kao sto kolega pre par stranica rece i meni zakucava fb messenger ali i sama fb beta aplikacija. otvorim fb app i desi se da zakuca jednom nedeljno, da uopste ne podrzava dodir. telefon i sve drugo radi ali aplikacija zamrzne. isto se desava i sa fb messenger aplikacijom.
takodje me izludjuje i neazuriranje fb plocice. desi se neka objava na fb-u, ja tu objavu procitam i na samom telefonu i na pc-ju i posle mi stoji cover photo od vlasnika te objave po 3-4 dana. nemate pojma kako je los trip kad gledate uzasnu cover photo od neke osobe koju ne podnosite
kapiram da je do aplikacija jer obe imaju neku jadnu 2,3 ocenu. onaj cukenberg rusi satelite od po 200 mil. namenjene internetu u africi, a ne moze da napravi normalnu aplikaciju za windows
os build: 10.0.14393.67
fb app: beta od facebook-a licno ( nemam pojma kako da vidim aktuelnu verziju )
fb messenger: isto, verzija licno od facebook-a, ne pise verzija
takodje me izludjuje i neazuriranje fb plocice. desi se neka objava na fb-u, ja tu objavu procitam i na samom telefonu i na pc-ju i posle mi stoji cover photo od vlasnika te objave po 3-4 dana. nemate pojma kako je los trip kad gledate uzasnu cover photo od neke osobe koju ne podnosite
kapiram da je do aplikacija jer obe imaju neku jadnu 2,3 ocenu. onaj cukenberg rusi satelite od po 200 mil. namenjene internetu u africi, a ne moze da napravi normalnu aplikaciju za windows
os build: 10.0.14393.67
fb app: beta od facebook-a licno ( nemam pojma kako da vidim aktuelnu verziju )
fb messenger: isto, verzija licno od facebook-a, ne pise verzija