Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Glupo pitanje, ali vratio sam 8, pa ne znam... Koja app je za facebook?
Jeli neko koristi facebook beta, evo ja sam danas probao ovu novu verziju i mogu vam reći da je puno lepša od prethodne, bar meni...

Facebook i facebook beta su identične aplikacije ujedno i najbolje za wp takve kakve su. Zanimljivo je da uvek beta prva dobija update i mi nije jasno zašto uopšte postoje obe

Iz istog razloga zasto postoje Nokia Camera i Nokia Camera Beta. Na beta verziji eksprerimentisu, pa ko voli da prvi isproba nove funkcionalnosti koristi betu koja je jos uvek u fazi testiranja.

Pa da ali u slučaju facebook app razmak između apdejta je dan ili dva što znači da nema eksperimentisanja već je apdejt spreman za obe aplikacije samo se pušta u različito vreme, u prilog tome ide činjenica da beta verzija nije dostupna u svim regionima

Facebook i facebook beta su identične aplikacije ujedno i najbolje za wp takve kakve su. Zanimljivo je da uvek beta prva dobija update i mi nije jasno zašto uopšte postoje obe

Cekaj meni jos nije legao update za normalan Facebook ap , a beta je puno drugacija od Facebook .

Cekaj meni jos nije legao update za normalan Facebook ap , a beta je puno drugacija od Facebook .

Facebook beta je izasla kako bi se novi ui testirao, uskoro i Facebook tj stabilna verzija dolazi sa tim UI ;)
Meni je malo cudna , moram da se naviknem :)
Ocekujemo Twitter i Skype sa tim Socialnim pluginom, i novim funkcijama.

Jel zna neko u cemu moze da bude problem, prebacio sam sd karticu iz starog telefona u novi i ne mogu da nadjem slike, ni 1 sliku ne vidi, a muzika i snimci su tu?

Jel zna neko u cemu moze da bude problem, prebacio sam sd karticu iz starog telefona u novi i ne mogu da nadjem slike, ni 1 sliku ne vidi, a muzika i snimci su tu?

Hm izvadi karticu, pa je ubaci i restartuj fon...

Ako to ne radi onda te slike prebaci u jedan folder i stavi ih u Pictures na sd kartici.

jednostavno kao da ne znam gde smesta slike

Kako ne znas, eto skini Files, to je MS-ov file manager.Iste foldere u Pictures mogu biti na internoj i sd memoriji.

nu4ehy7y.png

Poslednja izmena:

Ako je kartica bila na Androidu ili nekom druogm os, onda ces morati sve sa nje da prebacis na pc, pa onda da je formatiras, onda je ubacis u Telefon, da je on prihvati i napravi svoje foldere, e tek onda je izvadis ubacis slike u njegov Pictures folder koji je napravio i tako bi trebalo da radi bez problema.

Dajte neki video player da mogu da gledam filmove, probao moli player al nece nish da uchita

Moli čita SVE, podržava titlove, čita naše znakove (ČĆŠŽĐ), boljeg nema na wp-u.

Jel Moli ima samo pro verzija?

Fino izgleda ali iskreno ne vidim svrhu. Napiše koje uređaje imam u blizini i ponudi navodno kompatibilne aplikacije za interakciju sa istima. Kažem navodno jer pola preporučenog, bar kod mene, ne radi uopšte ili ne radi kako treba.
vagy6ese.png

Jel vam radi call&sms filter? Meni ni posle apdejta iako je sad na srpskom a bio je na engleskom do danas. Pretpostavljam da je isti problem kao sa MS camera aplikacijom.

Jel vam radi call&sms filter? Meni ni posle apdejta iako je sad na srpskom a bio je na engleskom do danas. Pretpostavljam da je isti problem kao sa MS camera aplikacijom.

Meni je to oduvek radilo, zaista super dodatak :)

Bivsa me smarala ja joj rekao da mi neradi fon :D

Poslednja izmena:
Radilo je i meni do 8.1 DP. Srediće sigurno i to do izlaska zvanične verzije. Nisam lud da se prebacim na engleski samo zbog toga :D A ne smem da se igram da reinstaliranjem sistema zbog Twitter beta.

Radilo je i meni do 8.1 DP. Srediće sigurno i to do izlaska zvanične verzije. Nisam lud da se prebacim na engleski samo zbog toga :D A ne smem da se igram da reinstaliranjem sistema zbog Twitter beta.

Sta konkretno donosi Twitter beta??
Samo Social hub ili jos nesto???
Ti si jedan od srecnika za tu beta verziju :D

Ova koju sam ja uspeo da ugrabim ima samo Social hub u odnosu na ovu javno dostupnu verziju ali integracija u sistem je upravo to što mi se sviđa i nema čačkanja telefona dok ne apdejtuju javnu. Na istin način je rešena integracija kao i kod FB.

Ova koju sam ja uspeo da ugrabim ima samo Social hub u odnosu na ovu javno dostupnu verziju ali integracija u sistem je upravo to što mi se sviđa i nema čačkanja telefona dok ne apdejtuju javnu. Na istin način je rešena integracija kao i kod FB.

Super, veci preview za fotke u People hub-u ;)

Flickr ali od Yahoo-a znaci zvanicna verzija nedostaje vec duze vreme, ne znam sta se tu desava, realno najpoznatiji Photo Share-ing site/app.

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam, ali kao da hoce time da oteraju WP korisnike ili da predju na Android ili IOS... Od kad se oni time bave?? BzV

Ne znam ako cemo o brojkama WP ce u neko skorije vreme prestici IOS, mnogo vise OEM partnera ce praviti WP telefone.

Kad ih pritisne Indi zajednica, nece im biti dobro, zmureci ce pisati aplikacije :D

Poslednja izmena:
Ne znam ako cemo o brojkama WP ce u neko skorije vreme prestici IOS, mnogo vise OEM partnera ce praviti WP telefone.

Ne znam odakle ti te brojke ali ima jos pasulja windows phone da jede da stigne apple. Posto jedino nokia stvarno prodaje wp telefone a njihova prodaja je tu izmedju 10 i 13 miliona telefon po kvartalu, apple proda 3 do 4 puta vise.

Vrh Dno