Šta je novo?

Windows (phone) 10

Upravo azurirao Viber..verzija 6.4. Kad izladjem iz settings, profilna fotografija se prelomi i pojavi mi se na delic sekunde strelica i obavestenje add or edit your details here..skroz bezveze.. vise nije tako " fluidan "

Ja najverpovatnije sutra ili prekosutra uzmam 950xl...kao drugi telefon.I dalje se dvoumim.Stvarno mi nije jasno.Win 8.1 je bio idealan,sto jednom ne srede i desetku da radi kao i 8.1 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li se slanje povratnih informacija naplacuje ? Slao sam neke poruke i vidim da imam zaduzenje od 3,60 din..naravno, nije rec o iznosu nego cisto da znam.

Ja kao da sam upao u neko vrzino kolo..bukvalno na par dana neki novi bug..i postojecih mi puna glava. Kao da su digli ruke od podrske..

Danas mi je stigao 950ds, stvarno je baba-roga telefon za one koji vole win. Primarni Oneplus 2 skoro da nisam uzeo u ruke osim da odgovorim na pozive. Ekran ostavlja bez reči, brzina sasvim solidna za uobičajeno korišćenje (ne igram igre), sistem radi dobro i ne primećujem bagove, mada je meni dobro radio i na 650. Moram samo da priznam da je 650 mnogo lepši i meni prijatniji u ruci. Još nisam imao prilike da isprobam kameru, nadam se da će to biti najbolje iznenađenje.

Sent from mTalk

Kamerom ces morati malo da ovladas ako nemas nikakava predznanja. U principu je automatski mod zadovoljavajuci za svakodnenvo fotkanje ali kad jednom udjes u manuelne vode postaces elitistjerk :D Bez zezanja, kamera je toliko dobra da se covek brzo zanese pa pomisli da moze sve i svasta, kao mnogo veci senzori. Samo imaj na umu sta imas u rukama i iskoristi je maksimalno (that's not what she said) xD.

Ja najverpovatnije sutra ili prekosutra uzmam 950xl...kao drugi telefon.I dalje se dvoumim.Stvarno mi nije jasno.Win 8.1 je bio idealan,sto jednom ne srede i desetku da radi kao i 8.1 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jer očigledno nisu u stanju.

Tapatalk 6.2.5 (Build 797)

Viber poleteo posle update-a.
Sent from Tunguzija.

Viber poleteo posle update-a.
Sent from Tunguzija.

Blago tebi..ja imam suprotno ikustvo..profilna slika se prelama, kad udjem u app prvo mi prikaze chat background koji nije izabran pa tek onda moj izabran, prelazak iz opcije u opciju secka..to je to za pocetak

Poslednja izmena:
Како си успео?
Samo sam uradio soft reset ali zbog neke desete stvari.Na fast insideru sam,posle soft reseta se sve sto je bilo na engleskom,vratilo se na srpski ,udjem u mape slucajno da nesto pronadjem,kad ono prica na srpskom a pre toga je bio glas na engleskom.(inace je sve podeseno na srpski ali kad dobijemo insider azuriranje ,ponekad ono sto je na srpskom,pise na engleskom).

Navigacija na srpskom proradi sama od sebe u nekom momentu.
Za viber sam napisao već, da sad radi skroz ok, sa novim opcijama. Nikakvih problema nisam imao od ažuriranja.

Sent from 640

Windows device recovery tool vraca na os koji je u telefonu fabricki ugradjen.

Zasto se Fb messenger freezuje na Win 10? Bukvalno otvaras aplkaciju ali nece da udje u poruke... I tako satima.
Sve dok ne ugasis fon i posle se normalizuje.

Enemoon,hvala.Sutra cu uzeti lumiu,ali ne 950xl,pa rekoh da vrnem os preko recovery tool-a pa update advisor i opicim oficijelnh desetku.Jel tako bese ?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Novi doživljaji sa Majkrosoftom. :d
Stigao s posla malo ranije i najzad odvojio vremena da onoj zabagovanoj 550ki odradim WDRT. Sve prošlo ok i bootovao se tel., ali... nema tastature! Škk? :d Mislio sam da je to samo sa onim famoznim bildom bio problem kad se podiže 8.1 uređaj na 10ku. F*uck it. Idem da spavam, drndaću se sutra sa njim ako stignem.

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Enemoon,hvala.Sutra cu uzeti lumiu,ali ne 950xl,pa rekoh da vrnem os preko recovery tool-a pa update advisor i opicim oficijelnh desetku.Jel tako bese ?

Ne moras na wdrt ,mozes i odmah ako je na 8.1 preko upgrade advisora da ga prebacis na desetku.

Ne moras na wdrt ,mozes i odmah ako je na 8.1 preko upgrade advisora da ga prebacis na desetku.
Kaze tip da je do skoro bio na insajderu pa se navodno odjavio i posle nekog vremena se fon sam apdejtovao na oficial win10 verziju.S tim u vezi,koji je zadnji oficial build ?

Kaze tip da je do skoro bio na insajderu pa se navodno odjavio i posle nekog vremena se fon sam apdejtovao na oficial win10 verziju.S tim u vezi,koji je zadnji oficial build ?

.448

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Hvala,da znam.Najverovatnije cu veceras uzimati neku lumiu pa da znam.Citajuci ovu temu u poslednjih nedelju dana,ne znam sta da mislim,odlucio jesam da mi lumia bude sekundarni fon,ali i dalje ne znam dal je to pametno...

Hvala,da znam.Najverovatnije cu veceras uzimati neku lumiu pa da znam.Citajuci ovu temu u poslednjih nedelju dana,ne znam sta da mislim,odlucio jesam da mi lumia bude sekundarni fon,ali i dalje ne znam dal je to pametno...

Naravno da nije pametno ;)
Meni je primarni i to je nesto najbolje sto mi se desilo u poslednje vreme.

Ima tu par opcijica koje meni fale tako da...jes ono nikad ne reci nikad,ali za sada ce biti kao drugi fon.Pisah vec,640xl sam imao nesto vise od godinu dana,e onda me ubi zadnji build na technical preview ( tako se valjda zvalo ) i onda sam se vratio na robota.

Ima tu par opcijica koje meni fale tako da...jes ono nikad ne reci nikad,ali za sada ce biti kao drugi fon.Pisah vec,640xl sam imao nesto vise od godinu dana,e onda me ubi zadnji build na technical preview ( tako se valjda zvalo ) i onda sam se vratio na robota.
Probaj pa vidi kako ti se sad svidja,bar ne treba da se plasis eksplozije,ako nista drugo ;)

U principu,vec sam dogovorio da uzmem L1520.Hteo sam 950XL i odustah.E sada,supruga je imala tu lumiu.Znam da je ekran dobar a posebno kamera.Znam i da je tenkic od fona,sto se tice tezine.Na sta bi eventualno trebao da obratim paznju...softwerski pitam.

Samo ako uzimaš 640, 650, 950, 930, sa tim modelima ne bi trebalo da imaš problema.

Sent from 640

U principu,vec sam dogovorio da uzmem L1520.Hteo sam 950XL i odustah.E sada,supruga je imala tu lumiu.Znam da je ekran dobar a posebno kamera.Znam i da je tenkic od fona,sto se tice tezine.Na sta bi eventualno trebao da obratim paznju...softwerski pitam.

Zasto si dao prednost L1520 u odnosu na 950XL? Ova druga je hardverski jaca, dolazi sa preinstaliranim WIN10 I koliko citam ovde ne pravi probleme....

Nazad
Vrh Dno