Nece nista izbaciti, kad im je koncept potpuno pogresan...
Problem sa Windows 10 je to sto ce im trebat jos 3-6 meseci (verovatno 6) da naprave final/stabilan build, ovo su izbacili jer su verovatno morali, totalna nesposobnost
Btw .164 bar meni je 100% stabilan build.
Btw strasno me nervira sto 950 nema double tap to wake.
Msm realno ne koristim ga puno ni na 640 ali ponkad je jako korisno.
Nema ni kod mene na 640XL. Mislim, ima ga, ali se zove hundred tap to wake. Nekad je i double, ali retko.
Da se nadovezem na tvoje poruke, nemoj Samsung, jos vise ces da mrzis Android. Ako neces neki Nexus sa stock Androidom, baci pogled na LG. A, kad vec imas 640, a tebi Win 10 savrseno odgovara, ne vidim razlog da menjas za 950, performanse nisu nista konkretnije, sem ako te zanima kamera, u tom slucaju kao i svakome preporucujem dobar fotoaparat za smesne pare.![]()
Nexus 5x... pada mu cena, odlicna kamera.
/offtopic
Cena skoro ista ko lumia 950 a dosta losije specs.
Cena skoro ista ko lumia 950 a dosta losije specs.
nije bas tako. pogledaj direktna poredjenja na YT, kvalitet kamere i slike. 950 ima 20mpx a 5x 12 ili 13mpix, ali 5x ima vece pixele.
Pa uzimao sam ga u obzir L950 ima dosta bolju kam, i bateriju .
To mozda u nekoj teoriji, u praksi je 5X kamera prakticno egal sa L950 a autonomija je u vecini testova bolja (neka u realnoj upotrebi budu i izjednaceni, nema veze).
Sa jedne strane onda imas maksimalno podrzan, softverski najbolji android telefon sa odlicnim hw, ekranom i kamerom za smesnu cifru (neka je i 300e 32Gb kako telep kaze, za par meseci ce svejedno biti 250e) a sa druge strane imas dosta skuplju Lumiu sa OS-om u vecitoj beta fazi (kojoj se kraj ne nazire)![]()
Btw .164 bar meni je 100% stabilan build.
Dalkoooo je to od stabilnosti pod build-om se racunaju sve osnovne microsoft aplikacije, eto meni je maps i store vec par puta bagova-o a ostale ne koristim, nema tu reci o stabilnost
takodje nemam podesavanja za glance a ne zelim da skidam patcheve dok ne rese sistemski, backup se ponekad ne otvara a i podesavanja za gmail oce da zeza
Sinoć instalirao redstone i do sada ne vidin nikakve razlike u odnosu na .164.
Nexus da zabode pa nije to win.Ja taj problem nisam imao. Maps mi radi odlicno. Cak i ovaj novi sad na redstone.
Cini mi se samo da redstone mi trosi dosta vise baterije.
Opet kazem sa .164 nisam imao ni jedan jedni problem.
A i da se ne lazemo evo sad sam gledao testove 5X i 6P nexusa skoro svaki je rekao da je imao po neki app crash i da tel ponekad zabode na pocetnom ekranu na kratko.
Ono što će mi faliti je wordflow na Srpskom koji w10m ima a wp8.1 nema kao i Action Centar. Takođe volim što w10m ima pozadinu iza pločica koje mogu biti transparentne.
Nexus da zabode pa nije to win.
Telefoni su smooth i stabilni, wm10 je godinu dana od tog stadijuma.
Redstone slow ring: pregrevanje, baterija se cedi, pukao i Wi-Fi i mobilni internet ne radi ni nakon restarta. Nekako namestio. I onda WDRT na TH2, koji opet iz nekog razloga je 29, pa još jedan update...
Redstone slow ring: pregrevanje, baterija se cedi, pukao i Wi-Fi i mobilni internet ne radi ni nakon restarta. Nekako namestio. I onda WDRT na TH2, koji opet iz nekog razloga je 29, pa još jedan update...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari