SMS i call history sa 8.1 na 10 ili obrnuto samo u nekom drugom univerzumu.
Pa jos jedan factory reset onda pa restore from backup pa ako nece kad ga zafljacim o zid iam dalove jeftino da kupite, nista to je za M$ postala normala, svake nedelje po jedan.....![]()
Call history backup nikad nije ni postojao, koliko ja znam, a sms bez problema sa 8.1 na 10.
aha kako?
ovo vracam 8.1, jer 10ka iz backup-a 8-ce ne pokupi , hahahahah
ja sam vec pisao da nemogu da upgradujem windows 10 107 koji je tesko djubre koje se resetuje i brljavi na 164 tako da neznam kako da prenesem poruke i call history
sad cu pokusat sve ispocetka pa da obrisem ceo backup 8-ce kad budem na 10-ci sa svim sms-vima ako budem![]()
Ima na nekoliko stranica unazad kad sam kukao na .107 build zbog muzike i kad se vratio na 8.1 nisam dobio sms sa win 10. Bilo je samo nekoliko sms-ova koje sam dobio jos dok sam bio na 8.1. Kad sam se opet vratio na 10, vratio sve poruke koje sam dobio na istom, ali nije onih par sa 8.1.
Sent from mTalk
HahahaNemoj se previše nervirati, oni su sad pustili eto tako, i dalje većina verovatno ne ažurira - koji su oprezniji. I dalje je ovo za one radoznale, samo za one koji umeju malo bolje da drže pod kontrolom svoju radoznalost.![]()
Dobro ako ja ostanem na .164 insider bildu, mogu li da očekujem Redstone bildove ili šta?
Mene kao korisnika Lumia 630 telefona uopste ne interesuje sta su pera, mika, laza, james ili john rekli preko windows feedback-a. Interesuje me samo ono sto je microsoft objavio. Objavili su podrsku 2 godine za telefone (Telefon je izasao u junu 2014). Iz tog razloga, osecam se prevarenim. Da su rekli podrska godinu dana ne bi bio problem. Znaci sami su se obavezali na podrsku 2 godine i duzni su da ubace taj w10m. Sad kako ce se taj w10m ponasati na mom telefonu, to nije njihov problem nego moj. Znaci njihovo je da isporuce w10m, a na meni je da odlucim da li cu da koristim taj w10m ili cu se vratiti na 8.1. Pitam se samo koja je sledeca prevara microsofta? Verovatno continuum podrska za lumia 930. Lumia 930 ima hardware koji moze da podrzi continuum ali nije dobio tu podrsku. Iz microsofta su rekli ekskluzivno pravo na continuum imaji lumie 950xl i 950, a lumia 930 ce kasnije dobiti tu mogucnost. Za par meseci ce reci da je lumia 930 stari model i ako hocete continuum, kupite nove modele.
Ja sam bekapovao sve pre instalacije W10 i kasnije kad sam podigao na 164 sve sam bekapovao i sve je tu, kontakti, poruke, aplikacije...
Za koji telefon? Ako je neki od ovih što su dobili da, ako je neki od ovih što nisu dobili WM10, ne direktnim putem, ali prečicom se može do Redstone-a.
aha kako?
ovo vracam 8.1, jer 10ka iz backup-a 8-ce ne pokupi , hahahahah
ja sam vec pisao da nemogu da upgradujem windows 10 107 koji je tesko djubre koje se resetuje i brljavi na 164 tako da neznam kako da prenesem poruke i call history
sad cu pokusat sve ispocetka pa da obrisem ceo backup 8-ce kad budem na 10-ci sa svim sms-vima ako budem![]()
Hahaha. Epa nije ovo samo za one radoznale ,ovo je zvanicni update za sve tel koji podrzavaju w10 ,daj sta vam je ??
Sent from mTalk
Za L1520Za koji telefon? Ako je neki od ovih što su dobili da, ako je neki od ovih što nisu dobili WM10, ne direktnim putem, ali prečicom se može do Redstone-a.
A da li se posle te prečice može korisnik vratiti lako na 8.1 da WDRT? I da li je to nešto "zvanično", ili nešto "od treće strane" ili nešto što je neko slučajno provalio?
Ne vidim razlog zašto ne bi moglo, mada nisam probao. Ako saznam javiću vam. U pitanju je zvanični Redstone build, okačio sam par strana pre kako doći do istog, cilj je samo promeniti naziv telefona, na neki od "podržanih" modela, pokrenuti Update i eto Redstone-a. Sve se naravno radi na sopstvenu odgovornost.
@Ivan975 Ti Redstone svakako dobijaš, ako si na Insider-u, samo kada MS odluči da ga pusti za starije Lumia telefone, pitao sam Aul-a, kada će to biti , ali lik me iskulira...
kod sms poruka, kad se dobije sms, da li moze da se ukloni ova oznaka p ili a odmah iz broja koji oznacava vreme?
podeseno je 24h vreme. ovo ***** mi stoji samo u sms. restartovan je aparat vec nekoliko puta. 164 verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari