Што да не узима l 535? Одличан је телефон!
А у вези OneDrive, ја имам довољно простора.
![]()
za 535 mozdasi ti cuo daje ok , moja cerkica dobila na poklon iz CH , jedno vreme bilo ok dok tac nije poco da brljavi
Што да не узима l 535? Одличан је телефон!
А у вези OneDrive, ја имам довољно простора.
![]()
*** kad niste pazili. Svima su poslali mejl na koji način da se zadrži prostor i ja sam to i uradio. Baš su mi skoro poslali mejl da počinju sa smanjivanjem prostora i da na mojih 30GB to neće uticati.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk
za 535 mozdasi ti cuo daje ok , moja cerkica dobila na poklon iz CH , jedno vreme bilo ok dok tac nije poco da brljavi
Zato postoji garancija.za 535 mozdasi ti cuo daje ok , moja cerkica dobila na poklon iz CH , jedno vreme bilo ok dok tac nije poco da brljavi
*** kad niste pazili. Svima su poslali mejl na koji način da se zadrži prostor i ja sam to i uradio. Baš su mi skoro poslali mejl da počinju sa smanjivanjem prostora i da na mojih 30GB to neće uticati.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk
Ja sam dobio mail od MS da mogu da kupim Office 365 za 0$ (nula dolara) i tako da dobijem 1TB prostora na Onedrive na godinu dana. Primim se, odem da pazarim, krenem da popunjavam polja (traže i broj kreditne), a na kraju izbor države. Ali sjedinjene američke.
Što će reći, nije popust za ostatak sveta...
Da napomenem, region mi je srb.
Ja sam na 8.1 i imam sve.Izgleda je to microsoft povukao usled sveopšte kampanje da se usere wp 8.1 i na silu progura w10m...
Ajde dajte neki dobar mejl app za više gmail naloga odjednom, metromail počeo da baguje ozbiljno...
....shit has hit the fan...
Outlook? I prvi put čujem da bi neko koristio neki drugi mejl klijent na wp8.1.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari