Brat ima SGS3, koji dolazi sa istim takvim punjačem 1Ah, punio se 5-6 sati dok nije shvatio da je problem u USB kablu koji dođe uz punjač.
Kada je stavio kabel od nekog starog HTC-a na samsungov punjač treba mu oko 2,5h da se baterija napuni, što je o.k. ako uzmemo u obzir kapacitet baterije i amperažu punjača.
Ja bi na tvom mjestu koristio LG (0,7A), Samsung je sporiji (0,55A), i praktički isto kao da spojiš mob sa komjutorom preko USB-a.
Po voltaži su "slični", ali po izlazu u amperima nisu, najbolje je da ne bude ispod 800mAh, tako da ovaj otpiši i koristi na nekom drugom mestu, ako zagusti... Mada ja ne bi ni to... Dosta nokia neće da ga registruje kao "normalan" izvor 4,75V - 0,55A
, bolje je 5,1V - 0,7A (700mAh)...
U principu, na nokia punjaču od 1A je 5V...
Upravo, mada... Idealno bi bilo da je 1.3A 5V, najbolji punjač.. Ide uz lumia 925...
Dare...
Sinoć sam imao punu bateriju i doneo sam konačno odluku da uradim upgrade... Na 8.1... Znam, znam... Vreme je bilo...
Nego... Imam par pitanja za vas...
Lumia 920 ima čas odličan wifi signal, a kad ga ostavim da miruje i ponovo otključam, signal jedva da postoji ili je nikakav... Napominjem da je na svim tim mestima, na 8mici bio pun signal... I naravno, ja sam držao odštikliranu opciju "štednja" wifi... Znate na šta mislim...
Ovde u dodatnim podešavanjima to ne vidim, a ako neko zna kako poboljšati signal, a da se ne vraćam na 8icu, biće mi drago da mi da upute...
Evo i screenshot, jeli i kod vas ta oznaka...? Ili ima još neki update...?!
![]()
Pozdrav interesuje me da li neko ima iskustva sa stavljanjem 8.1 na HTC 8s. Gledao sam nesto po netu vidim stavljaju ljudi, pa cisto da upitam ovde jel radi bolje telefon da se ne bakcem za dzabe. I ako je neko odradio da li moze da postavi kako sta.
Hvala unapred!
Da li će nama sto imamo windows phone 8.1 za developere kada izađe zvaničan update za 8.1, moći da vide( ne daj Bože u servisu), da je na telefonu bio 8.1 za developere?
Ok, hvala svima na odgovorima vezano za wifi... Uzgred, gledao sam preko nokia tool-a još nema ni znaka od zvaničnog...![]()
ne bi trebalo da ga otvaraju, tj ne bi ti trebao da prihvatis da kupis ako vidis da je kutija otvarana. nemaju oni sta da update-uju. telefon se prodahe sa software-om koji je bio aktuelan u trenutku same proizvodnje. kada ga kupis, onda proveri update..
Problem je što sam ja izgubio orginalni punjač od lumie 625 i ne znam koje je jačine bio. Kao što sam napisao imam punjač od lg- l5 (output-5,1V - 0,7A) i koristio bih njega ako nema nikakvih posledica po bateriju ili telefon, u suprotnom kupiću orginalni punjač od telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari