Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ocekujem slicno kao i 925. Ovaj imam 2 godine i na izdisaju je. Ja imam 60-tak poziva dnevno, dosta mejlova, viber, nesto poruka, net. Baterija mi izdrži od 7-16, dalje teško. Power dugme ne radi najbolje. Pre dva dana mi trebalo 1,5 sat da ga restartujem preko tastera kad se zapucao.

Koristim ga za posao pa mi je bitno da mogu da radim i sa dokumentima.

Na android mi se ne vraća, ponuda win telefona mala. 950 je jedini koji može doći u obzir ako ne prelomim za iphone.

Kako se pokazao win 10 na 950?

Poslednja izmena:
Po meni ne.
Kao doskorašnji vlasnik Lumije 930 i višegodišnji WP/WM korisnik, teško da bih ponovo dao više od 100-120e za status večitog beta testera.

Mislim da itekako vredi. Za te pare odlican tel. Ja sam umesto njega uzeo S7edge u poslednjem trenutku i ne mogu da kazem da nemam nekih kajanja sto sam se predomislio.

Ocekujem slicno kao i 925. Ovaj imam 2 godine i na izdisaju je. Ja imam 60-tak poziva dnevno, dosta mejlova, viber, nesto poruka, net. Baterija mi izdrži od 7-16, dalje teško. Power dugme ne radi najbolje. Pre dva dana mi trebalo 1,5 sat da ga restartujem preko tastera kad se zapucao.

Na android mi se ne vraća, ponuda win telefona mala. 950 je jedini koji može doći u obzir ako ne prelomim za iphone.

Imas posebnu temu vezanu za Lumiu 950, tu mozes da procitas iskustva ljudi sve dok ne naletis na neke trolove pa onda preskoci nekoliko postova pa nastavi da citas, sve u svemu svaki put kad imama priliku da idem u Telenor bacim pogled na 950 sve sto mogu reci da je prelep. Nadam se da ce mu cena jos malo pasti taman da ga kupim kada budem trebao ponovo da obnovim ugovor.

Mislim da itekako vredi. Za te pare odlican tel. Ja sam umesto njega uzeo S7edge u poslednjem trenutku i ne mogu da kazem da nemam nekih kajanja sto sam se predomislio.
Zbog cega se kajes, ajde realno mi odgovori? Sta je to bolje na l950 nego na s7 (edge)? Navedi i jednu stvar...bice dosta. Nemoj samo fazon svidjaju mi se plocice...pricamo o objektivnim stvarima.
P.S. I ne, nisam samsung fanboy. Stavise ne mirisem ih uopste. Ko se seca koristio sam wp 3 godine. Sad sam na lg. Sa samsungom nemam veze, nego pitam onako, da i ja naucim nesto.

Zbog cega se kajes, ajde realno mi odgovori? Sta je to bolje na l950 nego na s7 (edge)? Navedi i jednu stvar...bice dosta. Nemoj samo fazon svidjaju mi se plocice...pricamo o objektivnim stvarima.
P.S. I ne, nisam samsung fanboy. Stavise ne mirisem ih uopste. Ko se seca koristio sam wp 3 godine. Sad sam na lg. Sa samsungom nemam veze, nego pitam onako, da i ja naucim nesto.

Evo ja znam jednu stvar L 950 je jeftinija bar 200e...da ne govorim da je L 950 matorija bar 9 meseci što opet polvači lošije karkteristike, a što se tiče tehničkih detalja pa eto kamera može sasvim lepo da se nosi sa kamerom S7...stvarno mi njie jasno zašto WIN 10 mobile tema privlači ljubitelje androida koji samo truju temu....ko brate voli android eno ima celu temu za to...

Poslednja izmena:
Po meni ne.
Kao doskorašnji vlasnik Lumije 930 i višegodišnji WP/WM korisnik, teško da bih ponovo dao više od 100-120e za status večitog beta testera.

To je ono što i mene odbija. Preko 3 godine koristim WP, 2 telefona. Na početku je priča delovala odlično i da obećava. Svima sam hvalio sistem. Sad je i žena prešla sa Samsunga na L550.
Ali posle mog iskustva sa win 10 na L925 i saznanja da praktično win 10 neće ni izaći za L925 iako je bio obećan, deluje mi da je priča na silaznoj putanji. Baš si se dobro izrazio, korisnici im dođu kao beta testeri.

Ja se ne osećam kao beta tester, više kao prezadovoljan korisnik :) ali to je individualno pitanje.
Soylent Green is People

*** onda smo svi koji smo koristili Android JB i prethodne bili beta testeri. :d
Ja i ako imam ovoliko problema sa telefonom sad već počinjem malo da sumnjam i na ljudski faktor jer sam seo i malo razmislio kolika sam u stvari stoka i šta u stvari očekujem od SD400 i 1GB RAM... :D
Message delivered via unladen European swallow

Ne vredi i ne bi uzimao ni iPhone jer je slaba baterija. Uzmi neki Android koji ima stock ili blizu stock kao Nexus 6P ili Sony.

Kako beše ide soft reset? Power up i gašenje?

VolumeDown+Power držiš sve dok ne zavibrira fon i onda pustiš.

Hvala. Da, tako ću lakše zapamti, znam za screenshot, a ovo je ono drugo.

Soft reset mi je vratio sad ranije dodate reči u predikciju. :) A možda sam imao i mnogo sreće. :)

Definitivno su lošije slike na 10ki a video je extra kao i na 8.1,
i sporije hvata GPS, na 8.1 je hvatao skoro pa momentalno, sad se muči.
Da li će ispravljati ili ne, valjda 'oće :mad: .

Mislim da je to sa GPS-om od novije verzije Maps-a. U nekom momentu su pustili verziju koja se malo vise razlikovala od onog sto smo imali u januaru. I ja se nadam da ce to biti bolje.

Koji *****ski OS... Ako sklonis notifikacije sa action centra, takodje sklanja obavestenja na live plocicama.

Da, ima tako nekih gluposti. Isto na primer, ne možeš staviti obaveštenje na zaključani ekran za neki od mejl naloga, ako ti on nema svoju pločicu na početnom ekranu. Za ostale naloge koji imaju svoje pločice nema problema.

Nema veze sa ovim, Runtastic pro mi sporije 'vata signal.
Da, Runtastic koristi čist GPS i drži crvenu oznaku dok se ne uhvati. Nekada moram i da gasim/palim telefon.
Ostali lokatori prikažu odokativan položaj na mapi, verovatno od WiFi/GSM stanica.

Ljudi,jel se i vama desava na novom Viberu da stoji kao da imate poruku a ustvari je nemate..?

U temi za w10m aplikacije FM Balkan je napisao rešenje.

Poslednja izmena:
Toliki programeri i šatro vrhunski stručnjaci u obe firme, MS i Viber,
i da ne mogu 3 godine da naprave Viber da radi kao na ostala 2 OSa,
nego pomoću štapa i kanapa mi korisnici da se snalazimo.
Ja to ne razumem.

Meni normalno rade notifikacije u action centru. Može samo da ostane broj na live tile ali prvenstveno gledam action centar za notifikaciju.

Broj i na lockscreen-u mi stoji kao da imam notifikaciju,a nemam je...

Evo da napišem i ovde kako sam rešio taj problem kod mene
FM Balkan je napisao(la):
Inače instalirao sam ovu novu viber aplikaciju i radi mi super na L640 DS. Ulazak u app je instant. Inače mislim da sam provalio kako se rešava bag sa pročitanim porukama a na pločici ostaje neki broj. Naime kada vam stigne neka poruka na viberu ne smete da ulazite na konverzaciju iz action bara ili pak da uđete u konverzaciju dok nije app učitala nove poruke. Postupak je sledeći:

* Stigne vam poruka

* Pokrenete Viber app

* Pojaviće vam se meni sa konverzacijama

* Sačekate da se učitaju nove poruke ( pojaviće se broj nepričitanih poruka pored imena )

* Tek tada uđete u konverzaciju

Na ovaj način rešavate taj bag, bar meni tako pomaže i testirao sam taj način večeras.

Poslato preko mTalk

Nazad
Vrh Dno