Šta je novo?

Windows (phone) 10

Hebalo ih ovo reset app ,evo messenger poceo da puca ,neupotrebljiv je i kad god se to desi samo je restart resavao problem al reko ajde da probam sa reset opcijom ,al mucak i dalje puca restart mu je jedini lek.

Sent from mTalk

Na kom telefonu puca, na ovima sa 1GB puca... Učitavanje traje večnost.
Zanimljivo je što notifikacije stižu momentalno.

Poslednja izmena:
Jedino što meni fali, a to mislim da niko nema, ni wp, ni ios, ni ostali.
Ugasiš telefon, sam se upali kad treba da zvoni alarm... Ko to uvede, kupujem ga odmah...

Niko ne odgovari, šta su poruke+, javlja za njih, a nigde nema aplikacije!?

Nokia 1110 ima to. :)

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

I svi Symbian telefoni...

@gileip bug u systemu, to je nekada bila app na wp8 kao zamenska tj alternativa...

Tako meni ta Gestures beta izbacuje feedback a ja nemam tu app bar ne u listi aplikacija...

@yooyo bolje ista nego nista , nego sto se ti toliko stresiras a imas mocni android divajs :wave:

Poslednja izmena:
Ok, hvala na odgovoru.
Koliko bagova!

Ugasiš telefon, sam se upali kad treba da zvoni alarm... Ko to uvede, kupujem ga odmah...
ima po neki android, vidjao sam na nekim jeftinijim tabletima...

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

Neki od ranijih htc modela su imali quick boot koji je upravo radio taj posao. Za ove novije ne znam. :)

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Što bi uopšte gasio telefon?

@dejan87dex:
Svima vama baš nedostaju enterprise features? A normalni features nisu toliko potrebni.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Što bi uopšte gasio telefon?

@dejan87dex:
Svima vama baš nedostaju enterprise features? A normalni features nisu toliko potrebni.

Recimo slaba je baterija a alarm treba da te probudi a desi se da si zaboravio da ga napunis ili stavis na punjenje...

Nokia je to mogla na obicnim telefonina a i na symbianu, micro kernel je imao tu podrsku, mozda i BB imam neki bas cu videti...

Videcemo sta ce biti, uglavno ispostovace ms podrsku za seriju x50 do kraja 2018 to ce biti 3god od kada su predstavljene 950, 950xl .

Sta to po tebi normalno nedostaje w10m a android to ima?

Nevezano za app, to je jasno.

Od poslednjeg updatea .297 na mojoj l532ds, nisu se pojavljivale linije preko ekrana, nije bilo zakucavanja gps-a na sygic. Probaću opet Maps moguće da i tamo radi ok. E sad, pojavio se problem da proximity ne pali ekran kad se odmakne fon od uveta. Znači 2:1 za nas. Još ostao skajp kod koga zeza video, niko me ne vidi i to ću da probam, možda je rešeno. A Messenger, to neka za iduću godinu, da imaju šta da rade.

Sent from almost dumb phone

Od poslednjeg updatea .297 na mojoj l532ds, nisu se pojavljivale linije preko ekrana, nije bilo zakucavanja gps-a na sygic. Probaću opet Maps moguće da i tamo radi ok. E sad, pojavio se problem da proximity ne pali ekran kad se odmakne fon od uveta. Znači 2:1 za nas. Još ostao skajp kod koga zeza video, niko me ne vidi i to ću da probam, možda je rešeno. A Messenger, to neka za iduću godinu, da imaju šta da rade.

Mnogima ruzno iskustvo na wp upravo cine i 3rd party apps... Pa tako neko misli da je facebook app losa zbog win10m :D a tek messenger.

Sada mi se desilo da mob ne moze da detektuje niti jednu wifi mrezu (a bilo ih je), gasenje/paljenje rijesilo problem.

Sent from mTalk

@yooyo
Volim tako (salim se), pored glave imam 4 telefona.
Zena stavi svoj "da joj bude tu ujutro, da je probudi..." , plus moja tri (firmin i moja dva).

I svi Symbian telefoni...

@gileip bug u systemu, to je nekada bila app na wp8 kao zamenska tj alternativa...

Tako meni ta Gestures beta izbacuje feedback a ja nemam tu app bar ne u listi aplikacija...

@yooyo bolje ista nego nista , nego sto se ti toliko stresiras a imas mocni android divajs :wave:

Kako zasto pa oseca se ko Cezar kad pogleda na mapu svog mocnog carstva i vidi onu mrlju gde je malo seoce Gala...

Kako zasto pa oseca se ko Cezar kad pogleda na mapu svog mocnog carstva i vidi onu mrlju gde je malo seoce Gala...
Ma neee, fasciniran sam oduševljenjem wp korisnika kada saznaju da će narednih meseci dobiti neke enterprise mogućnosti... Toooooo!!1! Nije mrtav, još rade na njemu! Kida!!!1!

Opet ista priča ista android ekipa kažem ja vama super vam je taj android ali meni je wp okej, iako nisam prešao na CU apdejt nemam zamerki na postojeću verziju i kao što neko reče u ovom momentu ja nemam razloga da prelazim na drugi os i menjam telefon. Kad bude prilika gledaću neki wp ako ne onda ios, android baš ako moram ...

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Recimo slaba je baterija a alarm treba da te probudi a desi se da si zaboravio da ga napunis ili stavis na punjenje...

Nokia je to mogla na obicnim telefonina a i na symbianu, micro kernel je imao tu podrsku, mozda i BB imam neki bas cu videti..

Ti telefoni nisu bili zapravo ugaseni. Isto kao sto odredjeni kineski android telefoni imaju tu opciju i radi na potpuno identicnom principu. Npr. na symbian telefonu si mogao postaviti alarm, "ugasiti" telefon i on ce zvoniti, ali ako izvadis bateriju i vratis je on nece zvoniti. Tj. onda ce se zapravo ugasiti i nece zvoniti alarm

Poslednja izmena:
Nije me mrzelo da odradim sve. N82, i nakon vađenja i vraćanja baterije, uredno se probudi zbog alarma. I učtivo pita da li da upali telefon ili da ostane ugašen. Od Androida valjda neki sa MTK procesorima imaju tu funkciju, pojma nemam koji tačno.

1.bug sa senzorom sve više iritira, po 7-8 sekundi nakon sklanjanja od uva se ne pali ekran i veza se ne prekida. Jednostavno ne mogu da prekinem vezu.
2.Iz galerije ne mogu da shareujem na Viber.

.297 je na klimavim nogama. Iako rešen bug sa linijom i mapama.

Možda sutra zveknem hr i vratim se na zvanični kanal.

Evo, sad mTalk tweechuje, treperi...

1.bug sa senzorom sve više iritira, po 7-8 sekundi nakon sklanjanja od uva se ne pali ekran i veza se ne prekida. Jednostavno ne mogu da prekinem vezu.
2.Iz galerije ne mogu da shareujem na Viber.

.297 je na klimavim nogama. Iako rešen bug sa linijom i mapama.

Možda sutra zveknem hr i vratim se na zvanični kanal.

Evo, sad mTalk tweechuje, treperi...

Problem do mtalk-a ... *** ne azurira lik svoju app.

Sad cu da probam uwp tapatalk iz 2015 :D , muka mi je od mtalk-a .

Alarm moze li da se negdje promijeni na 24h, nikako da nadjem tu opciju a prije je bilo. Ovo a AM i PM mi se ne svidja :)

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno