To i ja gledam. Nista bolje nista losije. Osim mozda baterije ne znam igrao sam se malo vise sa tel danas mozda zato sad imam 30% uglavnom u ovo vreme sam trebao biti na vise. Videcu ovih dana.
Najvise ga probam sad jer ako uzmem L950 da znam dal mogu da idem na redstone.
I ja sam primetio da se baterija brže prazni (lumia 930).
Nisam nešto upućen, ako ima ovde aktivnih WinPhone developera...
Razumeo sam da Win10 donosi glavne promene iznutra, tj. da omogući univerzalne Windows aplikacije.
A spolja treba da radi bar isto ako ne može bolje (malo veće pločice, nove settings ikone, ovo-ono... to su mogli i skin da naprave).
Pitam jer ne bih da prelazim dok se ne omasove te univerzalne (bitno bolje) aplikacije koje koriste novi API pa ću onda morati.
(Lumia 735, radi uglavnom sve na 8.1)
Problem na L730-memorijska kartica (class10,32gb) javlja gresku. Uradila i HR, i formatiranje...nista nije pomoglo. Sve sa kartice je obrisano (nema slika u Photos, muzike u Groove itd), a u Podesavanjima-Skladiste i dalje zauzeto 10 od 29gb. Kartica radi u tabletu (zato i odradih HR misleci da je do telefona nesto)... Ponudi opciju da skenira i resi problem-nista. /mi sou sed/
Sent from mTalk
A što nisi prešao na .164?P.S. Edge kad otvorim blic.rs sam hteo reći. Lumia 535, .107 glupi...
Hvala. Ovo je već zanimljivo jer imam utisak da "Resuming..." traje duže od "Loading..." na 8.1.ako vec stoje u pozadini , brze se pokrecu na 10
A što nisi prešao na .164?Sad sam probao kod mene na 640 i ne primećujem problem.
![]()
Što si neurozan? :d Ja sam bio na .164 insajderu i prebacio se na public .164.
WDRT na 8.1 odradio za 10 minuta sa downloadom i flešovanjem, .107 se podigao za max pola sata, odmah na njega bez HRa legao .164 i tu sam mu pukao HR. Vratio app i tel. je bio spreman za max 2h.![]()
Hvala. Ovo je već zanimljivo jer imam utisak da "Resuming..." traje duže od "Loading..." na 8.1.
A jeeeste... 99.99%! :d
Šalu na stranu, da, od kako sam prešao na public .164 resuming mi prave jedino TapaTalk i Messenger. Ostalo sve šljaka manje više momentalno... TT kad mi odvali 10sec resuminga i onda se isključi, dođe mi da frljnem tel. na drugi kraj ulice.![]()
Probao sam 14295 na L640, bez HR i imao problem sa cellular data. Čim pokušam da upalim telefon se ukoči. Vratio sam se na zvanični .164. Inače, bilo je već reči o tome, TT i Messanger imaju resuming kao i većina drugih WP 8 aplikacija. W10M aplikacije nemaju resuming.
I onda ces da pricas kako je android los [emoji48] Ne vidim zasto ne bi isao na 6p, ako vec hoces android da koristis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari