Sa ovim Tvizzle sam ja uspeo bas Arenu relativno lako da uhvatim, problematicni kanali su mi bili oni tipa FOX, valjda se na njih ljudi vise nakace. Ne znam koliko ljudi gleda Arenu u odnosu na FOX, ali pretpostavljam da je manje i da bi manje imao problema sa ovim kanalom. Ja kad sam skontao da to nije legalno onda sam obrisao aplikaciju ipak jer mi i nije toliko potrebna, ali radilo bi. Takodje, oni s vremena na vreme menjaju tu neke paramentre zbog ljudi koji se nakace na taj nacin, pa onda i ti treba ponovo da preuzmes tu listu.
Sa druge strane, dodao bih, ako je ta aplikacija kod druga besplatna i gleda arenu (koja je inace na kablovskoj ako se ne varam?), onda ni to njegovo mozda nije skroz legalno, tako da ti odluci da li ces da nastavis da "zivis u ne znanju". 🙂 No, u svakom slucaju, ako je Arena kanal koji se i inace moze gledati ovako na TVu bez nekog placanja, onda se na tvom mestu ne bih ustrucavao. Ja da sam hteo da gledam RTS na svom telefonu i dalje bih ga gledao preko Tvizzle-a, jer: taj kanal je besplatan, pa sto da ga ne bih mogao gledati i na telefonu, a jos za njega placam i taj RTV harac. 😀 A to za te liste koje trebas da pronadjes - trazis na googleu "iptv lista srbija".