kao sto kolega pre par stranica rece i meni zakucava fb messenger ali i sama fb beta aplikacija. otvorim fb app i desi se da zakuca jednom nedeljno, da uopste ne podrzava dodir. telefon i sve drugo radi ali aplikacija zamrzne. isto se desava i sa fb messenger aplikacijom.
takodje me izludjuje i neazuriranje fb plocice. desi se neka objava na fb-u, ja tu objavu procitam i na samom telefonu i na pc-ju i posle mi stoji cover photo od vlasnika te objave po 3-4 dana. nemate pojma kako je los trip kad gledate uzasnu cover photo od neke osobe koju ne podnosite 😀
kapiram da je do aplikacija jer obe imaju neku jadnu 2,3 ocenu. onaj cukenberg rusi satelite od po 200 mil. namenjene internetu u africi, a ne moze da napravi normalnu aplikaciju za windows 🙁
os build: 10.0.14393.67
fb app: beta od facebook-a licno ( nemam pojma kako da vidim aktuelnu verziju )
fb messenger: isto, verzija licno od facebook-a, ne pise verzija
takodje me izludjuje i neazuriranje fb plocice. desi se neka objava na fb-u, ja tu objavu procitam i na samom telefonu i na pc-ju i posle mi stoji cover photo od vlasnika te objave po 3-4 dana. nemate pojma kako je los trip kad gledate uzasnu cover photo od neke osobe koju ne podnosite 😀
kapiram da je do aplikacija jer obe imaju neku jadnu 2,3 ocenu. onaj cukenberg rusi satelite od po 200 mil. namenjene internetu u africi, a ne moze da napravi normalnu aplikaciju za windows 🙁
os build: 10.0.14393.67
fb app: beta od facebook-a licno ( nemam pojma kako da vidim aktuelnu verziju )
fb messenger: isto, verzija licno od facebook-a, ne pise verzija