Ma nemoj, programeri furaju Win telefone, kucaju kodove na njima jel?!? Strašno... Idi boga ti, ajd opismeni nas, koja je to pa filozofija, razlika Windowsa za PC koji je godinama prepun bagova pa optimizovan za mobilni i osakaćenog Linuxa za telefone koji nazvaše Android, koji ludački jede resurse i nije bio kršten do recimo 4.4 verzije? Znaš koliko me briga koji je "ozbiljan" a koji nije? Poenta je samo u funkcionalnosti, upotrebljiviji i to je to.
@Enemon
Šta blago meni? Ajde neki argument, nemoj "ahaa blago tebi.." Ja sam na Insideru od početka, dakle 4 proklete godine i šta je dobijeno sem kozmetike što je svakodnevnom korisniku približilo sistem i učinilo ga poželjnijim? Puštaju beskorisne nadogradnje na 5 dana, pa stvarno, blago TEBI, ne meni... Kod Androida te samo dijagonala ekrana sprečava da ti telefon totalno zameni laptop a kod Windowsa? Sramota, lažu ko psi ljude godinama. To što ti se nešto događa kao uostalom i meni ne znači da valja i da ima budućnost. Uostalom evidentno su propali sa telefonima, da im nije monopola sa PC platformom i tu bi izduvali.
Tapatalk 6.2.5 (Build 797)
Kao sto rekoh u prethodnom postu, usledila je tipicna reakcija "Android strucnjaka".......
Ahahahah. Ja tek sad primetio ovu odvalu. Imao sam isti fon. Dosao sa wp8.0...ahahah. Komedija.Ahahahaha! Ja zaista nemam reči. Pa posle ovog posta nemaš prava da išta više pišeš na ovu temu.
Ti ne znaš ni šta koristiš, a ovde prosipaš neke izjave. Lumia 640 XL je WP8.1 uređaj, što znači da fabrički dolazi sa WP8.1 ne WP8.
I onda da vas ljudi shvate ozbiljno?
[emoji23] [emoji23] [emoji23] pusti ih neka se deca igraju [emoji90]Znaci sad imamo dva nekulturna balvana koji se smeju coveku kad pogresi, umesto da ga kulturno ispravimo...
To ti je srbistan...
Ima ih više takvih ovde.Znaci sad imamo dva nekulturna balvana koji se smeju coveku kad pogresi, umesto da ga kulturno ispravimo...
To ti je srbistan...
Kod Androida te samo dijagonala ekrana sprečava da ti telefon totalno zameni laptop a kod Windowsa?
Vidi druze, da si ti slucajno pogresio ni po jada. Desi se svakom. Naravno da si znao da lumia 640(xl) dolazi fabricki sa wp8.1 jer je on izasao skoro dve godine pre izlaska l640. Jos sam ga na l520 imao. Nego si ti hteo ovde da pokazes kako tvoja lumijica dobija sve moguce update-ove od Kulina bana. Pa si krenuo od prvog wp za kog si cuo. Ali si zaboravio da je vecina ovih, kako ih vi nazivate "android botova" dugo godina unazad koristilo wp i (ili) w10m (ja konkretno 3 godine) pa se u tematiku razumemo mnogo vise nego sto mislis. Verovatno mnogo vise i od nekih koji se trenutno kunu u ms.Znaci sad imamo dva nekulturna balvana koji se smeju coveku kad pogresi, umesto da ga kulturno ispravimo...
To ti je srbistan...
... ili ga još uvek koriste.Ali si zaboravio da je vecina ovih, kako ih vi nazivate "android botova" dugo godina unazad koristilo wp i (ili) w10m...
Ovo za HW ste svima redom pisali kome su se telefoni slično ponašali, pa je na kraju ispalo da je do sistema jer se pre par apdejtova sve dovelo u red. Pisao sam šta je matorom 550ka radila pa pre nego što sam je prodao je radila odlično jer su sredili sistem.Mora da se cova naigrao igrica na punjacu ili mu drhte ruke pa mu ispada telefon. Ne znam sta bi drugo moglo da bude da telefon tako radi a da je hw ispravan.
Ma ne ocekujem nista od te kamere u LL uslovima ali smara random pojavljivanje tih pruga u indoor uslovima, ne desava se uvek ali..Nisam jos stigao da probam mada sumnjam da je to do softvera. I to je dosta nasumicno i nekad okines par istih fotki, na dve se bas vide linije, na trecoj jedva.. Ne smeta mi to, to je kad se bas izivljavas sa optimizmom i mracnim scenama..
Svakako hejtujem, da, ali znam zašto, za mene razlozi postoje, još kako. Ko je zadovoljan, poštujem, samo me nerviraju konstatacije tipa "mnogo je bolje", "napreduje se.. " Kad je očigledno da nije tako. Pogotovo poređenje funkcionalnosti sa Androidom, to ne stoji nikako.@ivan975 ,mislim da nema potrebe da padaš u vatru,nezadovoljstvo usmeravati prema nečemu od čega ti ne zavisi život,a da pri tom to nešto uopšte nije ni malo lošije od onoga čime si zadovoljan,"argumentacijom" "jede ga za doručak" se naziva hejtovanje bez razloga.
Sent from mTalk
Ne bi da veselim druge... Firmin iphone 6 plus, nakon zadnjeg update zavario...
Znam da sam u windows temi...
Pa iphone nikad i nije bio savrsen.To je dokaz da savrsenog nema![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari