ja sam samo taj prvi put morao ,posle toga nisam,azurira se i radi ,mada nekad moram soft reset da uradim.
Ne radi se to tako, moras hard reset posle upgrade
Naravno da nije potrebno raditi HR posle svakog Builda, naročito ne za verziju 10586.xxx. Dovoljno je uraditi jedan HR po prelasku na W10 i to je to. Ako vam telefon radi "normalno" bez većih problema, telefon na punjač i uraditi updejt bez HR. HR je krajnje rešenje, ako ništa drugo nije pomoglo.
Kako bre mislis soft reset...
Reset je reset... to je ciscenje svega sa telefona i dovodjenje istog u stanje u kom je bio prilikom otvaranja kutije i prvog startovanja telefona na ON/OFF dugme...
RESTERT je nesto drugo, vetovano si mislio da ga ponekad moras restartovati... pri cemu se telefon ne svodi na fabricko stanje nego samo ugasi napajanje i ponovo pokrene sistem na kome ostaju svi prethodno instalirani programi i podesavanja...
Dugme za gašenje/paljenje + dugme za stišavanje tona. Rezultat nije identičan kao kod "običnog" restarta. A kako ćemo ga zvati, meni je sve jedno, mada jeste zgodno da maznemo izraz iz engleskog, pa se svi razumemo.
Meni je taj problem rešavalo brisanje konverzacija.Imam problem sa prijemom poruka.Naime niti mi stiže zvučna notifikacija niti na ikonici za poruke.Tek kad kliknem na ikonicu i kad uđem u poruke vidim da mi je stigla poruka.Takođe nemam ni notifikaciju na glance-u.U pitanju je lumia 640 ds,najnoviji build .420.
Ma batali ti to... vidiš da ni ja nisam više imao živaca.Isto i kod mene za sms, niti zvuka niti ikonice.
Poluproizvod je ovaj WP.
Neću da kudim, da me WP army ne napadne ponovo,
ali majku mu stalno neke nove gluposti, svaki dan nešto ne radi,
znači nemači pojma a ja još veći jer koristim njihov poluproizvod, realno.
Ja se nadam da je Redstone mnogo bolje odrađen, a koji izlazi za par
nedelja.
Od zadnjih par build-ova TH2 radi podnošljivo, nikako ne bih rekao da radi dobro. Ako i Redstone bude pravio probleme u tolikoj meri onda su stvarno zeznuli stvari.Ako ti dobro radi Th2 Redstone će raditi još bolje,tako je kod mene slučaj. Ne znam za ove koji su imali dosta problema sa Th2 da li Redstone to resava.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari