Ma isti bagovi kao android ,samo se javljaju novi ,toliko o stabilnosti.
Jel moze da se namesti Cortana kod nas i kako se namesta?
Sa obzirom da je beta, a nije final moze se tolerisati i koji bug, meni ponekad pukne fb, samo zatvori app, mozda je do app same..
Ta pauza od sekunde je call summary i nije to uopste lose, ne traje 5 sekundi.
...
Stavi Download new content - manually
Ja ne vidim manuelno, vec dnevno, na sat, pola, 15 min, as items arrive i based on my usage
Ja ne vidim manuelno, vec dnevno, na sat, pola, 15 min, as items arrive i based on my usage
Meni tviter baguje strašno, nokia lumia 625. Prijateljica ima isti telefon, ali wp 8 i ne baguje. Od zadnje dopune wp, melodiju za sms poruku ne pusti do kraja, nego iseče. Da li vratiti na wp 8.0 i jeli to moguće?
Onda je to promenjeno na 8.1, ne vidim zasto.. Ja imam manuelno.
Aha. Tako cu i uraditi. Zanima me jesu sredili WA i ponovo ga stavili na storu ili ga nema i dalje?
Hocu da uzmem novu memorijsku od 16GB, gledao sam na netu I naleteo na neku Samsung-ovu class 10 UHS-I.
Kolko sam video UHS-I je dosta brzi od class 10, sad da li moja lumia 525 to uopste podrzava?
Da se nadovezem na prethodno pitanje.
Mogu li se nekako sacuvati linkovani kontakti, da ne moram da ih opet linkujem rucno ako odradim factory reset?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari