Nema obavestenja, kad odes na downloads and updates manuelno onda ce ti pokazati da li ima ili nema ikakvih azuriranja spremnih za preuzimanje.
Ko da si opisao moj telefon.imam lumiju 640 ds, ovaj poslednji apdejt je blago rečeno katastrofa,radio sam nakon apdejta i fabrički reset međutim nikakve razlike nema,baterija se mnogo brže troši,dvostruki tap na ekrena upali tel tek iz desetog puta,gledanje video klipova u landscape modu izaziva epilepsiju kad počne da treperi,kamera iz trećeg puta otprilike snimi normalnu fotku,prve dvije budu crne,kad pokušam da uključim ili isključim neki background proces u privacy tel se zakoči,prodavnica se vuče kao prebijena,vrti se onaj kružić kao da učitava iako je već učitano sve,kad tel zvoni počne zvonjava da krči koju god melodiju da izaberem,ima još toga ali sam iznerviran pa ne mogu da se sjetim,nikad mi neće biti jasno što se "popravlja" nešto ako već radi kako treba,kao da imaš ubitačan tim i nekom sportu koji sve gazi,a tebi dosadno pa ubaciš igrače sa dvije lijeve noge ili ruke i nabije te protivnik sa dvaes' razlike,ima li neko ideju kako da vratim tel na stanje prije creators update ili da idem na 8.1,zanimljivo je da na laptopu desetka sa creators update radi savršeno
Na 950 lepo radi, samo ne mogu reći da na 650 i 830 očajno radi.
Po meni radi puno bolje nego pre.
Jučer smo imali najbolji primer, aplikacija mytube radi odlično na sva tri navedena modela.
Ja sam uradio HR nakon predzadnjeg uplata, na sva tri modela.
Velika zamerku imam na app mape, danas nisam mogao pronaći jednu ulicu, dok sam to na here we go pronašao odmah.
Koliko je siguran slow review? Ovo mi je jedini tel pa ne bih da mnogo testiram bagove
Sent from mTalk
640
Sent from mTalk
Fotografisem nesto, poslije gledam u galeriji nema slike. Nema tu sta da se snima
Bagovi se desavaju nasumice, bar kod mene, vjerovatno sto neko kaze slab tel
Sent from mTalk
Fotografisem nesto, poslije gledam u galeriji nema slike. Nema tu sta da se snima
Bagovi se desavaju nasumice, bar kod mene, vjerovatno sto neko kaze slab tel
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari