Miskonius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2011
- Poena
- 240
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600G + Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI B550 Gaming edge wifi
- RAM
- 16gb
- GPU
- Zotac RTX 3080 10GB
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, Western Digital Red 4TB, Samsung 1TB
- PSU
- Thermaltake toughpower 775W
- Kućište
- Cooler Master Haf xb evo
- Miš & tastatura
- Redragon Horus & Logitech MX Master
- Tablet
- Huawei mediapad m5
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Imaš problema sa čime? Ne zezam te pitam jer evo koliko sam na 10 nisam primetio neke problem mada još se upoznajem sa OS ali za sada mi sve lepo fercera ne bih da te nerviram ali tako je. Ja sam sa 8.1 preko advajzera uradio apdejt na 10. Verziju 107 i uradio sam hr nisam povlačio bekap aplikacija osim kontakata. Morao sam da uradim format sd kartice jer tel nije hteo da je vidi!? Nakon toga je tel video sd karticu bez problema. Uradio apdejt na 164 i posle toga instalirao potrebne aplikacije. Tu sam se drndao dobrih nekoliko sati dok nije sve bilo gotovo. Vredelo je po meni pogotovo mi se sviđa emajl klijent jer imam više naloga. Dosta koristim Groove aplikaciju slušam muziku po ceo dan i dosta koristim tt klasik za čitanje foruma kao i fb čini mi se da je fb aplikacija dosta bolje urađena u odnosu na onu za 8.1 onda koristim i instagram ali retko mogu reći da ne zabada radi glatko jedino me nervira što svaki put moram da ukucavam šifru prilikom logovanja. Kameru sam koristio i zadovoljan sam fotografijom tako da sve u svemu ja ne mogu da kritikujem tu bilo šta.
Meni brljavi Edge i vec pocinje ozbiljno da nervira (W10).
Kad recimo kliknem na link sa FB ili Tvitera, samo zabode i ucita prethodnu stranicu koja je bila u browseru.
Neki put upali Back pa je nekako ucita a cesto opet moram da se vratim pa opet klinem na link da bi je otvorio.
Isto ono seckanje kad se lista FB nervira za medalju....
Sve-sve ali da oni i dalje ne mogu da poprave ovaj govnjivi Edge na Lumii 735 ne da je sramno i bedno da realno više sam i prestao da se nadam da će to ikad da srede. Skoro svaki put kad kliknem na link sa FB ili Tvitera ovo ****** krene da učitava prethodnu stranicu. Da stvar bude još lepša dešava se da aplikacija za SMS poruke neće da se učita i samo se zablokira i to je to, neki put ni reset ne pomaže... Build .164
******, ******, ******...
I ajmo dalje! Ovo me sve više podseća na iskustvo sa Androidom iz ICS doba...
Listam 6tag i u jednom momentu prestane scroll da reaguje. Kontam, zveknula app pa ću da je isključim na back... Kako sam tapnuo back tel. zavibrirao i nastavio da vibrira u kontinuitetu. Da. Samo je konstantno, bez prestanka vibrirao u nedogled...
Pokušao sam da uradim soft reset, ali to je samo dovelo do toga da je ostala crna slika sa i dalje uključenim osvetljenjem ekrana i gorepomenutom vibracijom. Čupanje baterije rešilo problem.
Da dodam jos da Messages nece da se otvori ili ako se otvori onda samo crn erkan.
Edge sporo ucitava i brljavi brljavi.
Pa da jedno vreme telefon nije hteo da zvoni zbog nekakvog *****nog baga ap sam preturio ceo internet da skontam sta da radim.
Edge sporo ucitava i brljavi jos vise.
Nesto su sad zasrali sa Outlookom i sad bukvalno moras da drzis prst na email account ako hoces da ga otvori umesto samo da ga pipnes prstom. Otherwise, otvara onaj koji je po defaultu selektovan.
Tviter aplikacija je uzas, non-stop su aktivne notifikacije o dogadjajima koje sam vec video.
na FB aplikaciji do skoro nisi mogao da vidis sliku necijeg profile ako kliknes na nju- samo black screen, Gifovi nisu podrzani. Itd...
Dodaj na sve ovo generalno sporo ucitavanje aplikacija i to cak onih koje su vec aktivne u pozadini gde je najbolji na primer za to naravno -Edge.