Iskljucen je doubletap, al kakve rupe mi imamo ovde, ne bi me cudilo da po koji put telefon padne i na dugme za otkljucavanje... :d Ili kad grune tocak preko neke rupe, a ovaj telefon pravljen za civilizovan svet pa se sokira "sta to bi, brate, jel nas bombarduju :zgran: ".Mozda ako je ukljucena opcija "double tap" za otkljucavanje ekrana pa kada prelazi preko rupa aktivira se ekran. Meni se to na androidu desavalo.
Sa ugasenim double tapom?Cura ima l535 wp8.1 i desava joj se da se ekran upali sam od sebe i ne gasi se dok ona ne pritisne lock dugme .
Sent from mTalk
Sa ugasenim double tapom?
Ne znam da li je neko spomenuo bug koji se dešava u Edge posle korišćenja jednoručnog moda?
Znači radim u Edge normalno, zadržim start, ekran se prepolovi, sve ok... ali problem nastane kad se slika vrati u normalu.
Edge i dalje misli da je u jednoručnom modu i gorja polovina ekrana za njega ne postoji. Uopšte ne reaguje na touch, dok tapkanje po donjoj polovini ekrana kontroliše gornju polovinu slike. :d
Ako samo spustiš pa podigneš ekran neće se to desiti, ali ako se spusti i tako koristi pa se vrati na normalno meni se desi svaki put.Sve radi normalno, sad sam probao.
Čime konkretno nisi zadovoljan? Ja stvarno nemam nijednu krupniju zamerku. Ako bih tražio dlaku u jajetu, ok, da, lag tu i tamo ali ništa preterano. Ovako nekih problema u radu tipa pucanja aplikacija, sam rad sistema itd - 0. Koristim .63 build.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari