Jel ima neko zadnji updejt od win10 10586
Svi ga čekamo, možda bude danas ?
Sent from mTalk
Jel ima neko zadnji updejt od win10 10586
Sent from mTalk
Pa 12. Novembar su rekli da ide... Mada evo i ja provjeravam svaki dan da slucajno ne procuri ranije.
Sent from mTalk
Ljudu pratite Gabriel Aul na twitteru i nema zabune![]()
Ljudu pratite Gabriel Aul na twitteru i nema zabune![]()
E sad prvaljujem da kamera vise n šušti ne znam dal je bio neki apdejt jer su moroni uklonili history iz store .
Zdravo, ja sam samo hteo da pitam da li Windows 10 Mobile ima autocorrect (ili spellcheck) za srpski jezik? Cini mi se kao da sam procitao negde da ima, ali nisam siguran gde, a ne mogu ni da pronadjem takvu informaciju. Hvala.
Inace, vidim dobio Windows Phone posebnu sekciju ovde na forumu, aleluja!![]()
Windows 10(Mobile) je završen,tako je jedan od radnika iz MS "odeljenja" UX rekao na Twitter-u:
Pogledajte prilog 184039
Izvor:Windows Central
Bližimo se zvaničnom puštanju OTA update-a, nestrpljiv sam :d. Priča se već o 12.11, ali nešto je to čudno jer Insider-i još nisu dobili RTM izdanje. Ali kažu kako je MS već većini mobilnih operatera poslao konačnu verziju,kako bi na vreme pustili WM 10.
Brzo će proći ta 3 dana,pa ćemo videti.
Meni je mobilni net omašio totalno, a wifi nisam imao kako da potvrdim da li je dobar.
Pokazivao mi je potrošeno nešto preko 1GB, a Vip prijavljivao skoro 4GB što je sigurno tačno. K'o da je računao samo net potrošen baš sa telefona, ne i potrošen šerovanjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari