@Yojimbo
(da bih nastelovao sistem brze od hard reseta treba da utrosim vise vremena oko toga sta i kako da uradim, a na kraju uvek skoro prost hard reset ili reinstalacija sistema ispadnu bolje resenje od vasih naprednih gluposti. I ja sam ranije tako cackao simbijan, i brisao nepotrebne stvari da bih oslobodio prostor i slicno, a na kraju ipak treba da se uradi hard reset sto je daleko jednostavnije.
Aha, da, znaci kineski kisobrani su najbolji kisobrani koji postoje! Hvala sto si mi objasio.)
Samo cu reci - nije ovo moja privatna tema, niti se ja tako ponasam, ali nije ni tema za poredjenje androida i windows mobile-a. Nije mi problem pomenuti poredjenja i reci svoje misljenje kada ne preterujete, ali u ovoj temi mi pratimo aktuelna desavanja vezana za windows mobile, i razmenjujemo utiske o istom.
@jocic10
Nemoj mu ni odgovarati na poruke, nema poente. Trosimo vreme bezveze. I ja cu se od ovog trenutka truditi isto.
Ljudi kako da synchornizujem moj facebook calendar sa outlook calendarom na windows 10 mobile... Proshli put mi je sve sam odradio, ali kada sam preshao na .164 i hard resetovao mobilni izgubih sve evente... Pomagajte...
Nemam fejsbuk, pa ne znam tacno kako bi to trebalo da izgleda, ali probacu da pomognem...
Probaj u Kalendaru da ides na Settings, pa na Manage accounts. Da li ti se tu pojavljuje opcija vezana za fejsbuk? Meni se pojavljuju Outlook nalog i Gmail nalog. Na Gmailu mi je iskljucen kalendar na telefonu, prikazuje mi samo Outlook, a kad tapnem na Gmail to me vodi u Gmail account settings (kao da sam isao da vidim email naloge iz glavnih podesavanja za telefon), pa kad idem na Change mailbox sync settings dole mi se pojave opcije sta da se sinhronizuje - email, kalendar i kontakti... Kod mene je omoguceno samo prvo, ona druga dva nisu. Tako mi je Gmail iskljucen, tako bih ga i ukljucio kada bih hteo.
Jasno mi je da ovo nije kod tebe slucaj - ti si govorio o mejlu, ali nadam se da je od pomoci vezano za to kako da resis problem. Ili da omogucis u fejsbuku direktno da se sinhronizuje kalendar, ili da pristupis tako nekim podesavanjima na ovaj moj gore opisani nacin.

Nadam se da ces uspeti.