Šta je novo?

Windows (phone) 10

Jel vam rafi vlc na wm10 kod mene non stop puca.

Sent from mTalk

Pu pu, da ne ureknem 10ka radi kao 8.1.
Čak ni Viber više nema problema sa ostajanjem notifikacija u baru,
a na starom sam Viberu, ne znam kako da pređem na novi.

Još 2 aplikacije da napišu i za moj način korišćenja nema razlike između Androida.

Zadovoljan sam.

Jedna je Polazak, radi normalno preko Edgea, a druga za banku.

Nego, sad se setih, može li da se promeni . između cifara na satu i da stoji normalno :?
Izgleda mi kao datum ***, 16.10, a ne kao sat 16:10 :).

Valjda je to zato što ti je na srpskom telefon, na engleskom nije tako. Možda može da se ti namesti i nekako bez menjanja jezika ma telefonu, ne znam...

Gari, u pravu si, prebacio na engleski i :, ali mi se ne sviđa format datuma, pa sam vratio na naški.

Na koji nacin da mi se pojavi Viber u listi aplikacija preko koje mogu nesto da delim ?

Znate ono..neka vest, pa kad zelim da je podelim i kliknem na opciju deli, pojave se sledece aplikacije : poruke, messenger, onenote, outlook, whatsup itd..ali nema viber.

Verovatno nisu ubacili podršku za share,ne vidim zašto ne bi radilo ako rade slične aplikacije.

Vratio na naš, piše mi u kalendaru srijeda, ne mogu, nek stoji . na vremenu.
Hvala svakako.

Upravo to...znam da sam na starom viberu imao tu opciju. Sad mi je bilo cudno zasto je nema

Nisu ubacili. Treba prijaviti da ubace, ako se ne sete sami.

Vi što imate bug na ekranu, probajte bez pozadinske slike, odaberite neku boju... I vidite dali vam se onda to dešava... Baš me zanima... Ako vas ne mrzi...

Vi što imate bug na ekranu, probajte bez pozadinske slike, odaberite neku boju... I vidite dali vam se onda to dešava... Baš me zanima... Ako vas ne mrzi...

Pisao sam ja ranije da kad stavim png sliku za background pojavi mi se kao neki noise sa strane. :)

Ja mogu da potvrdim da bez pozadinske slike, nemam "titranje" ekrana u donjem delu kada spuštam Navigation Bar, nikako da snimim kako to titranje izgleda, jednostavno u donjem delu kada spustim bar, pojavi se neki deo Start ekrana koji se nalazi iznad tad već spuštenog Navigation Bar-a... :shock::shock::shock:

nikako da snimim kako to titranje izgleda, jednostavno u donjem delu kada spustim bar, pojavi se neki deo Start ekrana koji se nalazi iznad tad već spuštenog Navigation Bar-a...

Pokušao sam da uhvatim SS, ali umesto da uhvati taj efekat na screenshotu vidi se samo crna traka.

Vratio na naš, piše mi u kalendaru srijeda, ne mogu, nek stoji . na vremenu.
Hvala svakako.

Vidi stvarno, tačka umesto dve tačke. Nisam primetio sve dok ovde niste pisali o tome. Je li to i na ranijim bildovima bilo tako, ili samo na .318? I da li bi urodilo plodom da im se piše da to isprave, šta mislite, drugari?

Vidi stvarno, tačka umesto dve tačke. Nisam primetio sve dok ovde niste pisali o tome. Je li to i na ranijim bildovima bilo tako, ili samo na .318? I da li bi urodilo plodom da im se piše da to isprave, šta mislite, drugari?

Ako krenes sada da im pises, sigurno ce biti dogodine u ovo vreme. Od Win 10 (i za desktop), za srpski je ubacena . umesto :.
Edit: Treba samo da omoguce opciju da ti sam biras kako ces da razdvajas decimale.

To valjda ima kao neko objasnjenje da to tako bas treba, al da mi pisemo malko nepravilno kad koristimo dve tacke. Nem' mojma. :D A sto se svih tih gluposti oko pravopisa tice: kako uvode izmene u pravopis s vremena na vreme, i razne neke sitne izmene, pa svaku izmenu obrazlazu na neki nacin iako je i ono staro imalo svoje obrazlozenje; bas me ne bi cudilo da je zaista pravilno da se datum pise sa XX.YY umesto XX:YY...

I kod mene na lg je vreme sa . umesto sa :

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока

77816a810433262988a7dff412594443.png
Ažuriranje za gestures & touch, dobili smo flip to silence. Bar mislim da ovo nije staro?

Meni to radilo i pre ovog update-a. Ne sećam se samo da li je postojalo kao opcija da se uključi i isključi.
Vidim da je pušten .338 za insider preview kanal. Zar nije bilo priče pre par dana da testiraju .418 interno?
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Deluje ok 338 . Nisam primetio neki problem za sada . Deluje mi da su animacije malo bolje. Kada se spušta action centar i proširuje ide glatko.

Baterija ok . Tokom noći mi je opalo samo za 2 % što je dosta bolje nego ranije kada mi ode oko 5 % naravno sa svim uključenim opcijama .Mada treba da prođe neko vreme za konačnu ocenu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno