Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Што да не узима l 535? Одличан је телефон!
А у вези OneDrive, ја имам довољно простора. :)
124cd58f9b06c843ead2ca9cb4bfb171.png

za 535 mozdasi ti cuo daje ok , moja cerkica dobila na poklon iz CH , jedno vreme bilo ok dok tac nije poco da brljavi

*** kad niste pazili. Svima su poslali mejl na koji način da se zadrži prostor i ja sam to i uradio. Baš su mi skoro poslali mejl da počinju sa smanjivanjem prostora i da na mojih 30GB to neće uticati. :)
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

isti slucaj

za 535 mozdasi ti cuo daje ok , moja cerkica dobila na poklon iz CH , jedno vreme bilo ok dok tac nije poco da brljavi

Нисам чуо, већ га имам. Одлично је радио на 8.1 али мени треба ћирилична тастатура. Зато сам прешао на win 10 mobile.
И ту сам веома задовољан. Једино ми је вибер мало спор.

ok date sluzi dok ne resis da promenis fon ,

sad pogledo na cerkicin onedrive jer od skoro koristi samsung note 3 , ovo nije fer

WP_20160506_016.jpg

Zato postoji garancija.

A sto se tice toga oko OneDrive-a, jel je bilo i za nas da mozemo da dobijemo neki bonus sa Office365, ali bez da ga platimo? Nesto kao da instaliramo trial verziju Office365 i dobijemo bonus? To mi sad nesto palo na pamet, ali moguce da tako nesto nije ni postojalo. Znam da ima ono ako se kupi Office365, da se dobija 1TB.

Ja sam dobio mail od MS da mogu da kupim Office 365 za 0$ (nula dolara) i tako da dobijem 1TB prostora na Onedrive na godinu dana. Primim se, odem da pazarim, krenem da popunjavam polja (traže i broj kreditne), a na kraju izbor države. Ali sjedinjene američke.

Što će reći, nije popust za ostatak sveta...
Da napomenem, region mi je srb.

*** kad niste pazili. Svima su poslali mejl na koji način da se zadrži prostor i ja sam to i uradio. Baš su mi skoro poslali mejl da počinju sa smanjivanjem prostora i da na mojih 30GB to neće uticati. :)
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

***a kad nisu poslali :)

Ja sam dobio mail od MS da mogu da kupim Office 365 za 0$ (nula dolara) i tako da dobijem 1TB prostora na Onedrive na godinu dana. Primim se, odem da pazarim, krenem da popunjavam polja (traže i broj kreditne), a na kraju izbor države. Ali sjedinjene američke.

Što će reći, nije popust za ostatak sveta...
Da napomenem, region mi je srb.

Popust važi svuda, ja sam uspio dobiti, a u BiH sam, moraš da prebaciš na OneDrive sajtu jezik na srpski i onda će ti pokazati u dinarima i tako ćeš uspjeti ostvariti popust. Regija na telefonu nema veze s tim.

Sent from mTalk on Lumia 925

Uf, dobra fora. Mogli su da kažu negde, ali fontom većim od 3.
Probaću u toku dana.
Hvala.

Probao i dobio popust 16%. Cena 4900 dinara ili oko 45$.
Nikakva razlika u odnosu na 0$ u US.
Može da se proba besplatno 1 mesec. Hvala im.

Hm, čudno. Ako si dobio obavještenje mejlom o ponudi, u mejlu ti mora biti link, pa probaj preko tog linka. Ma zakomplikovali su to baš, ja sam jedva to odradio, pošto meni iako sam prebacio jezik na bosanski nisam mogao da uvežem karticu jer mi je nudio samo Srbiju, pa sam na kraju to uspio riješiti preko microsoft support centra.

Sent from mTalk on Lumia 925

Kad su slali taj mejl ja nisam imao WP pa ga nisam ni dobio,
a na nekoj "akciji" nekad sam dobio besplatno ne znam tačno koliko GB,
sad mi piše da imam 125GB, da li će mi to ostati ili će i to da smanjuju?

Možeš preko browsera da se uloguješ na OneDrive, i tamo negde da vidiš informacije o prostoru koji ti je na raspolaganju - koliko kojih gigabajta imaš zbog čega i koliko dugo.

Kad su slali taj mejl ja nisam imao WP pa ga nisam ni dobio,
a na nekoj "akciji" nekad sam dobio besplatno ne znam tačno koliko GB,
sad mi piše da imam 125GB, da li će mi to ostati ili će i to da smanjuju?

