Facebook i facebook beta su identične aplikacije ujedno i najbolje za wp takve kakve su. Zanimljivo je da uvek beta prva dobija update i mi nije jasno zašto uopšte postoje obe
Cekaj meni jos nije legao update za normalan Facebook ap , a beta je puno drugacija od Facebook .
Jel zna neko u cemu moze da bude problem, prebacio sam sd karticu iz starog telefona u novi i ne mogu da nadjem slike, ni 1 sliku ne vidi, a muzika i snimci su tu?
jednostavno kao da ne znam gde smesta slike
Jel zna neko u cemu moze da bude problem, prebacio sam sd karticu iz starog telefona u novi i ne mogu da nadjem slike, ni 1 sliku ne vidi, a muzika i snimci su tu?
Display, Device Hub, Extras+Info i Call&SMS filter update.
Jel vam radi call&sms filter? Meni ni posle apdejta iako je sad na srpskom a bio je na engleskom do danas. Pretpostavljam da je isti problem kao sa MS camera aplikacijom.
Radilo je i meni do 8.1 DP. Srediće sigurno i to do izlaska zvanične verzije. Nisam lud da se prebacim na engleski samo zbog togaA ne smem da se igram da reinstaliranjem sistema zbog Twitter beta.
Ova koju sam ja uspeo da ugrabim ima samo Social hub u odnosu na ovu javno dostupnu verziju ali integracija u sistem je upravo to što mi se sviđa i nema čačkanja telefona dok ne apdejtuju javnu. Na istin način je rešena integracija kao i kod FB.
Moli čita SVE, podržava titlove, čita naše znakove (ČĆŠŽĐ), boljeg nema na wp-u.
Ne znam ako cemo o brojkama WP ce u neko skorije vreme prestici IOS, mnogo vise OEM partnera ce praviti WP telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari