Šta je novo?

Windows Phone 8.1

ne update-uju mi se slike kontakata. naime, kada broj nekog kontakta povezem sa njegovim facebook nalogom, u kontaktima se pojavi slika tog kontakta koja mu je i profilna na fejsu. a kad tu sliku promeni, telefon ne povuce novu sliku sve dok ne odem u taj kontakt i ne zadrzim se tu par sekundi.. necu valjda svaki kontakt otvarati jedan po jedan i cekati da povuce novu profilnu sliku ? moze li to nekako automatski ?

re3ybedu.png

U fb app ovo ukljuci.

I dalje imam problem sa melodijama za sms poruke. Ne pusti celu melodiju, već samo deo. To se dešava od zadnje dopune-nadogradnje. Šta da radim? Melodije su baš sms, nisu dugačke.

I dalje imam problem sa melodijama za sms poruke. Ne pusti celu melodiju, već samo deo. To se dešava od zadnje dopune-nadogradnje. Šta da radim? Melodije su baš sms, nisu dugačke.

Probaj app Melodia, radjena je bas za 8.1 ima dosta kratkih tonova za notifikacije...

bilo ukljuceno..

Meni radi super e sad jedino ako na facebooku imas drugare koji non stop menjaju profilne fotke pa sama app i ne stigne da to sve pohvata ...
Probaj da smanjis broj app u pozadini... Odradi restart telefona, ili reinstaliraj fb app...

Nije u pitanju nista od navedenog, a ne znam sta moze biti.. valjda ce se srediti samo od sebe :)

Da se nadovezem na prethodno pitanje.
Mogu li se nekako sacuvati linkovani kontakti, da ne moram da ih opet linkujem rucno ako odradim factory reset?

To ti se automatcki backupuje na ms nalogu. Ostaju povezani to mozes da vidis na People sekciji na windowsphone.com . Kad uradis factory reset ili cak promenis i telefon ulogujes se sa taj ms nalog i sve ti kontakte vraca kakvi su bili.

Da, ogroman update, samo mi se nikako ne sviđa što je sad pozadina bela i ne može da se promeni u crno...

EDIT: Prvi utisci, mnogo više funkcija, međutim vidno je sporija app. Mislim da će ovde trebati još optimizacije.

Poslednja izmena:
Aaa, gde je nestala sekcija participated?

Edit: nasao

Poslednja izmena:
Nije lose, radi ok e sad ne bih rekao brze, nego malo sporije ali nista strasno, super UI, bukvalno portovan sa Metro)a na W8.

Radi malo sporije,narocito kad stigne notifikacija ,treba mu malo vremena dok je otvori

Mislio sam da ne moze sporije od onoga ali ipak moze.. Kad si u aplikaciji ok je al pokretanje preko tilea i resuming ubija kod mene..

TT nema više crnu pozadinu, ili ja ne znam kako da nađem tu opciju ?? :mad:
Na amoled ekranu crna je doslovno must have.

Pokreni sam da ti čekira update, ili odi u Store pa nađi TT.

Nema crne pozadine koja je inace bila default i to me strasno nervira, nadam se da ce uskoro to da vrate....

Ima li sada tt notifikacije, neko je spomenuo ali nisam nasao u podesavanjima

A gde da nađe prethodnu verziju? Ako i nađe nešto skinuto sa store-a to ne može da ubaci na taj način. Skinuto sa store-a isključivo na SD karticu pa install odatle ali pitanje je da li i to može sad.

A gde da nađe prethodnu verziju? Ako i nađe nešto skinuto sa store-a to ne može da ubaci na taj način. Skinuto sa store-a isključivo na SD karticu pa install odatle ali pitanje je da li i to može sad.

Ja samo kazem da postoji mogucnost da to odradi a gde ce naci takvu verziju to je vec pitanje.

Ima dosta stranica sa krekovanim aplikacijama za WP pa ako zamoli nekoga, ista app se moze ubaciti preko kabla. Pitanje je samo tog xap file-a i volje nekoga da pripremi taj xap za sideload preko kompa na tel.

Poslednja izmena:
Pa dobro da, naravno, u teoriji postoji mogućnost ali je u praksi ona skoro nikakva. Pre će oni da srede aplikaciju sa novim apdejtovima :)

Inače sam uradio softreset, deluje mi da sa brže radi TTalk.

P.S. Rade notifikacije, upravo mi je stigla da mi je quote-ovan post.

a7a9ury4.png

Poslednja izmena:
Meni te notifikacije ne rade, a cudno je i sto nema nikakvih podesavanja za to. Takodje app bi trebala da ima kontrolu pozadinskog procesa :D kako zvuci :D Izgleda ce to biti u sledecim verzijama, jos uvek experimentisu, app nije totalno sredjena za 8.1 ...

Poslednja izmena:
Vrh Dno