Naravno da neće da ti smanjuju, ali taj bonus od 100GB ti ima ograničeni rok trajanja.Kada on istekne, nećeš više moći da radiš u novi upload, već samo download tvojih fajlova.
Idi na OneDrive i videćeš do kada ti taj bonus traje.:wave:

Uradio kako ste mi rekli, video dokle traje, hvala obojici cheers .

Radio sam reinstal softvera preko WDRT na lumiji 535, nakon reinstal-a, ne mogu da nadjem podesavanje za ekran + dodir, odnosno da iskljucim vibraciju za navigacijsko dugme i double tap to wake up da ukljucim.... popizdeo sam.

EDIT: probao preko sysapp pushera, kaze da mi touch aplikacija nije podrzana za ovaj uredjaj a juce je koristio... malo mi fali da batalim Microsoft i njihove svinjarije...

Poslednja izmena:
Jel si probao da vidis u prodavnici da li imas azuriranja? Mozda ti na taj nacin povuce to sto ti je potrebno. Tako nama biva na Windows 10 Mobile, ne skinu se te stvarice automatski same od sebe, nego tek kad udjemo u Prodavnicu, pa vidimo ako ima azuriranja.

Druga opcija - da probas da vidis da pronadjes to sto ti fali u prodavnici po svom nazivu (mozda i preko kompjutera), pa da tu adresu posetis telefonom. Moglo bi ti se ponuditi da preuzmes aplikaciju na taj nacin.

Nisam imao ni calls sms filter ali to sam uspeo povuci na ovaj nacin tj preko sys app pushera.. Menjao sam region, ma kakvi... Izgleda je to microsoft povukao usled sveopšte kampanje da se usere wp 8.1 i na silu progura w10m...

Jel si probao u podešavanjima telefona da vidiš ako ima neko ažuriranje? U onom about u podešavanjima, ili tako nešto? Rekao bih da je malo verovatno da to pomogne, ali može se probati.

Za ovo da Microsoft gura Windows 10 Mobile, mislim da ipak nije tako. Oni prilično forsiraju Windows 10 na kompjuterima, ali što se telefona tiče, ko ne prati dešavanja ni ne zna da postoji mogućnost da instalira kod sebe desetku. Ovo je čista glupost s njihove strane. Ovako nešto se dešavalo ljudima na Windows 10 Mobile. Prosto nakon nekog hard reseta im se ne pojavi, a nekad se pojavi. Možda vredi videti u toj temi kako su oni tamo rešavali s tim problem.

Poslednja izmena:
Imao sam i ja sve do juce kad sam odradio clean reinstall jer kad sam vracao sa wm10 na 8.1 i povukao backup, imao sam problema sa tastaturom ( nije htela da automatski dize slovo na pocetku recenice, itd..)...

Sad sam video ovo za One Drive, ponuda važi besplatno tokom 1 godine a posle mora da se otkaže da ne bi po"eli da naplaćuju, ne zanima me a i kompletan Office 2016 imam. Nisu oni jedini cloud storage uostalom, 230GB već imam kod njih, hvala

Pa nece valjda zauvek da ti daju... Ja se vratio na 8.1 i progledah sto se tice baterije na l925 jedino su app losije u odnosu na wm10 fakin ms.

Ajde dajte neki dobar mejl app za više gmail naloga odjednom, metromail počeo da baguje ozbiljno...

....shit has hit the fan...

Ajde dajte neki dobar mejl app za više gmail naloga odjednom, metromail počeo da baguje ozbiljno...

....shit has hit the fan...

Outlook? I prvi put čujem da bi neko koristio neki drugi mejl klijent na wp8.1. :)

Pozdrav!
Imam jedno pitanje, da li se neko susretao sa: Error: Unable to find a bootable option error. Press any key to shut down?
Vidim da su neki vracali u zivot pomocu posebnog kontrolera klik, a neki su probali Recovery Tool koji nije vratio tel u zivot. Zanima me da li je moguce da se to sredi i kako, ako je neko vec radio.

Hocu da kupim L520 (svajcarski, free sim, koriscen na nasoj mrezi) koji ima taj problem, za 1000 dinara. Moj telefon je upao rasklopljen (citaj: od udarca se poklopac i baterija odvojila od telefona) u vodu i na zalost nece da se upali posle 3 dana susenja. I hocu da uzmem maticnu od tog telefona koji ima taj problem i da stavim u moj. Popravka bi ispala prilicno jeftina.

Nazad
Vrh Dno