Sad će svi enterprise korisnici ovog foruma da dobiju neki killer feature na svojim 2 godine starim telefonima. Awesome!
Nokia 1110 ima to.![]()
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
ima po neki android, vidjao sam na nekim jeftinijim tabletima...Jedino što meni fali, a to mislim da niko nema, ni wp, ni ios, ni ostali.
Ugasiš telefon, sam se upali kad treba da zvoni alarm... Ko to uvede, kupujem ga odmah...
Neki od ranijih htc modela su imali quick boot koji je upravo radio taj posao. Za ove novije ne znam.Jedino što meni fali, a to mislim da niko nema, ni wp, ni ios, ni ostali.
Ugasiš telefon, sam se upali kad treba da zvoni alarm... Ko to uvede, kupujem ga odmah...
Što bi uopšte gasio telefon?Jedino što meni fali, a to mislim da niko nema, ni wp, ni ios, ni ostali.
Što bi uopšte gasio telefon?
@dejan87dex:
Svima vama baš nedostaju enterprise features? A normalni features nisu toliko potrebni.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Od poslednjeg updatea .297 na mojoj l532ds, nisu se pojavljivale linije preko ekrana, nije bilo zakucavanja gps-a na sygic. Probaću opet Maps moguće da i tamo radi ok. E sad, pojavio se problem da proximity ne pali ekran kad se odmakne fon od uveta. Znači 2:1 za nas. Još ostao skajp kod koga zeza video, niko me ne vidi i to ću da probam, možda je rešeno. A Messenger, to neka za iduću godinu, da imaju šta da rade.
Sent from almost dumb phone
I svi Symbian telefoni...
@gileip bug u systemu, to je nekada bila app na wp8 kao zamenska tj alternativa...
Tako meni ta Gestures beta izbacuje feedback a ja nemam tu app bar ne u listi aplikacija...
@yooyo bolje ista nego nista , nego sto se ti toliko stresiras a imas mocni android divajs :wave:
Ma neee, fasciniran sam oduševljenjem wp korisnika kada saznaju da će narednih meseci dobiti neke enterprise mogućnosti... Toooooo!!1! Nije mrtav, još rade na njemu! Kida!!!1!Kako zasto pa oseca se ko Cezar kad pogleda na mapu svog mocnog carstva i vidi onu mrlju gde je malo seoce Gala...
Bravo!Trn u oku mu "sacica" windows phone korisnika,ne podnosi njihovo postojanje,do poslednjeg,izgledaKako zasto pa oseca se ko Cezar kad pogleda na mapu svog mocnog carstva i vidi onu mrlju gde je malo seoce Gala...
Recimo slaba je baterija a alarm treba da te probudi a desi se da si zaboravio da ga napunis ili stavis na punjenje...
Nokia je to mogla na obicnim telefonina a i na symbianu, micro kernel je imao tu podrsku, mozda i BB imam neki bas cu videti..
1.bug sa senzorom sve više iritira, po 7-8 sekundi nakon sklanjanja od uva se ne pali ekran i veza se ne prekida. Jednostavno ne mogu da prekinem vezu.
2.Iz galerije ne mogu da shareujem na Viber.
.297 je na klimavim nogama. Iako rešen bug sa linijom i mapama.
Možda sutra zveknem hr i vratim se na zvanični kanal.
Evo, sad mTalk tweechuje, treperi...
Sent from almost dumb phone
Bug ,ja taj problem imam od CU .Jeli to bug ili je neki problem sa senzorom?
Moraš da menjaš region, ako si na US ili slično.Alarm moze li da se negdje promijeni na 24h, nikako da nadjem tu opciju a prije je bilo. Ovo a AM i PM mi se ne svidja
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari