Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ima neko preporuku za neki dobru aplukaciju za slusanje muzike? Ne znam zasto ali player koji dolazi uz 8.1 meni jednostavno stane posle jedne pesme, pa moram rucno da pustam pesme.

Ima neko preporuku za neki dobru aplukaciju za slusanje muzike? Ne znam zasto ali player koji dolazi uz 8.1 meni jednostavno stane posle jedne pesme, pa moram rucno da pustam pesme.

Vidi dal ti nije ukljuceno da ponavlja istu. Ili kad pustas pesme odakle pustas mozda ako pustas samo jednu onda smatra tu jednu kao celu plejlistu idi all songs pa pusti neku odatle i vidi dal ce da ti prebaca na sledecu u listi .

Postoji li neka aplikacija za sync podataka sa kompa? Nesto poput onedrive-a samo sto bi automatski snimao foldere I fajlove na sd karticu kao sto radi na desktop varijanti?
Imam muzike I folder sa nekim dokumentima za faks, ali desi se da potrosim internet, pa bi mi znacilo da su dostipni lokalno.

Edit: naravno mislim na bezicnu varijantu, sve to radi fino preko kabla.

Poslednja izmena:

Meni na Nokia Mix Radio nekad tako, ne posle jedne nego stane u sred plejliste.. a ono ima jos 8 pesama posle te. Ludilo mozga.

Do zvaničnog, za neku nedelju, najavio Balmer a ujedno i Nokijin softwer.

A sta bi sa ovim aplikacijama u listi, pise im installing ??? Jel se one automatski refreshuju/?? Posto poslo update-a ne mogu koristiti mnoge, samo im to pise...

Edit:

Aha sad sam video, vracaju se u zivot polako ;)

Poslednja izmena:
Ja koristim Onefootball Brasil ,ekstra app ,naravno sa push notifikacijama.

Ovo je live hd stream sa nekih albanskih TV ali radi dobro. To sam zbog Borisa ostavio ako mu ukinu onu flash aplikaciju :D

Nisam ti odgovorio na poruku juce, i ja instalirao Line i ooVoo da probam, Viber i Skype ubise nefunkcionalnoscu.

Nisam stgao da testiram detaljno ali Line za par poziva juce, sasvim zadovoljavajuce radi.

Nisam ti odgovorio na poruku juce, i ja instalirao Line i ooVoo da probam, Viber i Skype ubise nefunkcionalnoscu.

Nisam stgao da testiram detaljno ali Line za par poziva juce, sasvim zadovoljavajuce radi.

Ja sam sa Skype-om zadovoljan, doduse sa 2-3 osobe bas dosta kontaktiram (svi ostali su Viberasi - okoreli Android user-i) i mogu reci da cim na kompu stigne notifikacija (win 8.1) posle bukvalno sekund stize i na telefonu isto 8.1 dp..
Jedina zamerka na skype je sto je uzasno spor pri starovanju aplikacije i otvaranju kontakta...
Takodje funkcija Send File bi dobro dosla, ali bukvalno da radi kao na kompu (zip, jpeg, avi, mp4 ) znaci skoro svi formati...
LINE je bese Japanski servis, sto bi vas to cudilo Japanci su to :)

I zna li neko dali sa novom verzijom Skype-a dolazi i ona funkcija da kada pozoves nekoga obicnim pozivom, moze odma sa tog ekrana pozvati i preko Skype-a???
Jel to zavisi ako je Phone number linkovan sa Skype kontaktom ili kako vec?
2aba8yny

Poslednja izmena:
Ljudi koja je najbolja Flickr aplikacija, tj alternativa???

Ja sam sa Skype-om zadovoljan, doduse sa 2-3 osobe bas dosta kontaktiram (svi ostali su Viberasi - okoreli Android user-i) i mogu reci da cim na kompu stigne notifikacija (win 8.1) posle bukvalno sekund stize i na telefonu isto 8.1 dp..
Jedina zamerka na skype je sto je uzasno spor pri starovanju aplikacije i otvaranju kontakta...
Takodje funkcija Send File bi dobro dosla, ali bukvalno da radi kao na kompu (zip, jpeg, avi, mp4 ) znaci skoro svi formati...
LINE je bese Japanski servis, sto bi vas to cudilo Japanci su to :)

I zna li neko dali sa novom verzijom Skype-a dolazi i ona funkcija da kada pozoves nekoga obicnim pozivom, moze odma sa tog ekrana pozvati i preko Skype-a???
Jel to zavisi ako je Phone number linkovan sa Skype kontaktom ili kako vec?
2aba8yny

Ja tu opciju vec imam . Ako ti je likovan ms nalog i nekome imas i broj i imas ga na skajpu u istom kontaktu onda ti nudi tu opciju kad pricas sa njim .

Pre update-a na 8.1 i viber i line su imali solidan i cist zvuk. Sada mi je na line-u i viberu nekako utisan zvuk. Nekome se desilo ovo?

Ja sam probao sa kumom i sa porodicom i mogu ti reći da sam se iznenadio brzinom... I više nego solidnim radom, razočarao sam se sa viber-om i whatsapp-om..., al' skype je naveća bruka, aman ms soft na ms phone-u i ne fercera kako bi trebao... Bruka!

Nazad
Vrh Dno