Jer očigledno nisu u stanju.Ja najverpovatnije sutra ili prekosutra uzmam 950xl...kao drugi telefon.I dalje se dvoumim.Stvarno mi nije jasno.Win 8.1 je bio idealan,sto jednom ne srede i desetku da radi kao i 8.1 ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како си успео?Konacno mi je proradila navigacija na srpskom![]()
Viber poleteo posle update-a.
Sent from Tunguzija.
Samo sam uradio soft reset ali zbog neke desete stvari.Na fast insideru sam,posle soft reseta se sve sto je bilo na engleskom,vratilo se na srpski ,udjem u mape slucajno da nesto pronadjem,kad ono prica na srpskom a pre toga je bio glas na engleskom.(inace je sve podeseno na srpski ali kad dobijemo insider azuriranje ,ponekad ono sto je na srpskom,pise na engleskom).Како си успео?
Zasto se Fb messenger freezuje na Win 10? Bukvalno otvaras aplkaciju ali nece da udje u poruke... I tako satima.
Sve dok ne ugasis fon i posle se normalizuje.
Ne moras na wdrt ,mozes i odmah ako je na 8.1 preko upgrade advisora da ga prebacis na desetku.Enemoon,hvala.Sutra cu uzeti lumiu,ali ne 950xl,pa rekoh da vrnem os preko recovery tool-a pa update advisor i opicim oficijelnh desetku.Jel tako bese ?
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Kaze tip da je do skoro bio na insajderu pa se navodno odjavio i posle nekog vremena se fon sam apdejtovao na oficial win10 verziju.S tim u vezi,koji je zadnji oficial build ?Ne moras na wdrt ,mozes i odmah ako je na 8.1 preko upgrade advisora da ga prebacis na desetku.
.448Kaze tip da je do skoro bio na insajderu pa se navodno odjavio i posle nekog vremena se fon sam apdejtovao na oficial win10 verziju.S tim u vezi,koji je zadnji oficial build ?
Naravno da nije pametnoHvala,da znam.Najverovatnije cu veceras uzimati neku lumiu pa da znam.Citajuci ovu temu u poslednjih nedelju dana,ne znam sta da mislim,odlucio jesam da mi lumia bude sekundarni fon,ali i dalje ne znam dal je to pametno...
Probaj pa vidi kako ti se sad svidja,bar ne treba da se plasis eksplozije,ako nista drugoIma tu par opcijica koje meni fale tako da...jes ono nikad ne reci nikad,ali za sada ce biti kao drugi fon.Pisah vec,640xl sam imao nesto vise od godinu dana,e onda me ubi zadnji build na technical preview ( tako se valjda zvalo ) i onda sam se vratio na robota.
U principu,vec sam dogovorio da uzmem L1520.Hteo sam 950XL i odustah.E sada,supruga je imala tu lumiu.Znam da je ekran dobar a posebno kamera.Znam i da je tenkic od fona,sto se tice tezine.Na sta bi eventualno trebao da obratim paznju...softwerski pitam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari