Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ako vam je za utehu meni L920 radi kao svajcarski sat :) jedini bug koji sam imao je na vip da pukne veza nekada , ali i to je sredjeno :- )

Ma isti bagovi kao android ,samo se javljaju novi ,toliko o stabilnosti.

Sa razlikom sto se to desava kod Androida na finalnom softveru, a ovde se prica o nedovrsenom. Videcemo sta ce biti kad izadje zvanicno.

Sa obzirom da je beta, a nije final moze se tolerisati i koji bug, meni ponekad pukne fb, samo zatvori app, mozda je do app same..
Ta pauza od sekunde je call summary i nije to uopste lose, ne traje 5 sekundi.
Ovako mi savrseno radi 8.1 zadovoljan.

Jedan savet, ja sam komentarisao Drugi sistem u ovoj temi, njegove sklonosti i boljke sa virisima pa sam bio banovan, a pritom niko od onih koji su hvalili drugi sistem u ovoj temi nije bio kaznjen...
Savetujem da se WP ne poredi sa drugim sistemima u ovoj temi...

Sa obzirom da je beta, a nije final moze se tolerisati i koji bug, meni ponekad pukne fb, samo zatvori app, mozda je do app same..

Ta pauza od sekunde je call summary i nije to uopste lose, ne traje 5 sekundi.
...

kod mene nije call summary vec bug, i traje (po nekad) mnogo vise od sekunde. prekine se poziv regularno, i vrati se na pocetni ekran, ali ostane zakocen par sekundi. tile-ovi ostanu malo spusteni, kao kada skrolujem i dok ne zakljucam\otkljucam ne vracaju se u normalu. ok, razumem da ovo nije bio zvanicni update, samo se nadam da ce sve srediti kada bude zvanicno..

Kako da podesim da mi meil-ovi ne stizu odredjeno vreme. Npr 2 nedelje dok sam na odmoru i ne zelim da me iko uznemirava

Stavi Download new content - manually

Meni tviter baguje strašno, nokia lumia 625. Prijateljica ima isti telefon, ali wp 8 i ne baguje. Od zadnje dopune wp, melodiju za sms poruku ne pusti do kraja, nego iseče. Da li vratiti na wp 8.0 i jeli to moguće?

Ja ne vidim manuelno, vec dnevno, na sat, pola, 15 min, as items arrive i based on my usage

Probaj ono u podesavanjima , un checkiraj ono da sinhrnonizuje email. U email app. I tako nek ti stoji dok se vratis sa odmora.

Meni tviter baguje strašno, nokia lumia 625. Prijateljica ima isti telefon, ali wp 8 i ne baguje. Od zadnje dopune wp, melodiju za sms poruku ne pusti do kraja, nego iseče. Da li vratiti na wp 8.0 i jeli to moguće?

Jeste moguce , bar na Nokiji , msm da je i na Samsungu to moguce ali nisam trazio kako . A za nokiu preko NSU ide.

O boze ludaka..

Hmmmmm.... WP8.1
aragybyq.png

Hmmm da, evo sad gledam:

Outlook podesavanja - nema opcije rucno, ali ima opcija automatskog odgovora na mail, bas naglaseno za situacije kad ste na odmoru bla bla bla
Gmail podesavanja - tu je opcija rucno ali nema opcije automatskog odgovora na mail.

Ne znam da li ako je ukljucen automatski odgovor na mail uopste prikazuje da li je isti stigao.

Svakako uvek mozes da uncheck-iras u podesavanjima maila da sinhronizuje mail i tako sigurno nece nista stizati.

Aha. Tako cu i uraditi. Zanima me jesu sredili WA i ponovo ga stavili na storu ili ga nema i dalje?

Ma to je zezanje. izbacili su fore radi, taj tel ne bi imao smisla i bio bi preskup za ono sto nudi

Hocu da uzmem novu memorijsku od 16GB, gledao sam na netu I naleteo na neku Samsung-ovu class 10 UHS-I.
Kolko sam video UHS-I je dosta brzi od class 10, sad da li moja lumia 525 to uopste podrzava?

Hocu da uzmem novu memorijsku od 16GB, gledao sam na netu I naleteo na neku Samsung-ovu class 10 UHS-I.
Kolko sam video UHS-I je dosta brzi od class 10, sad da li moja lumia 525 to uopste podrzava?

Ne samo da podrzava nego i preporucuje :) .

ne update-uju mi se slike kontakata. naime, kada broj nekog kontakta povezem sa njegovim facebook nalogom, u kontaktima se pojavi slika tog kontakta koja mu je i profilna na fejsu. a kad tu sliku promeni, telefon ne povuce novu sliku sve dok ne odem u taj kontakt i ne zadrzim se tu par sekundi.. necu valjda svaki kontakt otvarati jedan po jedan i cekati da povuce novu profilnu sliku ? moze li to nekako automatski ?

Da se nadovezem na prethodno pitanje.
Mogu li se nekako sacuvati linkovani kontakti, da ne moram da ih opet linkujem rucno ako odradim factory reset?

Da se nadovezem na prethodno pitanje.

Mogu li se nekako sacuvati linkovani kontakti, da ne moram da ih opet linkujem rucno ako odradim factory reset?

Odradi backup na sd karticu sa Transfer my Data, sada moze da backupuje i sms, mms sa poslednjim update-om.

Vrh Dno