Flashuj ga... Možda mu to treba...
Radio sam pre vise od mesec dana kada sam se vracao od W10.
Flashuj ga... Možda mu to treba...
Možda da izvučeš bateriju i power drži 20 sec... Izvuci svu struju iz njega..
par stvari me muci na windows 8.1 update 2, na 640 xl lte.
1) kako da obrisem sliku kontakta iz imenika? jednom kontaktu sam dodelio sliku i sad ne mogu da je obrisem. mogu samo da tu sliku promenim za neku drugu.
2) kako da sakrijem slike u foto albumu? necu da mi sve slike koje imam budu javne.
3) jos neke stvari kojih trenutno ne mogu da se setim
Evo, posle nedelju dana od kako sam instalirao 8.1, opet mi se telefon blokirao. Šta da mu radim?
ja da sam na tvom mestu, telefon bih odneo u najbliži servis mobilnih telefona ili najbolje ovlašćenom serivseru da popravi tel.
Ako hoćeš fluidno, dobro i "jeftino" onda def. L735, a viša klasa, i još bolji model ti je L830.Treba uskoro da menjam moju staru L720, pa se dvoumim oko telefona za pazariti.
Opcija je 640XL ili mozda L830. Ili mozda nesto trece?
Najvaznija mi je dobra kamera na telefonu i relativno fluidan rad, kao sto ga ima L720
Hvala puno na opsirnom i korisnom odgovoru!Pozdrav! Deluje mi da ima poente, mada zavisi i od toga sta ocekujes od telefona. Moje ocekivanje je da ce osnovne stvari na njemu funkcionisati jos duze vreme iako zvanicno ne dobija windows 10 mobile (mislim da zvanicno ne dobija nadogradnju, nisam siguran), a pod time mislim na mejl, skajp, vajber, whatapp, i slicno... Sto se tice ostalih aplikacija koje su u prodavnici - a koje nisu ovog tipa, njima nece ni trebati neko azuriranje, napravljene su i rade. Ne znam da li bi koristio neke od aplikacija za citanje vesti, ali po meni Internet Explorer je odlican, a neki koriste i UC Browser koji je takodje dobar.
Sistem bi trebao da radi bez kocenja i bagova (mada nesto sitno mozda moze da se desi, ipak ni jedan sistem nije u potpunosti bez bagova).
Hmm, i sad tek sam sa citanjem stigao do poslednjeg dela sto si napisao.Za surfovanje ce biti on dobar, Internet Explorer mi je bolji od Edga u ovom momentu (steta sto ne mozemo da ga instaliramo na w10m), tapatalk lepo radi, a i za muziku - mislim da tu nema sta da zabaguje.
E, sad, moze i jos neko da kaze svoje misljenje... Inace, ja ovo sto kazem - sve je to uz pretpostavku da je ispravan telefon, posto je u pitanju polovnjak.
Da, i pretpostavljam da bi telefon hteo posle da koristis bar dve godine, za to vreme je moguce da se na desetki pojave neke stvarice za koje bi bilo dobro da ih imas i na 8.1, al sta sad... Mislim, jer sad ce uglavnom za desetku praviti univerzalne aplikacije valjda, a koje nece biti pokretane na osmici. A opet, ima jos i telefona koje su ljudi i pre godinu dana kupovani (poput lumije 630 koja je prilicno zastupljena), tako da nece sigurno ni ove aplikacije za 8.1 odjednom ostati bez odrzavanja.
Izvini ako sam malo neuredno ispisao sve.![]()
Чачкао сам данас Лумију 630 од колеге са посла, просто је невероватно како телефон и систем брзо раде.. Сад стварно нагињем ка куповини Лумије 640.. још само да нађем неки нормалан оглас![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari