Obratite pažnju na aplikaciju „SkyType BETA“ za Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=c1827702-ec3d-49c7-bdec-3f7f1356d62f
Ima neko preporuku za neki dobru aplukaciju za slusanje muzike? Ne znam zasto ali player koji dolazi uz 8.1 meni jednostavno stane posle jedne pesme, pa moram rucno da pustam pesme.
Ima neko preporuku za neki dobru aplukaciju za slusanje muzike? Ne znam zasto ali player koji dolazi uz 8.1 meni jednostavno stane posle jedne pesme, pa moram rucno da pustam pesme.
Tako je posle svakog apdejta ,ponovo se reinstaliraju .
Nisam ti odgovorio na poruku juce, i ja instalirao Line i ooVoo da probam, Viber i Skype ubise nefunkcionalnoscu.
Nisam stgao da testiram detaljno ali Line za par poziva juce, sasvim zadovoljavajuce radi.
Ja koristim Onefootball Brasil ,ekstra app ,naravno sa push notifikacijama.
Ja sam sa Skype-om zadovoljan, doduse sa 2-3 osobe bas dosta kontaktiram (svi ostali su Viberasi - okoreli Android user-i) i mogu reci da cim na kompu stigne notifikacija (win 8.1) posle bukvalno sekund stize i na telefonu isto 8.1 dp..
Jedina zamerka na skype je sto je uzasno spor pri starovanju aplikacije i otvaranju kontakta...
Takodje funkcija Send File bi dobro dosla, ali bukvalno da radi kao na kompu (zip, jpeg, avi, mp4 ) znaci skoro svi formati...
LINE je bese Japanski servis, sto bi vas to cudilo Japanci su to
I zna li neko dali sa novom verzijom Skype-a dolazi i ona funkcija da kada pozoves nekoga obicnim pozivom, moze odma sa tog ekrana pozvati i preko Skype-a???
Jel to zavisi ako je Phone number linkovan sa Skype kontaktom ili kako vec?
![]()
Ljudi koja je najbolja Flickr aplikacija, tj alternativa???
Nisam ti odgovorio na poruku juce, i ja instalirao Line i ooVoo da probam, Viber i Skype ubise nefunkcionalnoscu.
Nisam stgao da testiram detaljno ali Line za par poziva juce, sasvim zadovoljavajuce radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari