Evo ja cu ti reci najiskrenije.Hvala Bogu da nisam dolazio na ovakve forume inace nikad ne bih kupio windows telefon citajuci nebuloze i pljuvanje po tim telefonima i sistemu bez razloga.A on mi toliko "lose" radi da mislim da se nikad necu vratiti na android.Imam Lumiu 640 xl dual sim.Jel su windows telefoni stvarno toliko problematicni kao sto se ovde pise?? Razmisljam da predjem sa androida na neku lumiju ali sad polako gubim zelju...
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Jel su windows telefoni stvarno toliko problematicni kao sto se ovde pise?? Razmisljam da predjem sa androida na neku lumiju ali sad polako gubim zelju...
Sačekaj Redstone stabilan, pa onda donosi odluku. Trenutno je pomešano, jednima radi, drugima ne. Moje lično iskustvo je da je mnogo bolje nego što je bilo na početku, ali daleko od toga da je kako treba.Jel su windows telefoni stvarno toliko problematicni kao sto se ovde pise?? Razmisljam da predjem sa androida na neku lumiju ali sad polako gubim zelju...
Sačekaj Redstone stabilan, pa onda donosi odluku. Trenutno je pomešano, jednima radi, drugima ne. Moje lično iskustvo je da je mnogo bolje nego što je bilo na početku, ali daleko od toga da je kako treba.
Za ovo si u pravu!Svako bi trebalo da prvo pita ljude u svom okruzenju koji imaju takve telefone ,jesu li zadovoljni,imaju li neke probleme ,za sta i kako najvise koriste te telefone i slicnAli zavisi i za šta bi on koristio sve telefon... Većina stvari radi kako treba, a bude nekad po neki problemčić - softver je u razvoju, vremenom se unapređuje, ali se desi nekad i da nam podleti neka bezveze verzija. Onda ta nova papazjanija bude ispravljena u narednih nekoliko dana.
(Bella)Dona, novi lider Insajder tima:
![]()
U tu cast, korisnicima jos jedan...
.I.
Znaci da sacekam, sto kazu strpljen-spasenJel se zna mozda kada ce redstone?
Sacekaj RS. I dobro se informisi (razni izvori, ne veruj previse MS fan utocistima) i razmisli da se ne bi posle kajao.
Messenger je za facebook chat nema veze sa sms porukama ?
Sent from mTalk
Messenger je za facebook chat nema veze sa sms porukama ?
Sent from mTalk
Bravo !Cisto da se ubacim u vezi kupovine i prelaska na W10M telefon... ako ti se svidja, jednostavno ga kupi, podesi i zanimaj se. Nema sta puno da razmisljas. Nije da hoces na plasticnu operaciju, pa da treba mesecima da se oporavljas. Meni je to sve u principu isto, iste aplikacije i opcije, samo drugacije rasporedjene. Telefon ko telefon. Ako ti se ne svidi, prodas. Verujem da smo svi ovde menjali telefone po nekoliko puta. Ne menjas zenu, nego OSJel?
Odlicno si ovo napisaoČitajući ovaj forum može se zaključiti da telefon ispod 1500€ ne valja,
da su svi profi fotografi, da programiraju za NASU sa moba, da imaju bolje uši nego dirigenti.
U realnosti koriste aplikacije za praćenje kladionice i foruma i gledaju jutjub testove po ceo dan,
a uživo nisu ni videli mobilni a jok da su ga koristili neko vreme.
Tako da nemoj mnogo da slušaš i veruješ ko šta piše jer je 99% ostrašćeno i neobjektivno,
kupuj ako ti se sviđa ako ti se ne sviđa nema šta da čekaš, to je što je,
ništa revolucionarno neće doneti RS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari