- Učlanjen(a)
- 16.08.2015
- Poena
- 79
A zaista se dogadja svasta. Na WP sam doveo bar desetak rodjaka/prijatelja, a sada meni dodje da bezim. MS pravi korisnike ludim definitivno.
Ipak, ne bih rekao da si učinio loše sto si predložio rođacima wp8.1. I ja i dalje svima govorim da je sistem dobar, a što i jeste slučaj. Sve prednosti koje su imali oni sa wp8.1 oni imaju i dalje, a dok njima dune da kupuju noviji telefon w10m će biti skroz dobar sistem. Ja bih baš namerno mogao probati da ne koristim Edge nego "vevericu" ili Operu, i sigurno bi mi telefon radio bez restarta nedeljama. Hajde, ako ne zaboravim, mogu baš probati tako nakon sledećeg restarta.
A što se tiče kritika na Ivanov račun - ovo je tema o windows 10 mobile, pišemo ovde o svemu, i šta nam se sviđa, i šta nam se ne sviđa, a i o onome što nas muči. Evo, i ja sad pišem ovakav komentar, a bivalo je nekoliko puta da nešto pročitam, ili nešto ne uspem da uradim, pa ovde to pomenem tako malo frustriran i pokrenem lavinu... :d Ali to je verovatno i normalno kada tako pratiš razvoj određene platforme, i imaš neke svoje želje u kojem pravcu bi voleo da se platforma razvija. Na primer, ono što hoće da omoguće i android korisnicima da im na kompjuteru izlaze obaveštenja o propuštenim pozivima, primljenim porukama, i slično! Mi pomislimo "ma daj, pa šta oni rade, kako oni hoće da razviju svoj sistem, daju drugima sve u svemu su dobri", ali nije njima cilj samo w10m.