Šta je novo?

Windows (phone) 10

Onda ispod toga, regionalni format, odaberi da bude "uskladi sa jezikom telefona".

Ljudi ako iskljucite auto update aplikacija u Store-u dali vas periodicno obavesti da ima novih azuriranja ili ne?

Nema obavestenja, kad odes na downloads and updates manuelno onda ce ti pokazati da li ima ili nema ikakvih azuriranja spremnih za preuzimanje.

imam lumiju 640 ds, ovaj poslednji apdejt je blago rečeno katastrofa,radio sam nakon apdejta i fabrički reset međutim nikakve razlike nema,baterija se mnogo brže troši,dvostruki tap na ekrena upali tel tek iz desetog puta,gledanje video klipova u landscape modu izaziva epilepsiju kad počne da treperi,kamera iz trećeg puta otprilike snimi normalnu fotku,prve dvije budu crne,kad pokušam da uključim ili isključim neki background proces u privacy tel se zakoči,prodavnica se vuče kao prebijena,vrti se onaj kružić kao da učitava iako je već učitano sve,kad tel zvoni počne zvonjava da krči koju god melodiju da izaberem,ima još toga ali sam iznerviran pa ne mogu da se sjetim,nikad mi neće biti jasno što se "popravlja" nešto ako već radi kako treba,kao da imaš ubitačan tim i nekom sportu koji sve gazi,a tebi dosadno pa ubaciš igrače sa dvije lijeve noge ili ruke i nabije te protivnik sa dvaes' razlike,ima li neko ideju kako da vratim tel na stanje prije creators update ili da idem na 8.1,zanimljivo je da na laptopu desetka sa creators update radi savršeno

Da ista stvar i kod mene, slikam i poslije vdim da nema slike. Baterija se rosi brze, edge dosta losije radi itd dok na racunaru CU ubija kako dobro radi. Izdrzi jos malo sa tom lumiom i onako je ovo otprilike kraj wm pa cemo traziti alternativu :D

Sent from mTalk

Ja koristim L640XL i nisam primetio te probleme. Kamera odlicno slika, pravi super fotografije. Baterija isto traje, nema razlike ni kad sam koristio W8.1, ujutru skinem sa punjaca, oko 23h bude na 20-30%.
Ma WM je vec mrtav, ne znam sto se patite i ne uzimate svemocne droide i jabuke, jer nigde nema zalbi na njihov rad, forumi nisu puni problema koji muce korisnike. Kupis i koristis, ne brines...

Sent from mTalk

imam lumiju 640 ds, ovaj poslednji apdejt je blago rečeno katastrofa,radio sam nakon apdejta i fabrički reset međutim nikakve razlike nema,baterija se mnogo brže troši,dvostruki tap na ekrena upali tel tek iz desetog puta,gledanje video klipova u landscape modu izaziva epilepsiju kad počne da treperi,kamera iz trećeg puta otprilike snimi normalnu fotku,prve dvije budu crne,kad pokušam da uključim ili isključim neki background proces u privacy tel se zakoči,prodavnica se vuče kao prebijena,vrti se onaj kružić kao da učitava iako je već učitano sve,kad tel zvoni počne zvonjava da krči koju god melodiju da izaberem,ima još toga ali sam iznerviran pa ne mogu da se sjetim,nikad mi neće biti jasno što se "popravlja" nešto ako već radi kako treba,kao da imaš ubitačan tim i nekom sportu koji sve gazi,a tebi dosadno pa ubaciš igrače sa dvije lijeve noge ili ruke i nabije te protivnik sa dvaes' razlike,ima li neko ideju kako da vratim tel na stanje prije creators update ili da idem na 8.1,zanimljivo je da na laptopu desetka sa creators update radi savršeno
Ko da si opisao moj telefon.

Sent from mTalk

Ne znam sto se cudite, w10m radi solidno samo na 950 i 950xl... za ove druge slabije logicno da se nisu trudili da optimizuju kao sto su to radili dok je bio wp8 i 8.1 ...

Na 950 lepo radi, samo ne mogu reći da na 650 i 830 očajno radi.
Po meni radi puno bolje nego pre.
Jučer smo imali najbolji primer, aplikacija mytube radi odlično na sva tri navedena modela.
Ja sam uradio HR nakon predzadnjeg uplata, na sva tri modela.
Velika zamerku imam na app mape, danas nisam mogao pronaći jednu ulicu, dok sam to na here we go pronašao odmah.

Na 950 lepo radi, samo ne mogu reći da na 650 i 830 očajno radi.
Po meni radi puno bolje nego pre.
Jučer smo imali najbolji primer, aplikacija mytube radi odlično na sva tri navedena modela.
Ja sam uradio HR nakon predzadnjeg uplata, na sva tri modela.
Velika zamerku imam na app mape, danas nisam mogao pronaći jednu ulicu, dok sam to na here we go pronašao odmah.

Pa ima tu svasta, neko ne radi hr, nekome aplikacije zezaju , neko ne vodi racuna sta sve ima natrpano ... itd

Moja sestra na 550 ima 10GB slika, ljudi to nije normalno ali oseti se da zbog toga telefon koci, dovoljno je da se izbaci kartica i vidi promena.

Logicno je da ce na jacim aparatima bolje raditi sistem, tako je i kod droida i ios-a i nije nista novo... Ono sto je degradirano u odnosu na WP je optimizacija...

Secan se jasno pre drndao sam 520 , 720 i 1020 sva tri su u fazoni low, mid i high u to vreme bili. Barem osnovne stvari su radile podjednako brzo i bez laga, danas kako je stanje ne mogu da tvrdim da je tako. Krivac : MS i niko drugi.

Malo je tužno da npr. OneDrive ili OneNote bolje (brže) rade na Androidu nego na WP.

Taj one note me baš nervira što je tako spor. To bi trebalo da bude aplikacija za beleške, čak ima i ono quick notes. I word jako sporo otvara a može da služi istoj svrsi.

Sent from lumia 532ds

Meni Edge opet brljavi. Opet otvara postojeće tabove umesto nove kad kliknem na neki link. Kad otvori neki link kako valja onda neće da radi Back, tj neće da me vrati nazad na aplikaciju iz koje sam prvobitno došao, šta više nekad me vrati na neki nasumični tab koji je već otvoren u Edge-u i koji nema veze sa ovom pričom.

Sent from mTalk

Hard reset.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Brljavi dosta edge, moguce sto neko kaze da je ova moja lumia 640 preslaba, steta koliko toliko prije CU je radilo sve dobro.

Sent from mTalk

Steta sto nemate barem neki od vas pristup rs2 feature2 na fast svake nedelje stize novi build samo peglaju bugove, covece sada se setili da se pozabave mnogim glupostima...
Tapatalk Classic for WP

Koliko je siguran slow review? Ovo mi je jedini tel pa ne bih da mnogo testiram bagove :)

Sent from mTalk

640

Sent from mTalk

Iskreno drzi se stable verzija tj ne insider.

Na 640 je moguc veci broj bagova na instoj verziji u odnosu na 950 ... opet postoje i univerzalni bagovi...

Na 950 iskreno nisam imao puno bubica, do sada bi leteo na oglase da je tako ocajno stanje.

Poslednja izmena:
Moze neko da postavi neki video gde se vide ti bagovi tj problemi, bas me zanima na sta to lici :D

Mislim nije valjda gore od Lumia 1020 koju sam ja malo koristio na onim prvim buildovima w10m insajderskim uzasima u pocetku, ono je bila katastrofa :d opet nista cudno.

Fotografisem nesto, poslije gledam u galeriji nema slike. Nema tu sta da se snima :)
Bagovi se desavaju nasumice, bar kod mene, vjerovatno sto neko kaze slab tel

Sent from mTalk

Fotografisem nesto, poslije gledam u galeriji nema slike. Nema tu sta da se snima :)
Bagovi se desavaju nasumice, bar kod mene, vjerovatno sto neko kaze slab tel

Sent from mTalk

Nema tu "slab telefon", 640 je zvanično podržan za CU i mora i treba da radi kako treba. Ako nikad nisi radio WDRT, uradi, pusti da se nadogradi postepeno sve do CU .297 i bez povlačenja starih podešavanja. Pokušaj da koristiš samo osnovne funkcije, recimo jedan dan, bez instaliranja novih app. Kad stigneš do CU .297 odradi HR i to je to.

Nazad
Vrh Dno