MS, ima pozitivnih strana koje MS drže u životu i garantuju konstantan blagi rast, ja sam zadovoljan time što dobijam za male pare, pouzdan i funkcionalan sistem koji konstantno napreduje, pomirio sam se činjenicom da zbog toga moram da pravim neke kompromise i budem strpljiv kada su pojedine aplikacije u pitanju jer nisam u fazonu da dajem 500- 600€ za telefon.

A ja sam pre nekoliko dana trazio, ali sam kucao EFG :) . A znam to za rf. ali to je neki demo, ne mozes da uidjes u roll i da radis sa racunima.

:) Mali off radi slikovitog primera.

A sta ce nam u Srbiji servis za Mitsubishi kada imamo veliki broj Audi i Bmw salona, a pritom nismo naklonjeni Rally-u (Evolution X) ;)

Prica oko - ne isplati se zato sto nema dovoljno korisnika je smesna, samo izgovor... Te aplikacije su Service model, a ne nesto od cega im je potreban profit.

Poslednja izmena:
A ja sam pre nekoliko dana trazio, ali sam kucao EFG :) . A znam to za rf. ali to je neki demo, ne mozes da uidjes u roll i da radis sa racunima.

Da ali ipak postoje i opet nailazimo na pricu sa podrskom za razvoj tih aplikacija. ;)

Banka nema para za te aplikacije (sto je malo cudno) ili neiskusni developeri, presli direktno sa Ios-a na WP :D

A zamislite u bliskoj buducnosti (za par godina) Toast notifikacije sa:

*Vasa transakcija je upravo proknjizena.

*Upozorenje 5 dana do isteka dozvoljenog minusa.

*Uplata na devizni racun ....

Poslednja izmena:
Ovaj viber je takav kriminal od aplikacije da nemam reci...

Ja imam samo zamerke na sporost aplikacije same... Ovako ostalo radi sve, nemam problem sa notifikacijama i slicno. I da, nervira me takodje sto kad stize poziv zvoni u isto vreme i na laptopu i na telefonu.

guhyvusa.png

Ja sam ovu silent ikonicu tek od poslednjeg update-a dobio, sto je malo cudno, neko je imao i na gdr3 :D

Viber i Skype meni licno rade super, WA ne koristim kao pre.
Restartujte fon bar jednom nedeljno ;) mozda bude bolje :)

Video camera pro 80din. I vredi svaki dinar. Manuelni fokus tokom snimanja. Vrh

Poslednja izmena:
Meni i dalje ona stara stoji kad je silent

Mislis ona tri krivudave linije ? Ona i dalje stoji kada je iskluceno zvono a ukljucena vibracija, ovo precrtano zvono stoji samo kad je sve iskljuceno i zvono i vibracija .

Kako da aktiviram internet 3G ili 2G svejedno, nov sam sam wp, radi se o telenoru. Molim vas ako mozete bry odgovor, hitno mi je

Kako da aktiviram internet 3G ili 2G svejedno, nov sam sam wp, radi se o telenoru. Molim vas ako mozete bry odgovor, hitno mi je

Settings/cellular (ili slicno ako nisi na usa regionu), data connection ON, highest speed 3G. A to isto mozes i sam naci na google-u za 7 sekundi ako je vec hitno :)

Vrh Dno