Jel vam rafi vlc na wm10 kod mene non stop puca.
Sent from mTalk
Gari, u pravu si, prebacio na engleski i :, ali mi se ne sviđa format datuma, pa sam vratio na naški.
Hvala, prebacio, sve je kao što kažeš, ali mi se restartovao telefon i sad ažurira aplikacije, škk :smash: ?Prebaci Regional format na Srpski (latinica, BiH) i imaćeš : Ostalo je svakako sve isto.
Verovatno nisu ubacili podršku za share,ne vidim zašto ne bi radilo ako rade slične aplikacije.
Vi što imate bug na ekranu, probajte bez pozadinske slike, odaberite neku boju... I vidite dali vam se onda to dešava... Baš me zanima... Ako vas ne mrzi...
nikako da snimim kako to titranje izgleda, jednostavno u donjem delu kada spustim bar, pojavi se neki deo Start ekrana koji se nalazi iznad tad već spuštenog Navigation Bar-a...
Pokušao sam da uhvatim SS, ali umesto da uhvati taj efekat na screenshotu vidi se samo crna traka.
Vratio na naš, piše mi u kalendaru srijeda, ne mogu, nek stoji . na vremenu.
Hvala svakako.
Vidi stvarno, tačka umesto dve tačke. Nisam primetio sve dok ovde niste pisali o tome. Je li to i na ranijim bildovima bilo tako, ili samo na .318? I da li bi urodilo plodom da im se piše da to isprave, šta mislite, drugari?
Ažuriranje za gestures & touch, dobili smo flip to silence. Bar mislim da ovo nije staro?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari