- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Ne.Da li će izaći win 10 za 925?
Vrv nije prava tema, ali vredi li 950?
Sve zavisi šta očekuješ. Ja bih rekao da vredi.
Ne.Da li će izaći win 10 za 925?
Po meni ne.
Kao doskorašnji vlasnik Lumije 930 i višegodišnji WP/WM korisnik, teško da bih ponovo dao više od 100-120e za status večitog beta testera.
Ocekujem slicno kao i 925. Ovaj imam 2 godine i na izdisaju je. Ja imam 60-tak poziva dnevno, dosta mejlova, viber, nesto poruka, net. Baterija mi izdrži od 7-16, dalje teško. Power dugme ne radi najbolje. Pre dva dana mi trebalo 1,5 sat da ga restartujem preko tastera kad se zapucao.
Koristim ga za posao pa mi je bitno da mogu da radim i sa dokumentima.
Na android mi se ne vraća, ponuda win telefona mala. 950 je jedini koji može doći u obzir ako ne prelomim za iphone.
Kako se pokazao win 10 na 950?
Zbog cega se kajes, ajde realno mi odgovori? Sta je to bolje na l950 nego na s7 (edge)? Navedi i jednu stvar...bice dosta. Nemoj samo fazon svidjaju mi se plocice...pricamo o objektivnim stvarima.Mislim da itekako vredi. Za te pare odlican tel. Ja sam umesto njega uzeo S7edge u poslednjem trenutku i ne mogu da kazem da nemam nekih kajanja sto sam se predomislio.
Zbog cega se kajes, ajde realno mi odgovori? Sta je to bolje na l950 nego na s7 (edge)? Navedi i jednu stvar...bice dosta. Nemoj samo fazon svidjaju mi se plocice...pricamo o objektivnim stvarima.
P.S. I ne, nisam samsung fanboy. Stavise ne mirisem ih uopste. Ko se seca koristio sam wp 3 godine. Sad sam na lg. Sa samsungom nemam veze, nego pitam onako, da i ja naucim nesto.
Po meni ne.
Kao doskorašnji vlasnik Lumije 930 i višegodišnji WP/WM korisnik, teško da bih ponovo dao više od 100-120e za status večitog beta testera.
Ne vredi i ne bi uzimao ni iPhone jer je slaba baterija. Uzmi neki Android koji ima stock ili blizu stock kao Nexus 6P ili Sony.Ocekujem slicno kao i 925. Ovaj imam 2 godine i na izdisaju je. Ja imam 60-tak poziva dnevno, dosta mejlova, viber, nesto poruka, net. Baterija mi izdrži od 7-16, dalje teško. Power dugme ne radi najbolje. Pre dva dana mi trebalo 1,5 sat da ga restartujem preko tastera kad se zapucao.
Koristim ga za posao pa mi je bitno da mogu da radim i sa dokumentima.
Na android mi se ne vraća, ponuda win telefona mala. 950 je jedini koji može doći u obzir ako ne prelomim za iphone.
Kako se pokazao win 10 na 950?
Nema veze sa ovim, Runtastic pro mi sporije 'vata signal.Mislim da je to sa GPS-om od novije verzije Maps-a.
Nema veze sa ovim, Runtastic pro mi sporije 'vata signal.
Da, Runtastic koristi čist GPS i drži crvenu oznaku dok se ne uhvati. Nekada moram i da gasim/palim telefon.Nema veze sa ovim, Runtastic pro mi sporije 'vata signal.
FM Balkan je napisao(la):Inače instalirao sam ovu novu viber aplikaciju i radi mi super na L640 DS. Ulazak u app je instant. Inače mislim da sam provalio kako se rešava bag sa pročitanim porukama a na pločici ostaje neki broj. Naime kada vam stigne neka poruka na viberu ne smete da ulazite na konverzaciju iz action bara ili pak da uđete u konverzaciju dok nije app učitala nove poruke. Postupak je sledeći:
* Stigne vam poruka
* Pokrenete Viber app
* Pojaviće vam se meni sa konverzacijama
* Sačekate da se učitaju nove poruke ( pojaviće se broj nepričitanih poruka pored imena )
* Tek tada uđete u konverzaciju
Na ovaj način rešavate taj bag, bar meni tako pomaže i testirao sam taj način večeras.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari